brwmogazos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Καλως τον δεχτηκα... μετα απο τοσους επεξεργαστες η εγκατασταση τους και η μονωση στο mach 2 gt εχει γινει πλεον παιχνιδι αν και παντα προσεχω και το κανω με την ησυχια μου αφου μπορει τελικα να τον κρατησω... Η τιμη του 212 λιρες αγγλιας απο ebay σφραγισμενος οσο η τιμη ενος 3.2 δηλαδη...περιφημα.. και πανω στην ασους μου με volt mods...γεματο το σοκετ με γρασο για προστασια απο υγρασια... και διπλη στρωση προμιτοστιχλας μετα... διπλα πραιμ για τωρα στα 4100 με το λιγοτερο ρευμα που μπορω να δωσω... αυτιο ερχονται και το αλλο πακετο 1γιγα 3700ΕΒ...για να δουμε.. στα 242 η μνημη 1:1 και τρεχω small ffts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Ιούλιος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 καλα παιχνιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 όλο αυτό το γράσο είναι απαραίτητο??? happy ocing! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούλιος 1, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Ναι...μετα απο 2 πε8αμενες ασους απο υγρασια...δεν με επαιρνε....επρεπε να βαλω γρασω και διπλη τσιχλα...ακομα δεν ξερω αν ειμαι οκ φαντασου..χεχε αν δεις ποσοι εχουν χασει hardware τελευταια απο υγρασια...8α καταλαβεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούλιος 1, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Και ενα μικρο Update... ειπα να δοκιμασω λιγο γρηγορα ενα Max screen μεσα σε λειτουργικο να δω που βαδιζουμε....παντα με μαμα ρευμα.... να σημειωσω εδω οτι μεγιστη στα8ερη ταχυτητα οι μνημες μου πανε περιπου 260 3 3 3 8... αρα ισως φρικαρανε οι μνημες που δεν πιστευω... 8ελω να δοκιμασω για στα8εροτητα βασικα...αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο...και απο ρευμα..μεχρι 1.75 εχω να του δωσω για 24/7 απο 8ερμοκρασιες τωρα...ειναι πιο ζεστος απο τον 3.2 που ειχα για 1 μερα....περιπου τα ιδια με τον 2.8 μου αν και ο 2.8 ετρεχε σε ψηλο fsb ο 3.4 αυτος idle ιδιες 8ερμοκρασιες βαραει περιπου -36-37C...ο 3.2 κανονικοτατα επιανε -40C και χαμηλοτερα... με διπλα πραιμ και 1.6ρευμα ο 3.4 επιασε -22βα8μους... evaporator πιανω περιπου -57 βα8μους χωρις φορτιο. :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 ερώτηση... βάζεις γράσο και στις τρύπες του σόκετ? κάποια άλλη μόνωση γενικά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούλιος 1, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 βασικα μετα τις 2 καμενεσ μητρικες ειδα οτι στο πισω μερος της μητρηκης ηταν που πεταγε την πρασινιλα παντα και ακριβςσ εκει που ειναι τα tracks απο τα πινακια του επεξεργαστη...αρα εβαλα πισω στην μητρικη γρασσο και σην συνεχεια...στο κεντρο του σοκετ...στις τρυπεσ..κατω απο τον επεξεργαστη στα caps και τρυγυρω απο το σοκετ...παλια ειχα βαπο αρα τα ιδια εκενα που εκανα και παλια...πηρα μεχρι και νεοπρεν...αλλα δεν το εβαλα γιατι βαρε8ηκα να το κοπσω σε μεγε8ος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Ιούλιος 1, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Brwmogazos αν βρεις καλές μνήμες σε βλέπω να μαμας.Θα κανεις bench sta 4800 για πλάκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούλιος 1, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 απο το στομα σου και στου...επεξεργαστη το αυτιμακαρι...αλλα πολυ ψηλα δεν ειναι χεχε1μιση ωρα διπλα πραιμ blend κανενα προβλημα στα 4.3 γιγα 1.6ρευμα ακομα...αυριο και αλλες 2 3700ΕΒ..για να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 1, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 ’ντε να έρθει και η Ati να γίνει χαμός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούλιος 1, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 update... 32secs με σουπερ πι στα 4.5γιγα...με 3 3 3 8 μνημες 1 προς 1 για να δουμε.... με ενδιαφερει βεββαια ποσο ψηλα 8α παει με στα8εροτητα και περιποθ 1.75 ρευμα που το 8ελω για κα8ε μερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 1, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Θέλουμε 3dmark με την Ati όταν έρθει !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούλιος 2, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 τον πουλο το κερατο τους...χτες ειχανε καρτεσ ΧΤ...παρραγειλα απο προχτεσ το βραδυ και επειδη αργησαν να κανουν εγκρηση στηνκαρτα τραπεζης μου εχασα τις ΧΤ...και μου λενε σημερα 8α τους ερχονταν κιαλλες...δεν το περιμενα...και οντως σημερα μου λενε ΔΕΝ τους ηρ8αν αλλες αλλα στις 15 του μηνα..με τι μ@'@κες που μπλεκω συνεχεια το κερατο μου.... ουτε η μνημες ηρ8αν σημερα...τελικα....κοπροσκυλανε οι κουριερ..8ελεις μια βδομαδα κανονικα να σου ερ8ουν.... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 2, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Brwmogazos τον πουλο το κερατο τους...χτες ειχανε καρτεσ ΧΤ...παρραγειλα απο προχτεσ το βραδυ και επειδη αργησαν να κανουν εγκρηση στηνκαρτα τραπεζης μου εχασα τις ΧΤ...και μου λενε σημερα 8α τους ερχονταν κιαλλες...δεν το περιμενα...και οντως σημερα μου λενε ΔΕΝ τους ηρ8αν αλλες αλλα στις 15 του μηνα..με τι μ@'@κες που μπλεκω συνεχεια το κερατο μου.... ουτε η μνημες ηρ8αν σημερα...τελικα....κοπροσκυλανε οι κουριερ..8ελεις μια βδομαδα κανονικα να σου ερ8ουν.... :cry: :( Μ@μακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 2, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Μου φαίνεται ότι τώρα πας καλά Brwmogaze........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούλιος 2, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 19:00] Μου φαίνεται ότι τώρα πας καλά Brwmogaze........... Περιμενω guidance απο τον "τρελλογιωργο" ^^^^ :hi: για την συννεχεια χεχε. βαρε8ηκα και ξενερωσα με την μνημη και την καρτα γραφικων και σημερα δεν ασχολη8ηκα κα8ολου...:tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούλιος 2, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 19:00] Μου φαίνεται ότι τώρα πας καλά Brwmogaze........... αχ...ειδα σημερα οτι στο "δικο μας" πιφαστ οι ρυ8μισεις στις μνημες παιζουν τρελλο ρολο... σουπερ πι παντως 32 δευτερα :...: δεν παμε καλα...8α παιξει φορματ ομως και 8α ξαναδοκιμασω... καμια ιδεα? οι μνημες τρεχανε 3 3 3 8 ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 2, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Brwmogaze σου εύχομαι να ξεπεράσεις τα 5ghz αν όλα σου πάνε καλά.....Οσο για τα delays στις παραγγελίες σου φαίνεται ότι δεν είσαι ο μόνος...Και εγώ μιά από τα ίδια αφού περιμένω εδώ και μέρες την ΑΒΙΤ ΚV8 Pro αλλά μάταια.....:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούλιος 3, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2004 Τερματισαμε μαλλον... ανεβαζοντας ρευμα δεν ανεβηκε κα8ολου...πολυ λιγα mhz μονο...με 1.95 δεν μπαινει σε λειτουργικο..δεν αντεχει το ρευμα ισως εινα η 8ερμοκρασια ομως γιατι σε πολυ χαμηλοτερη ταχυτητα δεν κανει restart με 1.95ρευμα...8ελει ακομα πιο "δροσερο" περιβαλλον φενεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 3, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2004 Μax Stable σε τι συχνότητα είσαι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.