Jump to content

SSD πρόβλημα στην εγκατάσταση win7 64 bit

costasckn

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους. Πήρα ένα vertex 2 60 gb και έχω το εξής θέμα. Ενώ αναγνωρίζεται κανονικά από το bios κατά την εγκατάσταση των win7 δεν μου τον παρουσιάζει ώστε να τα εγκαταστήσω. Έχω αποσυνδέσει το μηχανικό δίσκο και έχω μόνο τον vertex επάνω. Έχω γυρίσει τους sata controllers σε ahci αλλά τίποτα. Το σύστημα είναι της υπογραφής (gaming). Επίσης όταν bootαρω κανονικά από τον μηχανικό ο ssd φαίνεται κανονικά στο σύστημα. έτρεξα και ένα crystaldisk info και όλα φαίνονται εντάξει. Τι δεν κάνω σωστά?

υ.γ πρώτος ssd και ψάχνομαι....

ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα σε όλους. Πήρα ένα vertex 2 60 gb και έχω το εξής θέμα. Ενώ αναγνωρίζεται κανονικά από το bios κατά την εγκατάσταση των win7 δεν μου τον παρουσιάζει ώστε να τα εγκαταστήσω. Έχω αποσυνδέσει το μηχανικό δίσκο και έχω μόνο τον vertex επάνω. Έχω γυρίσει τους sata controllers σε ahci αλλά τίποτα. Το σύστημα είναι της υπογραφής (gaming). Επίσης όταν bootαρω κανονικά από τον μηχανικό ο ssd φαίνεται κανονικά στο σύστημα. έτρεξα και ένα crystaldisk info και όλα φαίνονται εντάξει. Τι δεν κάνω σωστά?

υ.γ πρώτος ssd και ψάχνομαι....

ευχαριστώ πολύ

ξεκινανε το φορτωμα τα win αλλα δεν στον εμφανιζουνε καθολου? οταν σου ζηταει να επιλεξεις που θα τα εγκαταστησεις τι σου βγαζει?

Nα βγαλεις τελείως τον μηχανικό δοκίμασες;
Έχω αποσυνδέσει το μηχανικό δίσκο και έχω μόνο τον vertex επάνω.

τον έχω βγάλει εντελώς τον μηχανικό. έκανα μέσω command prompt ένα mdr και τώρα ενώ τον βλέπει ο installer, δεν προχωράει σε εγκατάσταση . μου βγάζει μήνυμα να τσεκαρω αν είναι ενεργοποιημενος ο controller

Σκαστου ενα φορματ οταν μπουταρεις απο τον μηχανικο και μετα δοκιμασε παλι! Αν δεν στον εμφανισει τοτε καντου και ενα HDDErase και αναβαθμισε το bios σου και δοκιμασε παλι! Δοκιμασε και με αλλα windows αν μπορεις μπας και φταιει αυτο αλλα δε νομιζω!

update: BIOS έχω το τελευταίο, ξαναμπηκα έβαλα ξανά τους sata controllers σε ahci, save settings κλείσιμο όχι reboot, boot από cd και προχωράει κανονικά στην εγκατάσταση. λογικά θα ολοκληρωθεί.μόλις έχω νέα ενημερωνω.

λοιπόν παιδιά όλα καλά,μόλις τελείωσα με την εγκατάσταση, όλα φαίνεται να δουλεύουν οκ. δεν ξέρω τι σκάλωμα είχε φάει με το ahci αλλά τώρα όλα καλά. πολύ γρήγορος ο ssd, η νύχτα με την μέρα!

και μενα χαμηλά μου φαίνονται τα νούμερα του write...αν ήταν θέμα controllers δεν θα ημουν χαμηλά και στο read?

καλημέρα σε όλους, ευτιχισμένο το 2012!

μετά από εγκατάσταση προγραμμάτων αυτή είναι η εικόνα...έχω περίπου 20 gb ελεύθερα, καλά δεν είναι? Δεν πρέπει κάποιο ποσοστο του ssd να είναι ελεύθερο για διατήρηση των επιδόσεων?

benchmarkssd2.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.