Jump to content

Stacker 831

physio

Recommended Posts

[MENTION=12158]Dant3[/MENTION] Νομίζω ότι μπορεί να έχει ότι άποψη θέλει αλλά να μην έχει ξαναποστάρει ποτέ στο φόρουμ με εγγραφή 1-12-11 κ να ασχολείται με την αγγελία μου το θεωρώ τουλάχιστον κακόβουλο...(πόσο μάλλον όταν βρίσκω κ προσφορά 50 ευρώ στα μυν μου)

Απλά δεν την δέχομαι την κριτική από τέτοια άτομα!Καταλαβαίνω ότι όπως μιλήσανε τα υπόλοιπα παιδιά συμβουλευτικά ότι μια καλή τιμή είναι πχ τόσα ναι το δέχομαι σαν κριτική...

Το κουτί δεν είναι από προσφορά!:wall:

Τιμή αγοράς 179,10€

Το ότι κατα καιρούς βγαίνουν προσφορές τέτοιου τύπου δεν σημαίνει ότι όλοι αγοράσανε σ'αυτή την τιμή!Θυμάμαι βέβαια κ μια εποχή που οι προσφορές αυτές του πλαισίου είτε δεν υπήρχαν ποτέ είτε τα κομμάτια ήταν ελάχιστα κ πηγαίνανε σε ..."λίγους"

Ίσα ίσα που φαίνεται από την προσφορά του πλαισίου πόσο έκανε στα καταστήματα το κουτί την συγκεκριμένη περίοδο...σε αντίθεση με τα λεγόμενα του Northside

Το μαμήσαμε κ :hang3:

Θεωρώ επίσης καθώς ότι 100€ είναι λίγα για το συγκεκριμένο κουτί!Τα 140 ναι θεωρώ ότι είναι καλή τιμή καθώς το κουτί είναι ολοκαίνουργιο...

@Νorthside Ικανοποιήθης τώρα?Λουκανικούμπα μόνο για σένα...κουφέτο είναι θα πάρεις κ για το γάμο σου!!!

Η αγγελία κλειδώνει.

Κάνουμε Report και όχι κουβέντα.

Είναι πάρα πολύ απλό, στην επόμενη θα υπάρξουν θέματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.