Jump to content

Aποριες για atom n455 & n570

jpcupra

Recommended Posts

Παιδες καλησπερα και χρονια πολλα, καλη χρονια να εχουμε παντα με υγεια...

αφηνω τα περαιτερω και μπαινω στο ψητο!

εχει μπει ο δι@ολος μεσα μου και θελω σωνει και καλα να δωσω λιγο πνοη στο

νετμπουκακι μου, ενα hp mini 110 , το οποιο ερχεται με εναν

atom n455. αν διαβασα-καταλαβα σωστα ο n570 ειναι το ιδιο socket με τον δικο μου,

με την διαφορα οτι ειναι διπυρηνος.

αξιζει αυτη η μεταβαση? θα δω διαφορες? η χρηση που κανω ειναι browsing και εγραφα αλλα

ωρες ωρες νομιζω οτι ειναι πιο αργο κ απο replay:p

βεβαια σε αυτο ισως να φταιει και ο σκληρος που ειναι στις 5400.

ψαχνω να τον βρω αλλα δεν μπορω να τον βρω καπου να πωλειται.

με το θεμα καταναλωση θα εχω μεγαλο θεμα μιας και απο 6.5w παμε στα 8.5?

Τα φωτα σας!!! :)

μια μικρή διαφορά στην απόδοση σίγουρα θα έχει (προς το καλύτερο φυσικά).

Η κατανάλωση δεν νομίζω πως είναι σημαντικά μεγαλύτερη. Για μένα πάρε ένα φτηνό ssd να του βάλεις και τότε θα δεις τεράστια διαφορά. Άλλωστε δεν νομίζω πως θα βρεις πουθενά σκέτο τον επεξεργαστή αυτό.

μια μικρή διαφορά στην απόδοση σίγουρα θα έχει (προς το καλύτερο φυσικά).

Η κατανάλωση δεν νομίζω πως είναι σημαντικά μεγαλύτερη. Για μένα πάρε ένα φτηνό ssd να του βάλεις και τότε θα δεις τεράστια διαφορά. Άλλωστε δεν νομίζω πως θα βρεις πουθενά σκέτο τον επεξεργαστή αυτό.

τσουζουνε τα ssdονια :p:p.

παρολο που καπου τον πηρε το ματι μου σαν official prize τα $86, δεν τον βλεπω πουθενα..

86USD (τουτέστι καμιά 75άρα από Ελλάδα, ή μαζί με μεταφορικά κλπ από εξωτερικό-στην καλύτερη) για μια αναβάθμιση που θα δεις ελάχιστη διαφορά ;

Γιατί να μη βάλεις κάτι παραπάνω (πολύ λιγο, που απ'εξω ίσως να ειναι ακόμη λιγότερο) και να πάρεις έναν ssd που θα κάνει το μηχανάκι να πετάει ;

E-SHOP.GR: Solid State

Το ξερεις φανταζομαι πως δεν ειναι πανω σε "hot swap" socket αλλα ειναι κολλημενο, ετσι? Θελει δουλεια με μηχανηματα (οχι ενα απλο καλαι) για να γινει η αλλαγη.

Ενας SSD ισως αξιζει περισσοτερο.

86USD (τουτέστι καμιά 75άρα από Ελλάδα, ή μαζί με μεταφορικά κλπ από εξωτερικό-στην καλύτερη) για μια αναβάθμιση που θα δεις ελάχιστη διαφορά ;

Γιατί να μη βάλεις κάτι παραπάνω (πολύ λιγο, που απ'εξω ίσως να ειναι ακόμη λιγότερο) και να πάρεις έναν ssd που θα κάνει το μηχανάκι να πετάει ;

E-SHOP.GR: Solid State

θα νοσταλγω τον 250αρη μου :hm::hm:

Το ξερεις φανταζομαι πως δεν ειναι πανω σε "hot swap" socket αλλα ειναι κολλημενο, ετσι? Θελει δουλεια με μηχανηματα (οχι ενα απλο καλαι) για να γινει η αλλαγη.

Ενας SSD ισως αξιζει περισσοτερο.

α τοσο καλα...:o:o

τι ssd ειπαμε παιρνω??? :p:p

φίλε η παραμικρή επέμβαση/προσπάθεια αναβάθμισης είναι πεταμένα χρήματα.

Φωνάζω χρόνια τώρα μακριά από atom, ο κόσμος όμως τσιμπάει τις βλακείες των πωλητών/εταιριών και τα ψωνίζει.

Ακριβά τηλέφωνα έχουν καλύτερους επεξεργαστές και περισσότερες δυνατότητες, σε ένα i phone για παράδειγμα, η ένα galaxy sII τα παιχνίδια που τρέχουν ούτε σε όνειρο δεν τα βλέπει ο atom.

Να μην μιλήσω για αυτονομία που υποτίθεται ότι οι atom διαπρέπουν...

Φέρε το netbook τούμπα να το πετάξουμε στο γήπεδο σε κάνα διαιτητή να πιάσει και τόπο...

φίλε η παραμικρή επέμβαση/προσπάθεια αναβάθμισης είναι πεταμένα χρήματα.

Φωνάζω χρόνια τώρα μακριά από atom, ο κόσμος όμως τσιμπάει τις βλακείες των πωλητών/εταιριών και τα ψωνίζει.

Ακριβά τηλέφωνα έχουν καλύτερους επεξεργαστές και περισσότερες δυνατότητες, σε ένα i phone για παράδειγμα, η ένα galaxy sII τα παιχνίδια που τρέχουν ούτε σε όνειρο δεν τα βλέπει ο atom.

Να μην μιλήσω για αυτονομία που υποτίθεται ότι οι atom διαπρέπουν...

Φέρε το netbook τούμπα να το πετάξουμε στο γήπεδο σε κάνα διαιτητή να πιάσει και τόπο...

Όταν αγοράζεις πρέπει να ξέρεις γιατί. Πολλοί έκαναν το λάθος, άλλοι όχι.

Για εμένα είναι τα καλύτερα 190€ που έχω δώσει (τα οποία τα απόσβεσα περίπου στον πρώτο χρόνο χρήσης).

Υ.Γ. Ελπίζω να λέω τα ίδια για το tablet που σκέφτομαι να πάρω.

• 5 months later...
παίρνεις αυτόν: INTEL 320 SERIES SSDSA2CT040G3K5 SSD 40GB MLC RETAIL - - E-SHOP.GR

και παίρνεις και μια θηκούλα usb της πλάκας για τον 250άρη σου, τον κάνεις εξωτερικό και τον έχεις παντού μαζί σου. ;)

εκανα μια ανασκαφουλα και πηρα αποφαση να προχωρησω... :T:

η γνωμη σου για αυτον εδω?

OCZ OCZSSD2-2VTXE60G 60GB VERTEX 2 E-VERSION SATAII 2.5'' SSD - - E-SHOP.GR

thx in advance:victory:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.