Jump to content

Thunderbird και e-mail sync

wesker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Πως γίνεται να ρυθμίσω τον Thunderbird να μην σβήνει τα e-mail απο τον σερβερ της ΟΤΕΝΕΤ που έχω το e-mail μου; Ψάχνω την σχετική ρύθμιση, αλλά μάταια. Εκτός αν ειναι ρυθμισμένο απο default να μην τραβάει τα e-mail.

Εχω την εντυπωση οτι η επιλογη που ψαχνεις ειναι στα Εργαλεια/Ρυθμιση λογαριασμων αλληλογραφιας/Ρυθμιση διακομιστη/ και εκει εχει ενα checkbox με καποιες υποεπιλογες που γραφει "Φυλαξη μηνυματων στο διακομιστη"

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

Εχω την εντυπωση οτι η επιλογη που ψαχνεις ειναι στα Εργαλεια/Ρυθμιση λογαριασμων αλληλογραφιας/Ρυθμιση διακομιστη/ και εκει εχει ενα checkbox με καποιες υποεπιλογες που γραφει "Φυλαξη μηνυματων στο διακομιστη"

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

Αμ δεν την έχει... Εκτός αν δεν την βλέπω εγώ... Μόνο την επιλογή που ειπε ο Spyrius εχει, αλλα και αυτήν στην αρχή που κανεις προσθήκη λογαριασμού. Τώρα δεν βρίσκω κάτι για να την αλλάξω...

ποια έκδοση έχεις ; στην τελευταία τουλάχιστον που κοίταξα εγώ το είχε (και νομίζω και σε παλαιότερες)

ποια έκδοση έχεις ; στην τελευταία τουλάχιστον που κοίταξα εγώ το είχε (και νομίζω και σε παλαιότερες)

Έχω την 9.0.1.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.