reynolds Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2012 Ευτυχίσμενο το 2012 σε όλους!!!Σκέφτομαι να αγοράσω την MSI GTX 560 TiTwin FrozR II (υπερχρονισμένη).Με ενδιαφέρει η nVidia λόγω Cuda. Η συγκεκριμένη κάρτα από θόρυβο πώς πάει; Σε load κατάσταση παλεύεται ο θόρυβος;Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη καλύτερη κάρτα με περίπου τα ίδια λεφτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Mια χαρα καρτουλα ειναι.Αφου θες και cuda δεν υπαρχουν αλλες επιλογες σ αυτα τα χρηματα , εκτος κι αν πας σε μτχ.Φιλος εχει την gtx 470 twin frozr2 και ειναι μια χαρα απο θεμα θορυβου (δεν ειναι και accelero αλλα ο θορυβος παλευεται ανετα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 1, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Πολύ ωραία!! Σε ευχαριστώ Narzul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpartanGR Ιανουάριος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Τρεξε και παρτην τωρα. Η καρτα δεν παιζεται αλλα παιζει.:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιανουάριος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Τσέκαρε και την έκδοση με τα 2gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Έχω την έκδοση με τα 2GB και είναι τούμπανο. Αθόρυβη και καλές επιδόσεις. Προτίμησα 2GB για να αντέξει σε χρόνο. Η προηγούμενη έφαγε αντικατάσταση κυρίως λόγω λίγης μνήμης (768MB). Η υπερχρονισμένη μνήμη-πυρήνας θα δώσουν κάτι extra σε επιδόσεις αλλά σε βάθος χρόνου περισσότερη μνήμη θα σου χρησιμεύσει περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 4, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις!! Και εγώ για τα 2GB λέω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.