hayabusa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2011 Για να μην ανοιγω νεο θεμα, μπορει να μου πει καποιος πώς στο καλο κανουμε αντιγραφη το url μιας εικονας ή ενος λινκ με τον opera mobile γιατι μου εχει σπασει τα νευρα ; Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 30, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Thnx evil nazi moderator που το μετεφερες σε νεο θεμα τελικα Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 30, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Το χω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 30, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Για πες μου να το αποκτησω κι εγω αν ειναι Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 30, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Για πες μου να το αποκτησω κι εγω αν ειναι Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk :hehe: Άνοιγα το Wi-Fi και το δοκίμασα μην πω καμιά μακακία, έχουμε και λέμε λεπόν... Πατάς στην εικόνα συνεχόμενα και επιλέγεις Open Image. Σου την ανοίγει και κάνει αντιγραφή το url από την μπάρα, πιο εύκολο τρόπο δεν έχω βρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 30, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Οκ οι εικονες. Ενα κλικ παραπανω αλλα δεν πειραζει. Αν ομως θελεις αντιγραψεις το λινκ ενος προγραματος που αν το πατησεις αρχιζει να το κατεβαζει αυτοματα τι γινεται ; Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 30, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Οκ οι εικονες. Ενα κλικ παραπανω αλλα δεν πειραζει. Αν ομως θελεις αντιγραψεις το λινκ ενος προγραματος που αν το πατησεις αρχιζει να το κατεβαζει αυτοματα τι γινεται ; Sent from my Transformer TF101 using TapatalkΜε τον ίδιο τρόπο, δεν υπάρχει άμεση επιλογή. Αν είσαι με Android, ο stock έχει αυτή την επιλογή κατευθείαν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 30, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 ναι, σε android 3.2 είμαι. Και ακριβώς αυτό μου τη δίνει. Πως και ο στοκ αλλά και ο dolphin έχουν αυτή την επιλογή ενώ ο οπερα που με έχει βολέψει περισσότερο από όλους όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 30, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Αυτό είναι αλήθεια που λες, όντως είναι και πιο γρήγορος και έχει βολέψει πάρα πολλούς, θα το κάνω feedback μπας και το βάλουν σε καμιά από τις επόμενες εκδόσεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.