Jump to content

SFF για Α64

ea6gka

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδες οπως βλεπετε και στην υπογραφη μου θελω αυτο το συστημα χωρις φυσικα τη μητρικη να το βαλω σε ενα κουτι SFF. Ξερετε αν υπαρχει κατι τετοιο και που μπορω να το βρω?

Εχω σιχαθει τα τεραστια κουτια, ωρα για μικρα και ομορφα:hehe:

Tα δικα σου ειναι πιο ομορφα αλλα δεν ξερω αν χωρεσουν αυτα που θελεις να βαλεις.

Και απο θερμοκρασιες τι θα γινει?

ενταξει δεν θα κανω και κανα τρελο οβερκλοκ, αλλωστε ειμαι κυριλε με τον 754 εχω περισεια ισχυ για την ωρα παντα. γινεται ο χαμος σπιτι φιλε και θελω συμαζευτει λιγακι. Το θεμα που εν ξερω ειναι αν φτανουν τα βαττ. Το δικο σου που το βρηκες, δωσε κανα λινκ, τιμες

Πρόσφατα έστησα το ασημί silverstone...

Οκ, δεν είναι ακριβώς sff αλλά είναι σχετικά άνετο να δουλέψεις, παίρνει full τροφοδοτικό και 2 optical drives.

Τα sff δεν ξέρω αν έρχονται εντελώς γυμνά, χώρια που δεν χωράνε atx μητρική.

Yπαρχει ενα θεμα στο pctech αλλα ειναι κλειστο οπως ξερεις.Αλλα θα κανω ενα ψαξιμο και θα σου πω.

Τα κουτια εχουν την ονομασια Ic03 νομιζω.

Διορθωση:Το θεμα ειναι στο TheLab και ειναι αυτο που αναφερει ο Βασιλης πιο κατω.

Βρηκα και μαλλον θα παρω της Σολτεκ , αν πουνε και το ΟΚ απο τους OCUK τοτε η δουλεια εκλεισε. Δυστηχως θα πρεπει να πω γεια στη μητρικη μου ομως....,,

ομως παιδες μη σταματατε δωστε μου λινκ μπολικα, root εχεις καμμια φωτο? αυτα νομιζω ειναι πολυ ακριβα

o Spartiatis νομιζω οτι ειχε παρει δυο τετοια κουτια κ σε ενα thread του λεει οτι μπορει να βρει τετοια σε χαμηλοτερη τιμη...για στειλε του πμ να ρωτησεις...

Φανη με προλαβες.:)

ea6gka πραγματι ηταν ο Spartiatis που το εστησε (οπως λεει ο Βασιλης)

ειδα διαστασεις και ειναι ενα κανονικο κουτι....οριζοντιος...γμτ ειναι ωραιο ομως

Καλα βρε ea6gka αφου ειχες καταχωρηση στο αρθρο του Σπαρτιατη δεν το θυμωσουν?:p

Και μετα λεω εγω οτι γερασα.:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.