reynolds Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2012 Ευτυχίσμενο το 2012 σε όλους!!!Σκέφτομαι να αγοράσω την MSI GTX 560 TiTwin FrozR II (υπερχρονισμένη).Με ενδιαφέρει η nVidia λόγω Cuda. Η συγκεκριμένη κάρτα από θόρυβο πώς πάει; Σε load κατάσταση παλεύεται ο θόρυβος;Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη καλύτερη κάρτα με περίπου τα ίδια λεφτά;
Narzul Ιανουάριος 1, 2012 #2 Ιανουάριος 1, 2012 Mια χαρα καρτουλα ειναι.Αφου θες και cuda δεν υπαρχουν αλλες επιλογες σ αυτα τα χρηματα , εκτος κι αν πας σε μτχ.Φιλος εχει την gtx 470 twin frozr2 και ειναι μια χαρα απο θεμα θορυβου (δεν ειναι και accelero αλλα ο θορυβος παλευεται ανετα)
SpartanGR Ιανουάριος 2, 2012 #4 Ιανουάριος 2, 2012 Τρεξε και παρτην τωρα. Η καρτα δεν παιζεται αλλα παιζει.:dance3:
vagsk Ιανουάριος 3, 2012 #6 Ιανουάριος 3, 2012 Έχω την έκδοση με τα 2GB και είναι τούμπανο. Αθόρυβη και καλές επιδόσεις. Προτίμησα 2GB για να αντέξει σε χρόνο. Η προηγούμενη έφαγε αντικατάσταση κυρίως λόγω λίγης μνήμης (768MB). Η υπερχρονισμένη μνήμη-πυρήνας θα δώσουν κάτι extra σε επιδόσεις αλλά σε βάθος χρόνου περισσότερη μνήμη θα σου χρησιμεύσει περισσότερο.
reynolds Ιανουάριος 4, 2012 Author #7 Ιανουάριος 4, 2012 Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις!! Και εγώ για τα 2GB λέω!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.