Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Έχω ένα πρόβλημα με το mouse μου στο Quake III Arena και πιο συγκεκριμένα με τον τροχό. Σαν default ρυθμίσεις για την αλλαγή όπλου έχει τα πλήκτρα [ και ]. Όταν το αλλάζω και το βάζω να αλλάζει με τον τροχό μου κάνει την πρώτη αλλαγή αλλά μετά όχι. Το mouse μοθ είναι ένα Microsoft Wireless Intelli mouse explorer 3 και το ίδιο πρόβλημα μου παρουσιαζόταν και με το παλιό μου Microsoft wirless wheel mouse. Το πρόβλημα υφίσταται και με και χωρίς το Intelli Point. Στο παλιό μου είχα το IP 4 και αργότερα το 5 και σε αυτό έχω το IP 5. What can I do? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 28, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Ξεθαύω το θέμα γιατί ξέθαψα και το παιχνίδι και έχω πάλι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα... Καμιά ιδέα κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 εμ εχεις κανει update το παιχνιδι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 28, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Όχι... Αλλά και σε ένα φίλο που έχω δώσει την ίδια κόπια και παίζει όπως εγώ και πάλι με MS Mouse όλα καλά μου λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.