Virus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Εχω την gigabyte 9800pro 256mb!για κανα μηνα ειχα προβλημα με αρτιφακτς(μαυρες γραμμες) κ συνεχιζω να το εχω μεχρι που σημερα καταλαθως εσπασα κατι πισω απο το μολεξ της καρτας(μαλλον πυκνωτης)!Ολα καλα την ξανακολλησα αλλα ειδα πως ελειπε κ η διπλα(αυτη που εχω σημειωσει στη φωτο) κ υπεθεσα πως το προβλημα ειναι απο αυτο!δυστηχως αυτη δεν ειχα καταλαβει οταν εφυγε με αποτελεσμα την εχασα!Ξερει κανεις που θα βρω μια ιδια ή γενικα μπορω να βαλω μια αλλη παρομια?HELP PLEASE!!!!:cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 πατας απαντηση και πας κατω στην επισυναψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Ιούλιος 2, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Ευχαριστω kallileo! Επισης παρατηρησα πως οταν χαμηλωσα τις μνημες ολα ειναι μια χαρα!Δηλαδη τωρα ειμαι 450core κ 265mem(απο 337,8) κ δεν εχω ουτε ενα ψεγαδι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Καμια μεγενθυνση????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.