Jump to content

ΕΙΔΩΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ WINDOWS

astrovasilis

Recommended Posts

καλησπερα,

Στον ΗΥ του αδερφου χρησιμοποιησα το εργαλειο των WIN 7 για δημιουργια ειδωλου.. Μετα εγραψα σε DVD καποιο αρχειο για να ξεκινησει η λειτουργια. Οταν εκανα επανεκκινηση με τον αδειο δισκο που ηθελα να γινει η μεταφορα δεν καταφερνα τελικα να κανω τη μεταφορα καθως στα τελευταια κλικ οταν εδινα εντολη να ξεκινησει ( μεσω ext-HDD 500GB εγινε ) μου ελεγε δεν κατεστη δυνατο και ελεγε τερματισμος ή επανεκκιση...

Ναι το ξερω υπαρχουν και αλλα προγραμματα ( acronis norton... ) αλλα ηθελα αυτο το ευκολο...

Mporei na γινει ετσι;

@nickmanak

Με το free ειμαι καλυμμενος; Απλως θελω να παρω ολον τον σκληρο και να κανω clone αυτον σε εναν αλλον αδειο...

Eιναι το κορυφαιο free προγραμμα αυτη την εποχη για disk cloning και το δοκιμασα πριν 1 βδομαδα. Προσεχε μονο τι θα του ζητησεις να κανει γιατι προσφερει πολλα πραγματα.

Αυτο που θελεις να κανεις το κανει σε ζωντανο χρονο αρκει να εχεις συνδεμενους και τους 2 δισκους σου. Επιλεγεις Disk Clone και αυτο θα κανει ολοιδιο αντιγραφο στον αδειο δισκο (ειτε εχεις 1 partition ειτε περισσοτερα)

Αν επιλεξεις Partition clone θα κανει αντιγραφο μονο το partition που θελεις.

Ολα αυτα γινονται οταν:

1)θελεις να κανεις σε realtime αντιγραφο του δισκου σου με τον οποιο εχεις μπουταρει εκεινη τη στιγμη, σε αλλο κενο slave δισκο.

2)εχεις βαλει slave 2 δισκους, 1 κενο και 1 απο ενα αλλο πισι που αφαιρεσες.

http://www.todo-backup.com/download/docs/User_Guide.pdf

Θα γραψω και τη δικη μου χρηση για τη συζητηση.

Εχω 2 πισι (ενα παλιο με ΧΡ + ενα νεο με 7).

Εκανα μια φρεσκια εγκατασταση των ΧΡ χωρις drivers + software στο παλιο pc και μετα εβγαλα το δισκο και τον εβαλα στο νεο πισι ως slave. Μετα εγκατεστησα το προγραμμα και εκανα ολο το partition των ΧΡ cloning, σε ενα αρχειο που με compression βγηκε 783ΜΒ. Εχει επιλογη να κανει cloning sector by sector αντιγραφωντας πιστά ακομα και τον κενο χωρο. Το δοκιμασα και αυτό και μετα απο 15 λεπτα τελειωσε η διαδικασια αλλα το αρχειο ηταν γυρω στα 18GB!

Aν στο μελλον παθει το παλιο πισι καποιο προβλημα, βγαζω το δισκο τον ξαναβαζω slave στο 2ο pc και αντικαθιστω ολο το partition με το backup cloning που ειχα κανει, ειτε με το αρχειο των 783ΜΒ ειτε με των 18GB [ολα αυτα γινονται μεσα απο το προγραμμα].

Το προγραμμα δινει και την κλασικη λυση του να κανεις boot disk σε dvd δισκακι το οποιο θα περιεχει το clone partition που εκανες και με ενα boot απο εκει, θα αποκαταστησεις το partition ή ολο το δίσκο.

Αν δεν εχεις dvd-rom drive εχει επισης επιλογη να σου το κανει σε USB boot.

Eγω εχω 3 pc και δεν χρειαζομαι αυτη τη διαδικασια (βγαζω το δισκο και τον βαζω slave σε αλλο).

Παντως ειναι το ευκολοτερο προγραμμα στη χρηση απλα διαβασε 30 λεπτακια τις οδηγιες στο λινκ που γραφω, ωστε να εισαι προετοιμασμενος για οτι αποφασισεις να κανεις.

EaseUS Todo Backup Online Manual

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.