Narzul Ιανουάριος 4, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Εκτος απ τις vengeance?οσο περισσοτερα δωσεις , τοσα πιο πολλα λεφτα θα πανε χαμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 5, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Δες αυτες: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit (2x4GB, PC3-12800, 9-9-9-24) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisko Απρίλιος 24, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 Λοιπόν παιδιά, επιτέλους ήρθε η ώρα! Άργησα λίγο, αλλά δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά.Από βδομάδα όμως θα γίνει η παραγγελία και σκέφτομαι ως εξής:Τροφοδοτικό http://www.skroutz.gr/s/302045/Corsair-Professional-Series-Gold-AX750.ht...Μητρική Asus P8Z77-V PRO | Skroutz.gr...Επεξεργαστής Intel Core i7-3770K | Skroutz.gr...Ψύκτρα http://www.skroutz.gr/s/434147/Corsair-Hydro-Series-H80-High-Performance...Σκληρός Δίσκος Patriot Wildfire SSD 120GB | Skroutz.gr...Μνήμη http://www.skroutz.gr/s/382655/Corsair-Vengeance-8GB-Dual-Channel-DDR3-M... ή δύο σετ CMT4GX3M2A1866C9 - Μνήμες | Skroutz.gr ?Κάρτα Γραφικών Asus Radeon HD 7850 2GB DirectCU II | Skroutz.gr (μπορεί όμως να το τρενάρω λίγο ακόμα με την κάρτα και να χρησιμοποιήσω τα γραφικά του επεξεργαστή ή την ήδη υπάρχων κάρτα Sapphire Technology Web Site...)Κουτί θα κρατήσω προς το παρών αυτό που έχω ( Backoffice Europe...) και βλέπω αργότερα για καινούριο...Μαζί με κάρτα γραφικών (που παίζεται) και το σετ Dominator GT βγαίνει σχεδόν 1380 ευρώ και δεν με παίρνει να δώσω περισσότερα! Περιμένω συμβουλές και προτάσεις... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Απρίλιος 24, 2012 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2012 εγω πάντως όσο μπορώ θα το τρενάρω να δώ τι γίνεται με τους ivy . ΕΙχα συνηθίσει 30 βαθμους κελσίου τον QUADCORE με overclocked 60 και δεν ξέρω πόσο διατεθιμένος είμαι να βλέπω 80αρες στον επεξεργαστή . τουλάχιστον αμα το κουτί σου χωράει Η100 ,Πάρε καλύτερη ψύξη να είσαι σίγουρος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisko Απρίλιος 25, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Πόσο να το τρενάρω ακόμα γ@μωτο? ήδη περίμενα τόσο καιρό. Έχεις δίκιο, για τους ivy έχω ακούσει και εγώ διάφορα για θερμοκρασίες, για μικρότερα περιθώρια overclock σε σχέση με τους SB και τέτοια. Η μ@λ@κία είναι ότι δεν έχουν περπατήσει ακόμα και ότι και να ακούσεις, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ακόμα. H100 μπαίνει στο κουτί μου μόνο αν στριμώξω λίγο τους σκληρούς πάνω ή κάτω και την βάλω εκεί. Έχει τρεις θέσεις στη σειρά για ανεμιστηράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Απρίλιος 25, 2012 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Τι χρονο παραδοσης σου εδωσαν για τον ivy??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisko Απρίλιος 25, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Θα πάω σήμερα να ρωτήσω στο κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnko1 Μάϊος 1, 2012 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 εγώ πάντως παρήγγειλα τον 2700k και ησύχασα.Σιγά μην δωσω 35-40 ευρώ παραπάνω για 5-10% παραπάνω επιδοσεις και ελαφρώς μεγαλύτερες θερμοκρασιες.Και πήρα τον 2700κ γιατί:1)είχε μόνο 10 ευρώ διαφορά από τον 2600κ2)οι 2700κ είναι ουσιαστικά 2600κ υψηλότερης ποιότητας απ'ότι έχω διαβάσει(Flipkart.com: Intel Core i7-2700K Processor Review by Biju Abraham ήταν αρκετά σημαντικό για μένα γιατί θέλω σίγουρο overclock(τπτ δεν είναι σίγουρο αλλά ένα 4.6 ελπίζω να το φτάσω) και όχι να δοκιμάσω την τύχη μου εαν ο 2600κ τα καταφέρει κτλ...με 400 ευρώ υδρόψυξη δεν μπορούσα να αφήσω αυτή την παράμετρο στην τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 1, 2012 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 με 400 ευρώ υδρόψυξη δεν μπορούσα να αφήσω αυτή την παράμετρο στην τύχηΕνώ τώρα επένδυσες στα 5ghz σίγουρα δηλαδή. Ξανασκέψου το Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnko1 Μάϊος 1, 2012 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Ενώ τώρα επένδυσες στα 5ghz σίγουρα δηλαδή. Ξανασκέψου τοαλλιώς το εννοούσα φίλε .Θέλω να πω ότι έχω δώσει τόσα χρήματα για υδροψυξη οπότε 10 ευρώ παραπάνω για τον 2700κ θεωρείται αμελητέο...Τον προηγούμενο υπολογιστή τον είχα 4 χρονια και το ίδιο σκοπεύω να κάνω και μ'αυτόν γι'αυτό θέλω κάτι που να κρατήσει...ps. 400 ευρώ έτσι τό'πα.Η υδρόψυξη πρέπει να βγαίνει αρκετά παρακάτω (με τα μεταφορικά μεσα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 1, 2012 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Ο 2700k δεν ήταν και απο τις καλύτερες αγορές. Πολλοί λέγανε οτι ήταν υπερχρονισμένος 2600.Και έδωσες λεφτά και αγόρασες stock επεξεργαστή καινούργιο και ο οποίως έχει σταματήσει η παραγωγή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 1, 2012 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 θεωρεις αμελητεο ενα 5% σε προβαδισμα στον ivy (καπου εκει ειναι) το οποιο στα 4600 μεταφραζεται σε 230μηζ ,τα οποια 4400(πχ) τα εχεις και με αερα των 50Ε..χωρις εξτρα τασεις(σε σχεση με τα 4600μηζ του 2700κ)και με 30ε παραπανω και πας για νερα αξιας 300Ε στον 2700κ ωστε να πιασεις ευκολα τα 4600 και οσο παραπανω κατσει??Με βαση το παραπανω σκεπτικο ..κανε μια αντιστοιχη παραγροαφο για τις θερμοκρασιες να δεις οτι θερμικα στα ιδια θα κυμαινεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 1, 2012 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Αν πήγαινες για μεταχειρισμένο οκ ο SB αλλά εφόσον πήρες καινούργιο έπρεπε να πάρεις IB.Απλά όλοι λένε οτι περίμεναν περισσότερα απο τους IB οχι οτι είναι κακή αγορά.Και ειδικά με νερό που έχεις ίσως πήγαινες καλύτερα με τους IB παρά με SB. Έχουν ενα θεματάκι θερμοκρασίας σε σχέση με sandy το οποίο με υδρόψυξη θα το διαμόρφωνες σε μηδενικό. Δεν ξέρω αν με πιάνεις.Και μην σταβρώνουμε τους Ivy γιατί ακόμα είδαμε τα πρώτα batch με παιδικές αρρώστιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnko1 Μάϊος 1, 2012 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 ρε παιδιά τι με νοιάζει εμένα αν σταματήσει η παραγωγή και αν ο ενας εχει προβάδισμα(σιγά τη διαφορά σε πραγματική χρήση) και και...Απο τον e8400 που είχα θα δω τη διαφορά και αυτό μου αρκεί.Η υδρόψυξη θα είναι και για gpu και δεν έχω τρέλα με τα ρολόγια αλλά είναι η πρώτη υδρόψυξη που κάνω και θέλω να συνδιάσω επιδόσεις-ησυχία-ομορφο pc.Μην μου το βγάζετε ξινό.και ναι σκεφτόμουν να πάρω τον 3770κ αλλά δεν μπορούσα να περιμένω τοσες βδομάδες(απ'το πάσχα δεν είχα pc)για κάτι νέο.Εσεις τα δικά σας χρήματα διαχειριστείτε τα καλύτερα απο μένα,δεν έχω κάτι άλλο να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 1, 2012 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Σου είπαμε την γνώμη μας. Αν θέλεις την δέχεσε. Μαχαίρι στο λαιμό δεν έβαλα σε κανέναν ούτε έκρινα. Δίνω και την άλλη μεριά αλλά και πως το βλέπω εγώ.Και εγώ πήρα μεταχειρισμένο 2600k πριν μια βδομάδα και είαι χωρίς υπολογιστή 2 βδομάδες ήδη και πάμε για 2-3 βδομάδες ακόμα ίσως και παραπάνω. (Δεν έχει σημασία, αλλά να πώ και εγώ τον πόνο μου μωρέ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnko1 Μάϊος 1, 2012 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Σου είπαμε την γνώμη μας. Αν θέλεις την δέχεσε. Μαχαίρι στο λαιμό δεν έβαλα σε κανέναν ούτε έκρινα. Δίνω και την άλλη μεριά αλλά και πως το βλέπω εγώ.Και εγώ πήρα μεταχειρισμένο 2600k πριν μια βδομάδα και είαι χωρίς υπολογιστή 2 βδομάδες ήδη και πάμε για 2-3 βδομάδες ακόμα ίσως και παραπάνω. (Δεν έχει σημασία, αλλά να πώ και εγώ τον πόνο μου μωρέ)σεβαστή η γνώμη σου.Και ένας φίλος μου απόρησε που δεν διάλεξα τον 3770κ.Και εγώ στο τσακ ήμουν να τον πάρω αλλά ποτέ δεν ήθελα να παίρνω οτιδήποτε κυκλοφορεί αμέσως αλλά να περιμένω κανένα 3μηνο-4μηνο.Ειδικά για cpu όπου η intel κάθε τόσο βγάζει νέο revision,συνήθως με καλύτερο overclock/temperature.Ειδικά αυτό που είπες ότι θα σταματήσει η παραγωγή του 2700κ με έκανε να χαρώ γιατί ξέρω ότι θα πάρω το καλύτερο τσιπάκι της σειράς (για revision μιλάω).Τέλοσπάντον,περιμένω απο αύριο την maximus v gene + vertex IV 128GB να στήσω το σύστημα,γιατί ο celeron που μπαίνω τώρα δεν παλεύεται!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisko Μάϊος 1, 2012 Author #37 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Παίδες αύριο φεύγει η παραγγελιά Corsair Graphite Series 600T Special Edition White | Skroutz.gr Corsair Professional Series Gold AX750 | Skroutz.gr Asus P8Z77-V PRO - Μητρικές | Skroutz.gr Intel Core i7-3770K | Skroutz.gr Corsair Hydro Series H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler | Skroutz.gr Patriot Wildfire SSD 120GB | Skroutz.gr Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C7R 8GB (7-8-7-20) GPU Θα πάρω αργότερα, να στρώσουν και λίγο οι τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Μάϊος 1, 2012 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 ίσως λίγο overclock Γιαυτό είναι σίγουρο ότι δεν χρειάζεσαι Corsair Hydro Series H100 ....Για τον SSd ρίξε και μια ματιά εδώ SSD RoundUp 2012: Battle for the Middle Earth - ( HWBOX ) O/C on first boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisko Μάϊος 2, 2012 Author #39 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Γιαυτό είναι σίγουρο ότι δεν χρειάζεσαι Corsair Hydro Series H100 ....Για τον SSd ρίξε και μια ματιά εδώ SSD RoundUp 2012: Battle for the Middle Earth - ( HWBOX ) O/C on first bootΚαλό! Αλλά εκτός από τον Patriot που δεν τον είχε στο συγκριτικό, ok, δεν είχε ούτε και τον OCZ VERTEX 4. Το λέω γιατί ήμουν ανάμεσα στον Patriot Wildfire SSD 120GB | Skroutz.gr και στον OCZ VERTEX 3 max iops - Εσωτερικοί Σκληροί Δίσκοι | Skroutz.gr. Με τον VERTEX 4 όμως τί παίζει? είναι καλύτερος από τον VERTEX 3 Max iops? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisko Μάϊος 2, 2012 Author #40 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Sorry για το πρήξιμο αλλά όπως καταλάβατε είμαι λίγο αναποφάσιστος. Λοιπόν θέλω μια τελευταία βοήθεια. Κουτί 600 t - Κουτιά Υπολογιστών | Skroutz.gr (Φοβάμαι μην κάνει πολύ φασαρία) ή Corsair Obsidian 550D | Skroutz.gr Και SSD Patriot Wildfire SSD 120GB | Skroutz.gr ή ocz vertex 3 max iops - Εσωτερικοί Σκληροί Δίσκοι | Skroutz.gr ή ocz vertex 4 - Εσωτερικοί Σκληροί Δίσκοι | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.