dennisgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2011 Καλημερα και καλη χρονια να εχουμε !!!Eχω τα ηχεία Logitech z906 τα έχω σύνδεσή με optical στην xfi titanium.Απορία 1η : Η ένταση όταν ακούω μουσική ειναι 6ο κ 7ο φωτάκι ώστε να αρχιση να ακούγετε δυνατά η μουσική, αυτό είναι φυσιολογικό για ηχεία 500 watt ?(με σύγκριση τα ηχεία που είχα πριν z5500 ) και πάλι όμως δεν μπορώ να πειράξω μπασσο κτλπ ούτε από το πάνελ ούτε απο το πρόγραμμα της creative ...Απορία 2η : Eχω κάνει spdif passthrough μέσω του ac3filter αλλά μου φαινετε πολύ σιγανή η ένταση για ταινία , έβαλα από της ρυθμίσεις του ac3 filter την ένταση φουλ αλλά καμιά διαφορά , το ίδιο και από το mpc..*Μπορεί να μου πει τι ρυθμίσεις έχει κάνει αυτός κτλπ ? Ευχαριστώ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Μου χαριζεις την καρτα ηχου σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennisgr Δεκέμβριος 31, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 χαχαχαχαχα αν μου το επιτρέψει ο Λιακοπουλος ? Ίσος .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 31, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Εχεις καταλαβει οτι οταν συνδεεις τα ηχεια πλην αναλογικης συνδεσης ουσιαστικα ακους τα dac των ηχειων και οχι της καρτας?Γιαυτο σου πα να μου τη χαρισεις αφου ειτε την onboard εχεις ειτε αυτη το ιδιο και το αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennisgr Δεκέμβριος 31, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Αχμμμ.... Μαλιστα....Δηλαδή να το γυρίζω σε αναλογικό όταν ακούω ασ'πούμε μουσική ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 31, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Συνδεσε τα ηχεια αναλογικα.Αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennisgr Δεκέμβριος 31, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Εχω και τα 2 ...(αναλογικα και οπτικη) αλλά δεν θέλω να χάσω το dts kai dd για τις ταινιες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 31, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Η καρτα που εχεις χρυσοπληρωσει ΚΑΝΕΙ encoding και DTS και DD.Συνδεσε τα ΜΟΝΟ αναλογικα.Ακουσε πως παιζουν τα ηχεια και ασε την ψηφιακη τελειως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennisgr Δεκέμβριος 31, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Δοκίμασα της κάρτας ήχου το encoding και παίζει πολύ ποιο σιγά από των ηχείων ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 31, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Κατι κανεις λαθος.Ενεργοποιησε το normalizer απο το mixer για να δωσεις ενταση αλλα θα χασεις σε ποιοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennisgr Δεκέμβριος 31, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Υπάρχει κάποια σελίδα η κάτι τέτοιο που να μπορώ να βρω τις καλύτερες ρυθμίσεις για τα ηχεία μ ?Aπλα βασίζομαι στα z5500 που τα είχα μόνιμα με Optical και όταν ασ πούμε έβλεπα ταινία dts η dd , έβαζα την ένταση στο μισό και το σπίτι τράνταζε... ενώ τώρα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Δεκέμβριος 31, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Η οπτική σύνδεση όπως σου εξήγησε και ο Nephiλiμ είναι ψηφιακή. Στην ουσία το σήμα προσπερνάει τον digital2analog converter και τον τελικό ενισχυτή και παραδίδει το φόρτο εργασίας στην άλλη άκρη του οπτικού.Η σύνδεση αυτή είναι καλή για 2 λόγους. 1)αν έχεις τρομερες παρεμβολές όταν στέλνεις μακριά το σήμα σου και θες η πηγή σήματος να είναι μακριά από τον τελικό ενισχυτή και τα ηχεία 2)αν ο τελικός ενισχυτής είναι άριστης ποιότητας (πχ σε home cinema) άρα με καλό DAC και ισχύΟπότε και γω ψηφίζω αναλογικό. Αν είναι πιο χαμηλό τοτε κάτι παίζει με drivers και ρυθμίσεις. Ξεκίνα από κει και λύνε ένα ένα τα προβλήματά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennisgr Δεκέμβριος 31, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 λοιπόν όντος με αναλογικό βγαίνει πάλι dts !!Και ο ηχος όντως ειναι ποιο δυνατός από ότι την Optical...Τώρα θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε με τις ρυθμίσεις στο creative console launcher kai sto k-lite ώστε να έχω την τέλεια απόδοσή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 7, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Eγω παντως που τα εχω με οπτικη απο τη μητρικη παιζουν πολυ δυνατα! Μολις φτασω την ενταση στη μεση γινεται χαμος απο την ενταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennisgr Ιανουάριος 17, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2012 Μπορείς να μ στείλεις τις ρυθμίσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.