GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 πριν απο λιγο επεσε ενας μαγνητης που ειχα κρεμασμενο,πανω στην οθονη μου(crt) κ εκει που εχει ακουμπησει,δηλαδη απο πανω μεχρι κατω στην μια ακρη εχει κανει σημαδι....εκει που περασε ο μαγνητης εχει γινει πιο καθαρη κ γυρω απο αυτη την καθαρη γραμμη εχει γινει πιο σκοτεινη,,,, :mad: ......εκανα degauss αλλα πολυ μικρη η βελτιωση που ειδα.....!καμια ιδεα για το τι να κανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordofpcs Ιούλιος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Πεταξέ τη και πάρε καινούργια.Εγώ είχα αφήσει το κινητό μου δίπλα στην οθόνη και όταν γύρισα είχε γίνει ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!Γκαντεμιά αυτά τα μαγνητικά πεδία,ε...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 13, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Εμενα φιλε εφτιαξε μετα απο 2 μερουλες....εκανα καμια 10αρια degauss κ μετα απο 2 με 3 φορες ανοιξε-κλεισε,ολα διωρθοθηκαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Ιούλιος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Ναι δεν ειναι τιποτα το προβλημα ειναι για μια-δυο μερες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιούλιος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Φτιάχνει...Ακόμα και αν με degauss δεν κάνεις τίποτα, την πας για service και σου την φτιάχνουνε με έναν τεράστιο μαγνήτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.