Jump to content

Nvidia GTX580 και Furmark...

Dark Oblivion

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα σε ολους (και φυσικα χρονια πολλα :) )!!!

Πηρα επιτελους χτες στα χερια μου την περιβοητη GTX580 (μεχρι και παρτυ κοντεψα να στησω βραδιατικα :p ).

Απο οτι μου ειπε γνωστος ο καλυτερος τροπος για να τσεκαριστει το 'τερας' ειναι με ενα furmark.

Απο οτι διαβασα ομως σημερα στο site (NVIDIA GeForce GTX 580: The Anti-FurMark DX11 Card - 3D Tech News and Pixel Hacking - Geeks3D.com) ,συγκεκριμενα η 580 εχει θεμα με το furmark.

- Ποια ειναι η γνωμη σας??? Ισχυει κατι τετοιο?Το τρεχω αφοβα?Αν οχι,ποιες ειναι οι αντιστοιχες προτασεις σας?

- Αν το ετρεξα υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει προβλημα στο 'τερας'???

Κατ αρχην δεν υπαρχει μονο το furmark.(heaven benchmark , 3dmark 2011)

Κατα δευτερον δεν υπαρχει προβλημα με το furmark (το χω τρεξει καμποσες φορες)

και ακομα και κατα τα λεγομενα του site που παραθετεις , το furmark ,δεν δημιουργει καποια ζημια στην καρτα , απλα οταν η καρτα τρεχει furmark , για να μην υπερζεστενεται , ριχνει Power consumption. Τριχες δλδ.

Με γεια η καρτουλα , και παιξε κανα bf3 για να τη χαρεις.

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους.:magic:

Κατ αρχην καλοριζικο και καλοδουλευτο το "τερας" οπως το αποκαλεσες.

Τωρα τι το θελεις το Furmark να το τρεξεις;τι να δεις;:wall:

Κλοκαρετη αγορι μου και τρεξε τοσα μπεντσακια εχει εσυ με Furmark θελεις να την δεις.

Καλημέρα, τι εννοεις οταν λές να "τσεκαριστεί"?

Το furmark προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο οταν θέλω να δώ μαξιμουμ θερμοκρασία ή κατανάλωση...για σταθερότητα στο OC δεν με εχει βοηθήσει κανένα κλασσικό μετροπρόγραμμα, προτιμώ λούπες σε Crysis, Warhead, Crysis2 ή οποιοδήποτε αλλο παιχνίδι...

Αν δεν μιλάς για OC τοτε οπως είπε και ο Narzul απλά παιξε τα παιχνίδια σου και enjoy...

@Narzul :

1. Ειναι η πρωτη φορα που θα ασχοληθω με 'τερας' καρτα. Ασχετα αν χρησιμοποιω τωρα μια 4890 και ειχα και μια 5870 για ενα χρονο στο κουτι της. :p :P :p Οποτε δεν ξερει τι και πως απο προγραμματακια τετοιου ειδους. Ολα αυτα που ανεφερες κανουν την ιδια δουλεια???

2. Αρα δεν εχει αξιοπιστα αποτελεσματα δλδ?

3. Ευχαριστω!!!Αν σου πω οτι δεν ειμαι αυτης της κατηγοριας παιχνιδιων θα με κραξεις πολυ? :p (ισως και να γινω ομως,θα δειξει)

@takis-pa :

1. Ευχαριστω φιλε μου.

2. Επειδη η καρτα ηρθε στα χερια μου μεταχειρισμενη ,απλα ειχα αυτη την γνωμη απο τον γνωστο μου για να την τσεκαρω στο μηχανημα του αλλουνου πριν την παρω. Λογικο δεν ειναι σε μια τετοια περιπτωση να θελω κατι για να την τσεκαρω?

3. Δεν ξερω αν θα ασχοληθω με κλοκαρησματα (θα δειξει). Και οπως ειπα πιο πανω δεν ξερω τι και πως κυκλωφορει απο 'μπεντσακια'. Αν θες να προτεινεις...

@Freedom : οπως ειπα και πιο πανω αγοραστηκε μεταχειρισμενη οποτε καπως επρεπε να 'τσεκαριστει' σωστα? Για αυτο το ρωτησα... τωρα αν ο αλλος δεν ειχε κανενα game και κτλ κτλ τι να του ελεγα? :p Οταν ρωτησα τον γνωστο μου ,αν ηταν να ετρεχα κανα game σε αυτον μου ειπε οτι το game μπορει να μην εδινε full φορτιο στην καρτα οποτε ισως να μην ζοριζοταν για να εβλεπα να ειχε καποιο προβλημα η οχι.

@Freedom : οπως ειπα και πιο πανω αγοραστηκε μεταχειρισμενη οποτε καπως επρεπε να 'τσεκαριστει' σωστα? Για αυτο το ρωτησα... τωρα αν ο αλλος δεν ειχε κανενα game και κτλ κτλ τι να του ελεγα? :p Οταν ρωτησα τον γνωστο μου ,αν ηταν να ετρεχα κανα game σε αυτον μου ειπε οτι το game μπορει να μην εδινε full φορτιο στην καρτα οποτε ισως να μην ζοριζοταν για να εβλεπα να ειχε καποιο προβλημα η οχι.

Παίξε τα αγαπημένα σου παιχνίδια, και enjoy...that's all...αν δείς "παραξενα" πραγματα το συζητάμε...ποιο ειναι το υπολοιπο σου συστημα και πιά καρτα αντικατέστησε η GTX580? ;)

Παίξε τα αγαπημένα σου παιχνίδια, και enjoy...that's all...αν δείς "παραξενα" πραγματα το συζητάμε...ποιο ειναι το υπολοιπο σου συστημα και πιά καρτα αντικατέστησε η GTX580? ;)

Επειδη θα αργησω κατα πασα πιθανοτητα να ολοκληρωσω το Project ωστε να αρχησω να παιζω τα games μου ,ηθελα απλα 'να ξερω τι αγορασα'.

Δεν υπηρξε αντικατασταση. Απλα απο τα βασικα κομματια του project ελειπε η gpu και τα κομματια της υδροψυξης.

Αποτελειται απο :

mobo : Asus rampage 3 extreme

cpu : i7 - 960

psu : 1200 toughpower (που ισως το βαλω αγγελεια για ανταλλαγη με καποιο που να εχει 'καταμαυρο σασι')

ram : 6 + 6 giga Dominator GT

ssd : 60giga agility (αν θυμαμαι καλα)

screen : 32αρα led LG

case : Silverstone TJ-07

gpu : GTX 580 (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Μιααααααα χαρουλα...

Και τωρα η ερώτηση της ημέρας...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΗΔΗ???

;)

Μιααααααα χαρουλα...

Και τωρα η ερώτηση της ημέρας...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΗΔΗ???

;)

Εννωεις στο ηδη υπαρχον pc μου??? Εεεεεεε.... πηγα να βαλω το bioshock 2 ,ενθουσιαστικα με γραφικα και ειδικα σε 32αρα led... αλλα ψιλοσερνοταν μαλλον απο θεμα επεξεργαστη. Οποτε θελω να τελειωσω το project και να τα χαρω ολα μαζι. Αν εννωεις γιατι δεν το εχω στησει ακομα... περιμενω να μαζεψω και τα κομματια της υδροψυξης. Μετα να παει το κουτι στον Κοπριτη και να του κανει χειρουργιο. Και μετα να στηθει. Ολα στην ωρα τους.... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.