unseen Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Εχει καποιος ορεξη να αναλαβει να φτιαξει μερικες συνθεσεις και να τις ανανεωνει καθε μηνα σε ενα thread το οποιο θα ειναι κλειστο απο απαντησεις?Παραδειγμα. Ενα pc φτηνο, ενα μετριο, ενα gamer-overclocker και ενα τοπ?Ετσι θα αποφυγουμε τα πολλα και γενικα thread "Τι pc να παρω".Οποιοι θελουν ας δηλωσουν συμμετοχη!Αν παλι νομιζετε οτι δεν χρειαζεται τοτε να το πειτε ! Μια προταση εκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
napstor Ιανουάριος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Εξαιρετικη ιδεα.Εγω θελω να το αναλαβω.Σε παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 7, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Πολυ ωραια ιδεα Χρηστο ! Απλα καλο (οχι απαραιτητο) θα ηταν να εχουμε υποκατηγοριες Τι εννω ? High End PC NVIDIA High End PC ATI κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Ιανουάριος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 εγω μεσα ειμαι αλλα οταν ξερουμε τι θελει ο αλλος μπορεουμε να το κανουμε πολυ πιο ευκολα εν τωρα θα πρεπει να εχουμε περιπου 100 συνθεσεις εδωπερα κι 'ετσι για να μοιραζετε η δουλεια εγω πιστευω να μοιρασουμε αυτες τις συνθεσεις και ο καθενς να παρε3-4 κατηγοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Ιανουάριος 7, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Τι λέτε ρε παιδιά...4 συνθέσεις που είπε και ο Χρήστος θα υπάρχουν...Basic-Middle-Gaming-HardcoreXρήστο νομίζω το είχαμε συζητήσει πριν λιγο καιρό αυτό το Thread...Τώρα που foldαρω ιδιως αν ειναι μπορώ να το κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 7, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 καλυτερα να γινει διαχωρισμος με τα χρηματα παρα με τοπ μετριο και φτωχο. γιατι ολοι λενε εχω 1000 , τι παιρνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
napstor Ιανουάριος 7, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Ας πουμε basic 1000e,middle 1500e,gaming 2000e,top 2500e-3000e.Εγω προτεινω να το κανουν 4 ατομα και να εχει το καθε ατομο μια κατηγορια.(Εγω αν γινεται θελω την top). Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 7, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Τι λέτε ρε παιδιά...4 συνθέσεις που είπε και ο Χρήστος θα υπάρχουν...Basic-Middle-Gaming-Hardcore Xρήστο νομίζω το είχαμε συζητήσει πριν λιγο καιρό αυτό το Thread...Τώρα που foldαρω ιδιως αν ειναι μπορώ να το κάνω... Και γιατι εισαι τοσο απολυτος ? Δεν καταλαβα ? Ουτε μια αποψη δεν μπορουμε να πουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιανουάριος 7, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Κάτσε και η κατηγοριά των 500€???Και πάντα σε πράγματα που υπάρχουν στην Ελλάδα και όχι, απλά έχουν βγεί στο εξωτερικό, σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιανουάριος 7, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 και εγω μέσα ειμαι....απλα σίγουρα θελει και κατηγορία 600ευρω(500 το θεωρώ ξεφτίλα) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
napstor Ιανουάριος 7, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Ενταξει να φτιαξουμε και μια μικρη κατηγορια των 600e.Πιστευω ειναι καλυτερο να υπαρχουν προιοντα που κυκλοφορουν στην Ελλαδα.Τωρα το μονο που μενει ειναι να πει ο unseen ακριβως πως θα γινει και να ορισει αυτον ή αυτους που θα ειναι υπευθυνοι για το θεμα.Σε παρακαλω βαλε με. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιανουάριος 7, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Εντάξει, αλλά εγώ το δικό μου το πήρα με 500€ + λ'ατι ψιλά.Και πέρα από αυτό, τι θα μπαίνει?Και πληκτρολόγιο/ποντίκι/οθόνη/case/coolers/ηχεία κτλ?Αν είναι μπορώ να αναλάβω εγώ την χαμηλή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιανουάριος 7, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 εγω πιστυω πως ειναι πολυ καλη ιδεα απλα κατα την γνωμη μου θα πρεπει να παρουσιαζονται και μερικες εναλλακτικες...πχ η αυτην την καρτα ή την αλλη κτλ...ωστε να παρεχονται περισσοτερες εναλλακτικες.επισης ισως ειναι μια καλη ευκαιρια να δημιουργηθει ενα thread με value for money περιπτωσεις οπως οθονες κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιανουάριος 7, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Και δεν πιστεύω να αφήσουμε και τις συνθέσεις της amd απ'έξω. Μπορεί να είναι χειρότερα τα πράγματα εκεί, αλλά καθένας έχει το γνώθις αυτών στις αγορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Ιανουάριος 7, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Ωραία ιδέα αλλά μάλον δύσκολη στην εφαρμογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 7, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Και πέρα από αυτό, τι θα μπαίνει?Και πληκτρολόγιο/ποντίκι/οθόνη/case/coolers/ηχεία κτλ?φυσικα μιλαμε μονο για το κουτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιανουάριος 7, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 You count on me για τα low level συστήματα. Αν είναι πείτε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 7, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Kαι εγώ για χαμηλά να παίρνει κάποιος τα μέγιστα από default καταστάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Ιανουάριος 7, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Και γιατι εισαι τοσο απολυτος ?Δεν καταλαβα ? Ουτε μια αποψη δεν μπορουμε να πουμε ? Polone χαλάρωσε ρε παλικάρι μου...σε παρακαλώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 8, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2008 Eνταξει παιδια. Θα το συζητησουμε στην καθιερωμενη συναντηση και θα το κανονισουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.