Jump to content

Ποιά είναι καλύτερη? HELP!

Neverlife

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους. Επιστρέφω κι εγώ ξανά στην παρέα του thelab μετά απο πολύ καιρο!

Λοιπόν έχω τις εξης ερωτήσεις και χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

Σπίτι μου έχω το HARDWARE που θα γράψω παρακάτω και θέλω βα με βοηθήσετε για την καλύτερη δυνατή επιλογή για ένα δυνατό σύστημα και ένα απλό.

Καταρχήν έχω 3 μητρικές: MSI 760GM-E51 - MSI 870-C45 - ASROCK M3N78D

Καταρχήν ποιά είναι η καλύτερη και δέχετε καμία απο αυτές BIOS update για να παίρνει AM3+ ???

Απο κεί και πέρα έχω τα εξης:

CPU:

AMD ATHLON II X2 250 3.0GHZ DUAL CORE BOX

αλλά και

AMD PHENOM II X6 1100T 3.3GHZ SIX-CORE BLACK EDITION

RAM

έχω 5 τέτοιες KINGSTON KVR1333D3N9/4G DDR3 4GB PC10666 1333MHZ VALUE RAM

4 για το καλό σύστημα (16GB)

και μία για το απλό (4GB)

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

ΔΥΟ SATA 3 1TB & 500GB

και ένας SATA 2 750GB

(έχω τον PCI EXPRESS controller για sata 3 της Asrock και δουλεύει και στις 3 μητρικές άσχετα αν στο eshop λέει οτι δουλεύει μόνο στις Asrock)

ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

EVGA GTX 550 VGA (PCI-Express, GDDR5, 2GB)

και

MSI GT520 MD1GD3 (LP) 1GB PCI-E

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

600WATT & 500WΑ

Αυτά έχω ..

Για το εαν παιρνει καποια απο αυτες τις μητρικες ΑΜ3 με bios update

μπορεις να το δεις απο το site του κατασκευαση

Επισης πρεπει να μας πεις ποσα λεφτα θελεις να διαθεσης για αναβαθμιση

και για ποια χρηση προοριζεις τον υπολογιστη

Αυτα φιλε μου

ΣΤΟ SITE Δεν γράφει κάτι. ¨Εχω αγοράσει όλα αυτα που βλέπετε! εχω και τα DVD και τα λοιπά απλά θέλω τη βοήθεια σας για τον καλ΄΄υτερο συδιασμό για τα παραπάνω. PX ποια μητρικη απο αυτες είναι καλύτερη και τα λοιπά

ωραια απο επεξεργαστη κρατα τον 6 πυρινο

για καρτα γραφικωςν την 550

για μνημες 8 γιγα ειναι αρκετα αλλα και 16 οπως θες

απο δισκοι ολοι μια χαρα ειναι

Απο τροφοδοτικο ταα 600watt

απο μητρικη δεν ξερω να σε πω

Το πιο βασικό δεν ξερεις να μου πεις! Προς το παρον τα έχω όπως τα λες κουμπωμένα στην ASROCK. τον διπύρινο τον έχω στην MSI 870-C45.

Δεν ειναι το πιο βασικο η μητρικη

και αφου ειναι κουμπωμενα πανω

και υποστηριζει ολα τα παραπανω τι τα σκαλιζεις??

εσενα σε νοιαζει μια μητρικη τι υποστηριζει αυτο πρεπει να κοιτας και εφοσον τα εχεις κουμπωμενα πανω και δεν κλοκαρεις

οτι περισευει θα πωληθει οπότε για παράδειγμα αν κάποια μητρική έχει περισσοτερες δυνατότητες θα προτιμούσα να κρατήσω αυτήν. Φίλε μου αν δεν μπορείς να μου δώσεις περισσοτερες πληροφορίες για το ερώτημα μου δεν χρειάζετε άλλο reply και δεν το λέω με ασχημο τρόπο απλά καλό θα είναι να μου απαντήσει κάποιος που έχει την απάντηση στο ερωτημά μου. :)

οτι περισευει θα πωληθει οπότε για παράδειγμα αν κάποια μητρική έχει περισσοτερες δυνατότητες θα προτιμούσα να κρατήσω αυτήν. Φίλε μου αν δεν μπορείς να μου δώσεις περισσοτερες πληροφορίες για το ερώτημα μου δεν χρειάζετε άλλο reply και δεν το λέω με ασχημο τρόπο απλά καλό θα είναι να μου απαντήσει κάποιος που έχει την απάντηση στο ερωτημά μου. :)

Mετα απο ενα γρηγορο ψαξιμο και οι 3 μητρικες ειναι παρομοιες δεν εχουν ουσιαστικες διαφορες

η asrock υποστηριζει μεχρι 1800

ενω οι αλλες μεχρι 1600 σε o.c mode

παρολα αυτα πιστευω πως η καλυτερη ειναι

αυτη

pc1

καθως γραφει καθαρα πως υποστηριζει τον phenom x6

και υποστηριξει ΑΜ3

δηλαδη κρατα την MSI 870-C45

Πηρες στην απαντηση που ηθελες

πιστευω βασικα πως αυτο το πραγμα και μονο σου θα μπορουσες να το βρεις μια απλη αναζητηση στο google θα σου ελυνε τις αποριες που ηθελες

Σε θέμα Update γνωρίζουμε κάτι? πριν κυκλοφορήσουν οι μητρικές με AM3+ εγραφε στο site της MSI οτι σύντομα οι δυο μητρικές που έχω (MSI) θα είναι και σε FX και υπεθεσα μήπως γίνετε BIOS UPDATE. Αλλα μετα απο λίγο είδα πως κυκλοφόρησαν ίδιες σε FX και αναρωτιέμαι μήπως με update γίνετε τπτ. οχι για τώρα για το μελλον. Και η Asrock με τον PHENOM x6 δουλεύει τωρα!

Σε θέμα Update γνωρίζουμε κάτι? πριν κυκλοφορήσουν οι μητρικές με AM3+ εγραφε στο site της MSI οτι σύντομα οι δυο μητρικές που έχω (MSI) θα είναι και σε FX και υπεθεσα μήπως γίνετε BIOS UPDATE. Αλλα μετα απο λίγο είδα πως κυκλοφόρησαν ίδιες σε FX και αναρωτιέμαι μήπως με update γίνετε τπτ. οχι για τώρα για το μελλον. Και η Asrock με τον PHENOM x6 δουλεύει τωρα!

H MSI 870-C45 υποστηριζει αυτους τους επεξεργαστες δες εδω την λιστα

MSI Global - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Mainboard, Graphics and more

H MSI 760GM-E51 υποστηριζει αυτους

http://www.msi.com/product/mb/760GM-E51.html#/?div=CPUSupport

Και τελος η ASROCK M3N78D υποστηριζει αυτους

ASRock > Products > M3N78D > CPU Support List

Και απο το βλεπω καμια δεν υποστηριζει τους νεους Amd FX προς το παρων

Τωρα εαν στο μελλον με κανα bios update θα υποστηριζει δεν το γνωριζω

και νομιζω δυσκολα θα βρεις αυτην την απαντηση παντως προς το παρων δεν ειναι στα cpu support απο τις μητρικες που εχεις

Αρχίζω να βλέπω φως! αποτι μου ε΄θπαν σε άλλο Forum παίζει και το Chipset με αυτα που έχουν οι MSI να είναι καλύτερα απο αυτο της ASROCK όποτε μπορώ να δώ κάπου πληροφορίες για

AMD® 870+SB850

AMD® 760G+SB710

και

- NVIDIA® nForce 720D

μου είπαν ακόμα πως αν σκοπεύω να έχω μία καρτα γραφικών τοτε καλυτερα να πάω σε μητρική με chipset AMD αν σκοπεύω να βάλω δυο NVIDIA να παο σε chipset NVIDIA!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.