milkou Ιανουάριος 9, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Σε single A1-A2 πάει κανονικά, Όταν κάθονται σε Β1 Β2 προκύπτει θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Ιανουάριος 9, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 ωραια τοτε δοκιμασες να βαλεις σε τα slot με ιδιες σε καθε καναλι?εκει δουλευει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milkou Ιανουάριος 10, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Δουλεύει μόνο όταν έχω ή ένα dimm ή και τα δύο στο κανάλι Α ( δλδ στα slots A1 A2).Αν βάλω την μία σε ένα Α και την άλλη στο αντίστοιχο Β το πολύ πολύ να ανοίξει και να κολλήσει. Αν έχω μια ή και τις δύο σε Β μόνο, τότε δεν πρόκειται ούτε να ανοίξει.... Για αυτό σκέφτομαι την μητρική. Απλά μήπως θα ήταν σκόπιμο να στείλω και τον επεξεργαστή;Και κάτι άλλο, στο bios όταν ρυθμίζουμε την ram αυτό που πειράζουμε είναι μόνο συχνότητα και ρεύμα; Τα timmings που λένε καθορίζονται μόνα τους μετά την ρύθμισή μας στα παραπάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Ιανουάριος 10, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Δεν μου είπες δοκιμασες να βάλεις 4 dimm?στο bios πειραζεις volt συχνότητα timmings αν ξέρεις να τα πειραζεις ανεβασε τα λίγο αλλιώς άστα auto.πιθανόν αν δεν δουλεύει με 4 dimmakia να έχει πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
milkou Ιανουάριος 12, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Δεν μου είπες δοκιμασες να βάλεις 4 dimm?στο bios πειραζεις volt συχνότητα timmings αν ξέρεις να τα πειραζεις ανεβασε τα λίγο αλλιώς άστα auto.πιθανόν αν δεν δουλεύει με 4 dimmakia να έχει πρόβλημα 4 dimms όχι δεν έχω, αλλά θα το δοκιμάσω... Το ρεύμα και τη συχνότητα τα άλλαξα εύκολα αλλά τα timings στο bios μου φάνηκαν περισσότεροι αριθμοί από αυτούς που συνήθως περιγράφουν μια μνήμη και δεν είμαι σίγουρος τί να πειράξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Ιανουάριος 12, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Άστα auto τα timmings.βρες 2 ραμ ακόμα και βάλε 4 να δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Ιανουάριος 13, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Δοκιμασες με manual timings 9-9-9-24-2 1333mhz? @1.5v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.