Jump to content

Προβλημα με σκληρο

seimei

Recommended Posts

Καλησπερα !!!

Απο χτες κρασαρε το πισι κολουσε παρα πολυ 3-4λεπτα μερικες φορες δεν κουνουσε ουτε ποντικι και τον εκλεισα απο πισω οταν ανοιξε μ ελεγε οτι δεν μπορει να μπουταρει παω στο bios και στην αρχικη καρτελα δεν μου βγαζει καθολου το σκληρο κοιταξα καλωδια κτλ μαλον τα τιναξε...

επειδη ομως εχω και 1-2 εξωτερικους εκανα εναν bootable([ame=http://www.youtube.com/watch?v=mUV5qhB5ErY]How to Install Windows 7 on External HDD part 1 - YouTube[/ame]) και ξεκολαει απο εκει που ζηταει boot και μπαινει στα windows μεχρι τον instaler(συγκεκριμενα μεχρι εκει π διαλεγω δισκο) ... κανει loading windows μετα που παω στην εγκατασταση διαλεγω πια θελω home/proffesional κτλ και μετα εχω 2 επιλογες να κανω αναβαθμηση online για αναβαθμιση η να μη κανω στο 1ο φορτωνει λιγο κ μετα μ βγαζει 2 επιλογες

upgrade h custom στο 1ο μ βγαζει ερρορ κ μ λεει να το κανω με το windows anytime updater τελος αυτο που ειναι το κυριο ΠΡΟΒΛΗΜΑ μου τωρα ειναι οταν διαλεγω να μη κανω αναβαθμηση και custom πρωχοραει λιγο το ινσταλλ μεχρι εκει που βλεπω τον εξωτερικο σκληρο και μ λεει οτι (windows cannot be installed setup does not support usb or ieee 1394 port) kai απο στην αλλη παραγραφο λεει "το υλικο αυτου του υπολογιστη ενδεχεται να μην υποστηριζει εκκινιση σε αυτο το δισκο βεβεωθειτε οτι ο ελενκτης δισκου ειναι ενεργοποιημενος στο μενου bios"

πριν 10λεπτα μου εβγαζε μονο το πρωτο με τα (usb or ieee 1394 port) εκει εχω κολησει τωρα σε αυτα τα 2...οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω

η μητρικη μου ειναι η p5p43td

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.