Jump to content

θόρυβος ανεμιστήρα σε vaio

panic

Recommended Posts

Χρόνια πολλά, υγεία και καλή χρονιά σε όλους.

Πρώτο μου ποστ και οφείλω να συγχαρώ το lab και όλα τα μέλη του για

το περιεχόμενο αλλά και τον προβληματισμό σε τεχνολογικά θέματα. Συνεχίστε έτσι...

Το δικό μου θέμα έχει να κάνει με ένα vaio vgn-cs21z, το οποίο βγάζει - κατά καιρούς - έναν

παράξενο θόρυβο από τον ανεμιστήρα του, σαν κάτι να βρίσκει πάνω του. Όλο αυτό για μερικά

μόνο δευτερόλεπτα και κατόπιν επανέρχεται στα φυσιολογικά του. Διάβασα στο νετ ότι η σειρά

αυτή (ίσως και κάποιες ακόμη της sony) είχε θέμα με τον ανεμιστήρα και έπρεπε να αλλαχτεί εντός

της εγγύησης, η εγγύηση όμως έληξε. Το service ζητάει περίπου 120 ευρώ μόνο για το ανταλλακτικό

(πάει μαζί με την ψύκτρα λένε). Η βοήθειά σας θα ήταν πολύτιμη αν μπορούσατε να μου πείτε πού θα

βρω ένα ανεμιστηράκι (σκέτο) εδώ στην Ελλάδα, να το αλλάξω μόνος μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Νίκος

Χρόνια πολλά Νίκο, στην Ελλάδα δε γνωρίζω που μπορείς να βρεις ανεμιστηράκι για το laptop αλλά στο ebay έχει με γύρω στα 10€

vaio vgn-cs21z fan | eBay

Απλά σιγουρέψου πως αγοράζεις το σωστό, διαβάζοντας την περιγραφή στις αγγελίες.

zenor...1.000 ευχαριστώ...Αυτό είναι, ναι.

Καθώς ποστάρισα το θέμα εδώ και μετά, έλυσα το φορητό και

βγάζοντας τον ανεμιστήρα...μου έμεινε η φτερωτή στο χέρι (...)

οπότε η βλάβη είναι αυτή στάνταρ... Περίεργο, πάντως, που δεν

υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα τέτοια ανεμιστηράκια. Απ΄ότι

βλέπω δεν κοστίζουν πολύ και πρέπει να ταιριάζουν και σε άλλους

τύπους φορητών. Όπως και νά 'χει και πάλι σ' ευχαριστώ που ασχολήθηκες.

Καλή χρονιά σε σένα και την οικογένειά σου

Νίκος

Υ.Γ. ...τώρα να συγκρίνω τα 10 ευρώ με τα 120 ή ας πάει το παλιάμπελο;:fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.