SALAMINOMACHOS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2012 CoolerMaster R4-TMBB-08FK-R0 Turbine Master Fan - 120mm ΣύγκρισηΕσεις που ειστε πιο ειδικοι, κανει για εξαγωγη αερος σε κουτι για HTPC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Αθόρυβο είναι αλλά από επιδόσεις μην περιμένεις και πολλά. Εξαγωγή αέρα θα είναι περίπου στα επίπεδα ενός κοινού 8άρι fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 2, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 πες και ποιο κουτάκι έχεις έτσι για να ξέρουμε. Εγώ θα σου έλεγα πάντως να κοιτάξεις και προς NoiseBlocker μεριά. Είχα πάρει έναν για ένα παλιό htpc και κυριολεκτικά δεν μπορούσα να καταλάβω πότε δούλευε το μηχάνημα και πότε όχι. (aka είχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος)NoiseBlocker BlackSilent XL1 Fan - 120mm - Case Fans - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALAMINOMACHOS Ιανουάριος 2, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Εχω το Silverstone CW-02 και προκειται αυτες τις μερες να ξεκινησω στο στησιμο του.Το μονο που μου λειπουν ειναι δυο 92mm που μπαινουν κατω απο δυο συστοιχιες σκληρων δισκων 2χ3 σκληρους.Στην πραγματικοτητα ειναι και εισαγωγης αερα στο κουτι.Και θελω να αλλαξω τον 120αρη που εχει ηδη το κουτι και ειναι εξαγωγης αερα.Αλλα οι Noiseblocker 92mm εχουν εξαφανιστει και μαλλον θα βαλω τους Noctua NF-B9 αλλα ειναι και ακριβουτσικοιΕσεις τι λετε?Βαγγελης.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Ιανουάριος 2, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Noiseblocker 92mm http://www.skroutz.gr/c/674/case-fans.html?keyphrase=noiseblocker+92mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALAMINOMACHOS Ιανουάριος 2, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Noiseblocker 92mm noiseblocker 92mm - Case Fan | Skroutz.grΕννοουσα οτι εχουν εξαφανιστει στην ΑθηναΠαντως σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 2, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Τον noctua που αναφέρεις σε 120mm όμως τον έχω σε pc. Όντως και δίπλα στο αυτί σου να τον βάλεις θόρυβο δεν κάνει - και πάλι η ροή αέρα είναι αυτή ενός 8άρι. Γενικά καλοί είναι οι noctua αν εξαιρέσεις το ελεείνο χρώμα Και οι noiseblocker είναι καλοί αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία στους τελευταίους ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.