Jump to content

προβλημα με huawei ideos x5

GoMaR

Recommended Posts

Το προβλημα ειναι με τα ακουστικα.ενω τα μπ3 παιζουν κανονικα απο το κιν, μολις το συνδεσω με ακουστικα, ο ηχος ακουγεται στις μισες συχνότητες.το συνδεω με τον ενισχυτη και ο ηχος ειναι οκ.δλδ σε μερικα τραγουδια δεν ακουγονται οι φωνες τα μπασα..εχω δοκιμασει τρια ακουστικα.τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια;

ναι εχω δοκιμασει και απο αυτο...

ιδια συμπεριφορα.

ENJOY YOUR CHINESE PHONE THEN.

Θα σκαγα αν δεν το λεγα:hehe:

Με αλλες ROM τα ιδια?ψαξατε στα ιντερνετς αρκετα μπας και ειναι known bug και παιδευεσαι αδικα?

• 1 year later...

http://www.adslgr.com/forum/threads/504271-Huawei-Ideos-X5

2η μέρα σκαλίσματος σήμερα και δεν έχω ανακαλύψει κανένα απολύτως πρόβλημα ..όλα δουλεύουν τέλεια και το τηλέφωνο είναι σφαιράτο!

Το μόνο "πρόβλημα" είναι η χαμηλή ένταση των ακουστικών, αλλα αυτό λύνεται!

1. You need a rooted device (e.g. z4root), Busybox[1] installed and a text editor (e.g. Text Editor from Market).

2. Open /system/etc/hwVolumeFactor.cfg in the text editor, replace the value(s) as you like and save it as a new file e.g. /mnt/sdcard/myVol.cfg. The file might look like this:

Code:

speaker=80

wired_headset=70

3. Remount the related partition writeable:

Code:

mount -o remount,rw /dev/block/mmcblk0p12 /system

4. Copy your new file and replace the old system file:

Code:

cp /mnt/sdcard/myVol.cfg /system/etc/hwVolumeFactor.cfg

5. Reboot your phone and then the new values should be applied.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.