Jump to content

Stacker 831

physio

Recommended Posts

Πωλείται το κουτί του τίτλου μαύρου χρώματος σφραγισμένο στο κουτί του καινούργιο...150 εουρος:fun:

Ούτε καινούργιο απο μαγαζί το 2009 δεν έκανε τόσο και όχι το μαύρο, αλλα το Nvidia Edition,

πόσο μάλλον όταν βγήκε το RAVEN που τα έριξε όλα στα αυτιά.

Να φανταστείς τα υπόλοιπα κατεβήκαν απο το ράφι ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ απο την ντροπή τους.:p

Αφού έχεις τόσο καλή μνήμη κ μάλλον το ζαχάρωνες από τότε για πες μας πόσο είχε...μάλλον σε απατά η μνήμη σου όπως η τσέπη σου τότε...

Καλά το πρώτο σου ποστ στην αγγελία το έκανες?:dance3:

Παρεπιμπτόντως εσύ με άλλο νικ μου το ζητάς με 50 ευρώ με pm?

Αφού έχεις τόσο καλή μνήμη κ μάλλον το ζαχάρωνες από τότε για πες μας πόσο είχε...μάλλον σε απατά η μνήμη σου όπως η τσέπη σου τότε...

Καλά το πρώτο σου ποστ στην αγγελία το έκανες?:dance3:

Παρεπιμπτόντως εσύ με άλλο νικ μου το ζητάς με 50 ευρώ με pm?

Όχι φίλε, με 50 δεν στο ζητάω εγώ. Εγώ ότι σε λέω στο λέω στην μάπα. Το 2009 τον Μαιο το Πλαίσιο το είχε 140 ευρώ το Nvidia. Αγαπούλα? Πούλα!

Η αποδειξη του ποσο γραφει?γιατι εαν το δινεις παραπανω τοτε εισαι παρανομος...

Η αποδειξη του ποσο γραφει?γιατι εαν το δινεις παραπανω τοτε εισαι παρανομος...
KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους σας

Δεν νομιζω να παιζει ρολο ποσο γραφει η αποδειξις.

Γιατι και τα καταστηματα,με αλλες τιμες αγορασαν τους σκληρους δισκους,και τωρα με τις πλημυρες τους πωλουν με υπερδιπλασια τιμη

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους σας

Δεν νομιζω να παιζει ρολο ποσο γραφει η αποδειξις.

Γιατι και τα καταστηματα,με αλλες τιμες αγορασαν τους σκληρους δισκους,και τωρα με τις πλημυρες τους πωλουν με υπερδιπλασια τιμη

Παιζει μεγαλο ρολο.επισης τα μαγαζια αποδιδουν και φπα.εαν το κανει και εδω ο πωλητης τοτε ας το δινει και 500Ε.αλλιως δεν μπορει να το δινει πανω απο την τιμη της αποδειξης.-

Δέχομαι κ συζητώ οποιαδήποτε κριτική από παιδιά του φόρουμ που έχουν ποστ άνω των 50!

Αν έχεις απόδειξη ότι τότε στο πλαίσιο είχε τόσο τότε απέδειξέ το αν όχι ο καθένας λέει ότι θέλει...

στιγμιαία προσφορά στυλ πλαίσιο δεν έχει αξία για μένα

Τους υπόλοιπους μήνες για πές μας κύριε εξυπνάκια πόσο είχε το nvidia κ αυτό που έχω εγώ...θυμάσαι?

Η αγγελία απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα αξιοπιστο κουτί αλουμίνιο γνωστό στους χρήστες υδρόψυξης(κ μην συγκρίνεις την πλαστικούρα το raven...ρώτα στο πλαίσιο που ανέφερες πόσα rma είχαν από σπασμένα πλαστικά του raven κ πόσα από 831...)

Τα 140 που αναφέρεις ήταν προσφορά κ δεν το θυμάμαι κιόλας να υπήρχε στα καταστήματα...εκτός αν ήταν στο stock house μεταμόρφωση που είναι ή ελλιπή ή από επιστροφές rma!!!

150e είναι όντως πολλά φίλε μου αλλά όχι δα κι 50ε τέτοιο κουτί.μια τιμή γύρω στα 80-100ε πιστεύω θα ηταν ιδανική,btw δεν ενδιαφέρομαι για το κουτί οπότε δεν κάνω παζάρια.

sorry αν το μήνυμα μου θεωρηθεί ανούσιο ή κακόβουλο

[MENTION=21584]rYuv@dV8e[/MENTION]

ναι τώρα το θυμήθηκα τόσο είχε(γιατί τότε σαν μικρό παιδί ζαχάρωνα την 9600GT)

Μηπως ειναι αγγελια του 2009?

Παντως αφηστε να τρεξει η αγγελια

Εαν δεν σας ενδιαφερει,απλα προσπεραστε την

Φιλικα..................

Εγώ δε κολλάω στη προσφορά, δε με ενδιαφέρει αν έβαλε το πλαίσιο μια προσφορά το 2009.

Το θέμα είναι πως η τιμή είναι αρκετά υψηλή για ένα τέτοιο κουτί. Είμαι κι εγώ κάτοχος του stacker.

Θεωρώ πως μια τίμια τιμή θα ήταν περίπου τα 100 ευρώ εφόσον είναι και καινούριο. Φιλικά.

Δέχομαι κ συζητώ οποιαδήποτε κριτική από παιδιά του φόρουμ που έχουν ποστ άνω των 50!

Αν έχεις απόδειξη ότι τότε στο πλαίσιο είχε τόσο τότε απέδειξέ το αν όχι ο καθένας λέει ότι θέλει...

στιγμιαία προσφορά στυλ πλαίσιο δεν έχει αξία για μένα

Τους υπόλοιπους μήνες για πές μας κύριε εξυπνάκια πόσο είχε το nvidia κ αυτό που έχω εγώ...θυμάσαι?

Η αγγελία απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα αξιοπιστο κουτί αλουμίνιο γνωστό στους χρήστες υδρόψυξης(κ μην συγκρίνεις την πλαστικούρα το raven...ρώτα στο πλαίσιο που ανέφερες πόσα rma είχαν από σπασμένα πλαστικά του raven κ πόσα από 831...)

Τα 140 που αναφέρεις ήταν προσφορά κ δεν το θυμάμαι κιόλας να υπήρχε στα καταστήματα...εκτός αν ήταν στο stock house μεταμόρφωση που είναι ή ελλιπή ή από επιστροφές rma!!!

Δηλαδη οποιος εχει κατω απο 50 ποστ δεν εχει αποψη?εφτασες εσυ στα 54 και δεν σε αμφισβητει κανενας κατωτερος?γιατι δεν μας λες ποσο γραφει η αποδειξη?

Με αυτή την προσφορά το είχα αγοράσει εγώ Τοοοοοοότε.

Θυμάμαι που ζαχάρωνα τα modarismena του Multirama extreme και μου τρέχαν τα σάλια!!!

Πολύ ωραίο κουτάκι για modes αλλά πλέον κυκλοφορούν στην αγορά πολύ καλύτερα κουτιά και με CABLE MANAGMENT που ήταν κάτι τραγικό για ένα τόσο όμορφο κουτάκι.

Θα συμφωνήσω με τα παλικάρια από πάνω ότι τα 99€ είναι μια τίμια τιμή για ΑΥΤΟ και για ΤΩΡΑ.

BTW τελείως ανούσιο το post αλλά ήθελα να το πω!

Το ωραίο θα ταν να έλεγε και ΕΥΚΑΙΡΙΑ (στον τίτλο), τρέξτε χωριανοί!

Δεν μας είπες όμως και ποιος μαγκας σε έστειλε πμ με παζάρι στα 50, γιατί είναι και αυτό ενάντια στους κανονισμούς. Πρώτα εδώ συννενόηση και μετα πμ για κινητά ονόματα κτλπ. Μήπως τελικά δεν σε έκανε κανεις παζάρι και απλά το ανέφερες για να φανώ εγώ κακός? Και αφού είμαι κακός και χαζός (αφού δεν έχω ούτε ένα πόστ) γιατί εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους και καποιοι άλλοι? Θέλω δημόσια το όνομα του ατόμου με το 50άρικο αλλιως είσαι προβοκάτορας και συκοφάντης. Αγαπούλα? Την κουκούλα!

Το 833 το πηρα 119 πριν 2 χρονια. Αρα το 831 καινουριο, πιστευω οτι μια 100αρα ειναι καλη τιμη, δικαιη και για αγοραστη και πωλητη.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Πωλείται το κουτί του τίτλου σφραγισμένο καινούργιο στη συσκευασία του 140€

http://www.thelab.gr/pwliseis/coolermaster-stacker-831-se-mayro-96658.html

Απο ότι φαίνεται το παληκάρι το σκουντούσε απο το καλοκαίρι και μαλιστα ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ κατα 10 ευρώ.

Δεν ξέρω, κάποιος παίζει με την νοημοσύνη μας! Δε λέω ποιος μη γίνω πάλι κακός:p

whatever-works.jpg

παιδια ο καθενας μπορει να βαλει οτι θελει σαν τιμη και ποιος θελει μπορει να αγορασει τωρα αν θα πουληθει η οχι ειναι αλη η ιστορια τωρα εγω για 60 ευρω του το αγοραζω σημερα κιολας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.