Jump to content

Να γίνει ΑγιοΒασιλιάτικο Δωράκι η SAMSUNG T27A300?

adpanos

Recommended Posts

Ψάχνω καιρό για μια 27" οθονη-τηλεόραση για να αντικαταστήσω την SAMSUNG T240 που έχω αυτή την στιγμή στο pc μου.

Με ενδιαφέρει να έχει ικανοποιητική και καθαρή εικόνα, να μην έχει γνωστά προβλήματα που εμφανίζουν τα LCD/LED panels και να έχει πολλές ευκολίες.

Προχτές επισκέφτηκα ένα φιλαράκι το οποίο μόλις ξεπακετάριζε μια ολοκαίνουρια SAMSUNG LT27A300.

Κάθησα να δω τι λέει η οθόνη και αν όντως μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις μου.

Από εικόνα είδα σχετικά καλά πράγματα ενώ με εντυπωσίασε μια λειτουργία PIP ονομάζεται κατά την οποία στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται ένα παράθυρο της TV και το υπόλοιπο παραμένει monitor.

Εχετε εντυπώσεις από τις συγκεκριμένη ?:)

Έχετε ακούσει για προβλήματα ?

Λοιπόν παίδες την αγόρασα την οθόνη και αντιμετωπίζω το εξής κουλό πρόβλημα.

Σε ανάλυση NATIVE 1920X1080 και 60Hz ΔΕΝ μου δίνει εικόνα σε όλη την οθόνη αλλά μου αφήνει κενό περιμετρικά !

Κάρτες γραφικών HD4870 X2 σε CROSSFIRE και DRIVER οι τελευταίοι ! :hang3::hang3::hang3:

H εισοδος για "PC" που έχει είναι DSUB ?

Αν ναι βάλε ενα ανταπτοράκι στην Radeon DVI/DSUB και δες αν ανοίγει όλη την εικόνα εκεί. Δοκίμασε και αλλο καλώδιο. Αν εχει κι αλλο HDMI δοκίμασε και εκείνο.

Ψάξε και αυτό

"You need to go into Catalyst Control Center, go to 'Displays', right click on the smaller representation of your display (not the large one above it) and select 'Configure'.

You will now have a window that has a 'Scaling Options' tab. Go to that tab and move the slider to get rid of the black borders."

Εχει καλώδιο η οθόνη από DVI σε HDMI !

Επάνω της ΔΕΝ έχει DVI αλλά μόνο 2X HDMI εισόδους !

Μου κάνει για θέμα με τους DRIVERS οπότε και θα κάνω απεγκατάσταση και νέα εγκατάσταση.

Ισως ο driver οθόνης της AMD να μην έχει καθίσει καλά !

Εφτιαξε μετά τα ανεβοσβησήματα !!!

Οτι και να ήταν τώρα είναι οκ! :magic::magic::magic:

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παίδες !!!!:T::T:

Η οθόνη μια παραπάνω φωτεινότητα από την T240 την έχει !!!

Πρώτες εντυπώσεις, θέλει καλιμπράρισμα για να δείξει!

έχει ο αδερφός μου μια μικρότερη από αυτή (νομίζω 24άρα, ίδια σειρά samsung), εντάξει μην νομίζεις ότι είναι και για photoshop αυτή η οθόνη :p μια dvi έπρεπε την να είχε πάντως.

Ποσο και απο που την αγορασες?

289€ Κωτσόβολο.

έχει ο αδερφός μου μια μικρότερη από αυτή (νομίζω 24άρα, ίδια σειρά samsung), εντάξει μην νομίζεις ότι είναι και για photoshop αυτή η οθόνη :p μια dvi έπρεπε την να είχε πάντως.

Είναι όπως το 98% των οθονών της αγοράς. ΤΝ πάνελ...! Αλλά τουλάχιστον είναι καλό TN απ`ότι φαίνεται.

Εγώ την αγόρασα γιατί πολύ απλά ήθελα monitor/TV στο δωμάτιο που να ξεπερνά τις 23-24" και να μπορεί να μπει σε VESA MOUNT σε σπαστό μπράτσο στον τοίχο.

Κύρια χρήση είναι :

- Tαινίες

- Παιχνίδια

- Σερφάρισμα

- Σχεδιασμός με cad αλλά απλά πράγματα καθώς και μερικά ακόμα ηλεκτρολογικά προγράμματα σχεδιασμού κυκλωμάτων.

Για όλα τα παραπάνω είναι πολύ καλή. Μια περίοδο είχα και την LG Μ2762DP-PZ η οποία ήταν πολύ χειρότερη οθόνη από αυτή, οπότε έχω και ένα μέτρο σύγκρισης σε σχέση με άλλη 27άρα.

Σε σχέση με την Τ240 (1920X1200, 24") είναι ποιο ξεκούραστη σε κείμενο μάλλον λόγο μεγαλύτερου pixel ενώ έχει και καλύτερες γωνίες θέασης !

Η οθόνη έρχετε με μια τεχνολογία την οποία η Samsung την ονομάζει "MAGIC ANGLE" με την οποία ανάλογα την θέση που παίρνεις ως προς την οθόνη για θέαση ταινίας σου καλυτερεύει την θέαση σε αυτή την γωνία. Περισσότερα μόλις βάλω την πρώτη ταινία.

Σας είπα και νωρίτερα πως είναι πολύ βολικό να έχεις TUNER με το pc σε χρήση, με ήχο αν θες, στο δεξί κάτω ή στο δεξί πάνω μέρος της οθόνης και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που την πήρα!!!!

Νομίζω το πρώτο υβριδικο monitor-tv με SIPS 27άρι που είναι και 3D βγήκε από την LG πριν λίγες ημέρες αλλά φαντάζομαι πως η τιμή είναι 2x27Α300 ......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.