FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2012 Ειναι η τριτη φορα που τυχαινει διαφορετικο pc p4 να μην δινει σημα στην οθονη και μετα απο μερικες μερες να παιζει κανονικα. Οπως ξαφνικα δημιουργειται το προβλημα, ετσι φευγει.3 διαφορετικα pc με ιδιο προβλημα σε ασχετες περιοδους μεταξυ τους και με οθονες διαφορετικες διχως προβλημα.Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Που να κοιταξω για το προβλημα;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
FANISTELROOY Ιανουάριος 1, 2012 Author #3 Ιανουάριος 1, 2012 Μπαααα... διαφορετικες οθονες καθε φορα που με αλλα πισια επαιζαν την ιδια στιγμη με το ιδιο καλωδιο. Λες και κατι παθαινουν τα Ρ4...Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
sakis0000 Ιανουάριος 2, 2012 #4 Ιανουάριος 2, 2012 μηπωσ ειναι θεμα τροφοδοσιας? αλλαξε κανα καλωδιο τροφοδοσιας και το πολυμπριζο?
jpavly Ιανουάριος 2, 2012 #5 Ιανουάριος 2, 2012 Τα παλιά PCιά υποφέρουν από διάφορα σύνδρομα ανάδρομου Ερμή κλπ. Μπορεί να φταίει στατικός ηλεκτρισμός, η σκόνη, υγρασία, ένα μικρο-βραχυκύκλωμα. Αν σου ξανατύχει, κάνε του ένα φουλ service να δεις αν θα "έρθει", δηλαδή, απορευματισμός, ξήλωμα όλα, λεπτομερές ξεσκόνισμα και στήσιμο ξανά.
FANISTELROOY Ιανουάριος 3, 2012 Author #6 Ιανουάριος 3, 2012 Οπως ειπα και πιο πριν ειναι σε διαφορετικα pc, διαφορετικες οθονες και λεω και τωρα διαφορετικες πριζες και σπιτια. Στο ενα χτες παρατηρησα το εξης. Επειδη ετυχε να πεσει στα χερια μου μια αλλη καρτα γραφηκων την κουμπωσα πανω, δοκιμασα και δουλεψε, οποτε λεω ηταν η καρτα. Μολις την φερνω στην σωστη θεση για να την βιδωσω στο κουτι, δοκιμαζω παλι και δεν εδειχνε τπτ. Βγαζω τη βιδα και την αφηνω να ψιλοκρεμασει, δοκιμαζω και ηταν κομπλε. Βαζω την παλια, δοκιμαζω και δουλευε με τον ιδιο τροπο, οποτε την σφιγκω ισα ισα ωστε να μην ξεκουμπωσει εχοντας την στην κρεμασμενη θεση. Οι αλλες δυο περιπτωσεις εχουν ως εξης. Η πρωτη που μου ετυχε ηταν μετα απο καθαρισμα σκονης (με σκουπα, δεν ηξερα ) και αλλαγη ραμ, μετα δεν ειχα σημα. Αφου προσπαθησα τα παντα και πολλες διαφορετικες μερες τον αφησα στο μπαλκονι μεσα σε μια χαρτοκουτα. Οταν τον δοκιμασα μετα απο 2 χρονια, και αφου ειχε φαει τουμπα απο 2μετρων ηψους ντουλαπα, ανοιξε με την πρωτη. Η αλλη περιπτωση ειναι σε ενα μηχανημα που εχω εδω στο σπιτι για ωρα αναγκης για την αδερφη μου. Φρεσκοστημενο μηχανημα απο hardware φιλου που αναβαθμισε, δουλευε κανονικα μεχρι που χρειαστηκε να το λυσω για να δοκιμασω κατι μοντες στο κουτι πριν τρυπησω το δικο μου. Μετα οταν το ξαναεστησα δεν επαιζε. Ξαφνικα μια μερα ανοιξε. Τωρα δοκιμασα το πρωι δεν ανοιγε. Πριν 10' ανοιξε κανονικα :hang3: Συμπερασμα;;; Τα παλιά PCιά υποφέρουν από διάφορα σύνδρομα ανάδρομου Ερμή κλπ. Εδω εχω καταληξει και γω:lock:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.