Jump to content

Ερωτηση για paypal...

vasoulino

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! :magic:

Έχω δημιουργήσει λογαριασμό στο paypal.com και θα ήθελα να βάλω χρήματα μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Το βρήκα ως επιλογή στην ιστοσελίδα του paypal και έχω κρατήσει και τα στοιχεία που μου δίνει για να δώσω στην τράπεζα (τα είχε σε ένα μπλε πλαίσιο: Beneficiary name,Bank,HEBIC,IBAN,TRANSFER ID). Η ερώτηση μου είναι η εξής, όταν πάω στην τράπεζα θα τους δώσω απλά αυτά τα στοιχεία και τα χρήματα ή θα πρέπει να έχω λογαριασμό στην τράπεζα (βιβλιάριο, κάρτα κτλ) για να πάνε από εκεί τα χρήματα μέσα στο λογαριασμό του paypal??? :confused:

Χρονια Πολλα vasoulino. Προσωπικα και μονο μιλωντας, τα εστειλα αρχικα με καταθεση απο Εθνικη που ειχα λογαριασμο. Δεν ξερω αν τα παιρνουν χωρις λογαριασμο αλλα μπορω να σου πω οτι αμεσως ειχα "Verified" status

χωρις να κανω τη διαδικασια που αναφερει το Paypal περι Verification μεσω Bank Account. Απλα θυμαμαι οτι πηγα με τις οδηγιες που ειχα δει στο site για Top Up και παλι ειχα προβλημα γτ ο προϊσταμενος

εψαχνε το SWIFT code το οποιο τελικα βρηκε σε συνεννοηση με αλλο υποκαταστημα. Ελπιζω να μη σε μπερδεψα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.