GoMaR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2012 Το προβλημα ειναι με τα ακουστικα.ενω τα μπ3 παιζουν κανονικα απο το κιν, μολις το συνδεσω με ακουστικα, ο ηχος ακουγεται στις μισες συχνότητες.το συνδεω με τον ενισχυτη και ο ηχος ειναι οκ.δλδ σε μερικα τραγουδια δεν ακουγονται οι φωνες τα μπασα..εχω δοκιμασει τρια ακουστικα.τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Μην βαλεις το mini jack ολο μεσα ασε 2ΜΜ κενο και πες αν παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 τα εχω δοκιμασει ολα αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Και εμενα το κανει το Trophy με τα ακουστικα του Galaxy S αλλα με το παραπανω τρικ ειναι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 2, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Ιδιο θεμα εχει και το δικο μας ideos, αρνειται να παιξει με καποια ακουστικα και λυση δεν εχω βρει ακομα, παιζει να ειναι θεμα hardware και οχι ROM παντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 2, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Δοκίμασες με απλά ακουστικά χωρίς μικρόφωνο και κουμπάκια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 2, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 ναι εχω δοκιμασει και απο αυτο...ιδια συμπεριφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 2, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 ναι εχω δοκιμασει και απο αυτο...ιδια συμπεριφορα. ENJOY YOUR CHINESE PHONE THEN. Θα σκαγα αν δεν το λεγα Με αλλες ROM τα ιδια?ψαξατε στα ιντερνετς αρκετα μπας και ειναι known bug και παιδευεσαι αδικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 2, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 εχω σκεφτει να το κανω , αλλα δε το εχω κανει γιατι βαριεμαι την διαδικασια..(backup mpla mpla )btw ειαμι με την στοκ ρομ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
echatzig Ιούνιος 4, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 http://www.adslgr.com/forum/threads/504271-Huawei-Ideos-X52η μέρα σκαλίσματος σήμερα και δεν έχω ανακαλύψει κανένα απολύτως πρόβλημα ..όλα δουλεύουν τέλεια και το τηλέφωνο είναι σφαιράτο!Το μόνο "πρόβλημα" είναι η χαμηλή ένταση των ακουστικών, αλλα αυτό λύνεται!1. You need a rooted device (e.g. z4root), Busybox[1] installed and a text editor (e.g. Text Editor from Market).2. Open /system/etc/hwVolumeFactor.cfg in the text editor, replace the value(s) as you like and save it as a new file e.g. /mnt/sdcard/myVol.cfg. The file might look like this:Code:speaker=80wired_headset=703. Remount the related partition writeable:Code:mount -o remount,rw /dev/block/mmcblk0p12 /system4. Copy your new file and replace the old system file:Code:cp /mnt/sdcard/myVol.cfg /system/etc/hwVolumeFactor.cfg5. Reboot your phone and then the new values should be applied. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.