Jump to content

[hwbot] SuperPi 32m Rankings

Guest hwbot

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply
Ασε Inertia.. τρελές bananabanana οι μνήμες λέμε... :D

Πλάκα κάνω, εννοείται. Απλά ούτε με τα settings του Πάρη, ούτε με του Όμηρου κατάφερα να βγάλω Prime στα 1080.

Προς τα παρόν τρέχω κανα SPi ανάμεσα στις εργασίες, μετά την εξεταστική θα το ψάξω να δω και που φτάνει ο cpu.

Triple post :starwars012:

Εντάξει. 2Χ2 είναι, δε θα πηγαίνουν σαν τις ballistix...Και του Νικου (kourman) δεν πήγαιναν οι 1800άρες Cellshock στην Maximus όπως του Ντίνου φερ'ειπείν...όπως και 'χει το 4:5 το έχεις. Δώσε και κατι παραπάνω βρε αδελφέ για ενα 32Μ :) Σε περιμένω για το "edit soon" :D

Triple post :starwars012:

Εντάξει. 2Χ2 είναι, δε θα πηγαίνουν σαν τις ballistix...Και του Νικου (kourman) δεν πήγαιναν οι 1800άρες Cellshock στην Maximus όπως του Ντίνου φερ'ειπείν...όπως και 'χει το 4:5 το έχεις. Δώσε και κατι παραπάνω βρε αδελφέ για ενα 32Μ :) Σε περιμένω για το "edit soon" :D

Με μπρίζωσες τώρα!

Έχω και τον Όμηρο να μου λέει στο msn ότι τις παίζει 1100 με 2.05 και .. banana banana banana

Λέω να ακολουθήσω το cpu 1:1, αφού και με 5:6 τα 1140+ είναι μάλλον ήδη πολλά για τις μνήμες.

Πάντως έχει ακόμη μέχρι το 1.5v :D

p.s. το πρώτο μου cpu είναι στο avatar σου! :)

5-4-4-10 από 425 και πάνω no way. Πιο κάτω ίσως, αλλά αδιάφορο.

5-4-4-12 max ~465. Στα 470 είχα BSOD.

5-5-5-12 μέχρι 480 μέτρησε 32M κανονικά. Για πιο ψηλά δεν ξέρω, πήγα με τη μία στα 500 μετά.

Όλα αυτά με tRFC=48, σχετικά χαλαρό tRRD (5~8) κι 1Τ command rate.

Προφανώς δεν είμαι ο ειδικότερος να απαντήσει, συν ότι οι μνήμες μου είναι μάλλον άστρωτες ακόμη (ή είμαι άτυχος, ή noobας, ή και τα 3)

Του Όμηρου πάντως παίξανε 1100 με 2.05v, οπότε όταν αρχίσει να benchάρει θα δούμε καλύτερα τι μπορούν να κάνουν.

Blitz Formula. Σκυλί είναι, σταθερή, σχεδόν ποτέ δεν χρειάζεται clear cmos, μια χαρά τα πάει με τα κρύα, παίζει καλά τις μνήμες στο 1066 strap, με νερό στο nb. Ευχαριστημένος είμαι, δεν μπορώ να πώ.

Αυτιά. Αν θες να κάνω τπτ συγκριτικές δοκιμές, ρίξε σήμα :D

0.02 - 0.03 περίπου με damper enabled σύμφωνα με το cpu-z, είτε σε idle είτε σε load εκεί δείχνει. Πολύ καλά δλδ. Και τις ballistix τις παίζει αρκετά καλά, 1180+ με 4-4-4-4 και 1280 με 5-4-4-4, πάντα με pl 5...

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.