ConroExtremE Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2011 Kαλησπέρα, χρόνια πολλά και καλές γιορτές.Long time no see που λένε και οι Άγγλοι.Να ρωτήσω, επειδή είμαι και άσχετος, σε mobo ASUS p5B(παλιούτσικια ναι) μπορώ να βάλω μνήμες DDR στα 400Mhz;(4x1GB-τις έχω ήδη)Άμα θέλετε κάποιο άλλο στοιχείο πείτε μου,ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Δεκέμβριος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Οχι, μπορεις να βαλεις μονο DDR2 μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConroExtremE Δεκέμβριος 30, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Οχι, μπορεις να βαλεις μονο DDR2 μνημες. Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση!-Έστω και αν με στεναχώρησες Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Οχι, μπορεις να βαλεις μονο DDR2 μνημες.+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.