Jump to content

Θύκη TURBO X HDD και HITACHI 160GB.

adpanos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόσφατα μου κατέστρεψαν την θήκη ενός freecom ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ usb ΙΙ οπότε και κοίταξα για θήκη.

Βρήκα μια του πλαισίου μια TURBO X για SATA σκληρό 2,5" η οποία έπαιζε και σε E-SATA.

Το πρόβλημα που έχω είναι πως τοποθετώ τον σκληρό τον συνδέο με τα 2XUSB βίσματα , μάλλον για να έχει την απαιτούμενη τροφοδοσία και ο σκληρός εφανιζεται στο σύστημα και μετά από λίγο χάνεται.

Αν τον συνδέσω με E-SATA + τροφοδοσία απλά δεν κάνει τίποτα ................ Εχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ?

εμενα μια τετοια θηκη του Πλαισιου μου εκαψε τον σκληρο! μια που τον κουμπωσα πανω ...μια που τον εκαψε! μιση ωρα δουλεψε ολη κι ολη! παλι καλα που δεν ειχα τιποτε μεσα και ο δισκος ηταν σε εγγυηση!

Δοκίμασε να βάλεις τον δίσκο κανονικά επάνω σε σύστημα και δες αν λειτουργεί σωστά. (νομίζω ότι τα βύσματα είναι τα ίδια, δεν θα έχεις θέμα)

Αν δεν έχει πρόβλημα ο δίσκος τότε αυτό που περιγράφεις δειχνει ότι η ίδια η θήκη έχει θέμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.