Jump to content

προπληρωμένη κάρτα απορία !!!

ARMAGEDDON

Recommended Posts

καλημέρα παιδιά μήπως ξέρετε να υπάρχει προπληρωμένη κάρτα που να μη χρειάζεται πολλά δικαιολογητικά στην δημιουργία της (π.χ. εκκαθαριστικό εισοδήματος, βεβαίωση αποδοχών ...)

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

πανε στην Πειραιώς, και βγάλε κάρτα με ενεργοποιημένο και το winbanking να αναφέρεις.

Μόνο ταυτότητα απ οτι θυμάμαι, εγώ είχα δώσει και δίπλωμα οδηγησης. Εκκαθαριστικά δεν ζήτησαν.

Εμένα στην Πειραιώς μου είχαν ζητήσει να ανοίξω λογαριασμό σε αυτούς για να μου δώσουν κάρτα οπότε τους χαιρέτησα. Δεν ξέρω αν ήταν άσχετη η υπάλληλος (για αυτό πάει χάλια η Πειραιώς; ) ή αν όντως έτσι είναι. Δεν ασχολήθηκα ξανά.

Εμένα στην Πειραιώς μου είχαν ζητήσει να ανοίξω λογαριασμό σε αυτούς για να μου δώσουν κάρτα οπότε τους χαιρέτησα. Δεν ξέρω αν ήταν άσχετη η υπάλληλος (για αυτό πάει χάλια η Πειραιώς; ) ή αν όντως έτσι είναι. Δεν ασχολήθηκα ξανά.

Ισχύει. Και σε μένα έτσι είχε γίνει και τους έγραψα και εγώ.

Η Πειραιώς έχει 2 κάρτες:

1)Μία κλασσική χρεωστική visa electron που θέλει λογαριασμό αλλά δεν έχει καμία χρέωση (είναι η βασική κάρτα για ATM κ.τ.λ.)

2)και την WEBUY η οποία είναι προπληρωμένη αλλά με χρέωση όταν βάζεις χρήματα.

Η τελευταία δεν ξέρω αν χρειάζεται λογαριασμό. Ρώτα στην τράπεζα να δεις τι σε βολεύει πιο πολύ.

Επειδη το εκανα πολυ προσφατα στην Πειραιως θα σου τα εξηγησω πληρως.Η ολη διαδικασια κραταει ενα τεταρτο.Σου ανοιγουν λογαριασμο,δινουν καρτα ατμ και ιντερνετ banking.Μεσω του winbank δημιουργεις μια προπληρωμενη οπου χρησιμοποιεις οπου γουσταρεις.Μετα τις δυο πρωτες φορτισεις της προπληρωμενης σε χρεωνουν δυο ευρω ανα φορτωση/εκφορτωση.Λειτουργουν ολα πολυ ευκολα και αμεσα.

Χρειαζονται ταυτοτητα και εντυπο εγγραφο βεβαιωσης ΑΦΜ(εγω πηγα απο την ΔΟΥ μου)

Παγιδουλες:Χρεωνουν 5 ευρω το winbank στην ενεργοποιηση,Η προπληρωμενη που εκδιδουν ειναι Mastercard!:)

Οτι θες ρωτα γιατι το εψαξα πολυ πριν το κανω.Αλλες τραπεζες με εστειλαν στην πιστωτικη καρτα.Δεν ξερω τι ειπαν οι παραπανω εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τις υπηρεσιες της Πειραιως.

Βασικά, επειδή ενδιαφέρομαι και 'γω και για να μην ανοίγω νέο

θέμα, ποιες ακριβώς οι διαφορές ανάμεσα σε πιστωτική κάρτα

και σε προπληρωμένη; Επίσης προπληρωμένη είναι το ίδιο πράμα

με Electron και χρεωστική; Γενικά, τί παίζει με τις κάρτες; links

από παλιά post ή άλλα sites ευπρόσδεκτα, αρκεί αυτά που γράφουν

να ισχύουν ακόμη.

Εγω με Alpha Bank. Ανοιξα Ταμιευτηριο (δωρεαν, ουτε χρεωσεις ουτε τιποτα. με ταυτοτητα και ΑΦΜ) και μου εδωσαν καρτα (Electron) Visa για το ATM αλλα και για online αγορες. Μετα απο μερικες μερες μου ηρθαν μεσω ταχυδρομιου και οι κωδικοι για το web banking και τελος.

aeroengine για να σε ρωτήσω κάτι

όταν λες ότι χρειάζεται έγγραφο βεβαίωσης ΑΦΜ εννοείς το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας που έχει επάνω το ΑΦΜ μου ?

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου

[MENTION=14318]ARMAGEDDON[/MENTION] υπ' όψιν οτι η προπληρωμένη της Πειραιώς είναι άϋλη (δηλ.δεν θα πάρεις την κλασσική πλαστική κάρτα αλλά θα τυπώσεις σε χαρτί τον αριθμό της -ημ/νία λήξεως και τον τριψήφιο csv) άρα ειναι ιδανική για on-line αγορές (μόνο μην χάσεις το χαρτί) την χρησιμοποιώ γαι δύο χρόνια περίπου και δεν είχα κανένα πρόβλημα σε όσα site την χρησιμοποίησα

έτοιμος τώρα το μόνο που μένει κάνω είναι να φτιάξω το virtual prepaid card ..

και μετά να δω πως συνδέεται με paypal

αν ξέρετε πως να την συνδέσω πείτε μου

και πάλι ευχαριστώ

Εχει οδηγιες το paypal πως να συνδεσεις καρτα με αυτο!Ψαχτο λιγο.

Παντως μπορεις να χρησιμοποιησεις απευθειας και την προπληρωμενη εφοσον εχεις βαλει το ποσο της αγορας που θα κανεις μονο.Εκτος βεβαια αν δεν δεχονται Mastercard...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.