Jump to content

SAPPHIRE DUAL FAN 6970 2GB

giogio

Recommended Posts

Προς κατοχους 6970 μπορει να μου πει καποιος ποσο εχει ανεβασει τα ρολογια με στοκ ρευματα και με το νορμαλ bios απο 880-1375 και ποσο με το πειραγμενο bios εννοω με ρευμα 1.2 απο το διακοπτακη,γιατι εγω ανεβαζω 950-1400 και σε 3dmark vantage τρωω παγωμα οθονης,να δω μηπως εχει προβλημα η καρτα μου.

Καθε καρτα ειναι διαφορετικη η πρωτη 6990 που ειχα πηγαινε με το ζορι (χωρις αυξηση τασης παντα) 910/1300 πυρηνα η 2η παει 960/1425 χωρις κανενα θεμα για να βρεις το μαξ OC στη καρτα σου ξεκινα δοκιμες ανεβαζοντας 5/10 τον πυρηνα και τρεχοντας το test που θες το να σου δωσει καποιος τιμες δεν εχει νοημα καλυτερα να βρεις τα μαξ ρολογια που αντεχει η καρτα σου , στα εργοστασιακα ρολογια εχεις προβλημα στα bench , games κτλ? αν οχι τοτε η καρτα ειναι μια χαρα απλα τις ανεβαζεις πολυ τα ρολογια

Καθε καρτα ειναι διαφορετικη η πρωτη 6990 που ειχα πηγαινε με το ζορι (χωρις αυξηση τασης παντα) 910/1300 πυρηνα η 2η παει 960/1425 χωρις κανενα θεμα για να βρεις το μαξ OC στη καρτα σου ξεκινα δοκιμες ανεβαζοντας 5/10 τον πυρηνα και τρεχοντας το test που θες το να σου δωσει καποιος τιμες δεν εχει νοημα καλυτερα να βρεις τα μαξ ρολογια που αντεχει η καρτα σου , στα εργοστασιακα ρολογια εχεις προβλημα στα bench , games κτλ? αν οχι τοτε η καρτα ειναι μια χαρα απλα τις ανεβαζεις πολυ τα ρολογια

Eχεις απολυτο δικιο δεν εχω θεμα ουτε με παιχνιδια και bench απλα ηθελα να δω ποσο παει αλλα τελικα με 1.25 950/1400 περασε ανετα 3dmark vantage,και την εχω στο νερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.