ximaira Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2011 Καλημέρα.Στο κατάστημα που δουλεύω βάλαμε κάμερες. Το θέμα μου είναι ότι θέλω να μπορώ από το σπίτι να βλέπω στο μαγαζί τι γίνετε αλλά δεν μπορώ. Βάζω κανονικά την ip, το port όταν το χρειάζεται αλλά κ πάλι τπτ. Έχω κατεβάσει το λογισμικό της εταιρίας αλλά κ πάλι μου λέει cannot connect to server. Έφτιαξα κ ένα λογαριασμό admin αλλά πάλι δεν συνδέομαι. Όταν είμαι συνδεδεμένος στο router του καταστήματος κ βάζω τις ip μπαίνει κανονικά Μήπως κανείς μπορεί να με βοηθήσει???Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος και χωρίς να το έχω δοκιμάσει νομίζω ότι πρέπει να ορίσεις μια διεύθυνση DynDNS για το router σου, υπάρχει και αντίστοιχη υπηρεσία σε κάποια από αυτά ανάλαγα με την μάρκα.Δηλαδή για να συνδέεσε στο router σου από απόσταση και κατ'επέκταση να βλέπεις τις κάμερες πρέπει να του ορίσεις μια «σταθερή» ip... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Δεκέμβριος 30, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Πρώτα πρέπει να κάνεις port forward την ip της κάμερας για νατην βλέπεις από το σπίτι σου και μετά εφόσον δεν έχεις static ip να κάνεις ένα λογαριασμό π.χ. στο DynDNS έτσι ώστε να μην ψάχνειςτην εξωτερική ip σου κάθε φορά που θα αλλάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 31, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 έτσι είναι όπως το είπε ο Johnakis12 μόνο που πρέπει να ρυθμίσεις και από το router σου να ανανεώνει τον dns μετά το restart του, ή αντί για dyndns μπορείς να κάνεις κάποιο vpn είτε από δικό σου είτε με τρίτο πρόγραμμα και δίνεις την ip του vpn(και ο λόγος που το προτείνω είναι ότι το isdn router που βάλαμε στο ξενοδοχείο του ΟΤΕ το κολο hunawi πως σκατά λέγετε έχει πρόβλημα και δεν ανανεώνει αυτόματα το dns πρέπει να το κάνω χειροκίνητα κάθε φορά ενώ με το baudtec έπαιζε χαρτί:triniti:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.