jordanis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2011 καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους . θα ήθελα να κάνω ένα πάρτυ για την γιορτή μου και καθώς χάζευα ένα μουσικό βιντεοκλίπ στο youtube σε HD ανάλυση σε 32'' led lg tv, μου ήρθε η ιδέα να παίζει μια playslist και ταυτόγχρονα να έχεις εικόνα από το βιντεο κλιπ και ήχο σε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα... υπάρχει τέτοια δυνατότητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theos Ιανουάριος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους . θα ήθελα να κάνω ένα πάρτυ για την γιορτή μου και καθώς χάζευα ένα μουσικό βιντεοκλίπ στο youtube σε HD ανάλυση σε 32'' led lg tv, μου ήρθε η ιδέα να παίζει μια playslist και ταυτόγχρονα να έχεις εικόνα από το βιντεο κλιπ και ήχο σε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα...υπάρχει τέτοια δυνατότητα? Καλή χρονιά! Γιατί δεν φτιάχνεις μια playlist στο youtube, με δικά σου hand-picked videos, να τελειώνεις; Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι πιο αυτοματοποιημένο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.