Jump to content

AMD Radeon HD7970 vs CfireX HD6950/6970 τι είναι καλύτερο?

cyberdyne

Recommended Posts

Νομίζω πρέπει να βάλουμε στην συζήτηση και 2χ6870 γιατί απο τι είδα στο review είναι στα ίδια με μια εώς καλύτερη και αποδίδουν τρομερά μαζί

Πλησιάζουν 2χ6950 δεν ξέρω εάν της φτάνουν κιόλας αλλα απο τότε που είδα το review της 7970 και είχε μια 6870x2 μου έχει μπει στο μυαλό στο μέλλον που θα είναι οικονομικές πολύ να βάλει μια δεύτερη 6870

Οπότε τα θέματα γενικά που πρέπει να μας απασχολούν στο cf είμαι εάν πλέον στην σημερον εποχή υπάρχει πρόβλημα με το cf στα παιχνίδια ητε αυτο είναι ασυμβατοτητα ητε πλήρη υποστήριξη 2 καρτών στα σήμερα παιχνίδια

Εγω Αυτο περιμένω απο τα παιδιά που έχουν 2 κάρτες να μας πουν εάν αξίζει να έχεις 2 σύγχρονες κάρτες και είχαν προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια

Σε αναλύσεις μέχρι 1080p και αφου εχεις την μια καρτα, πας για cf με αλλη μια. Αν θες να παιζεις max παιχνιδια με heavy (or unneeded - crysis 2) tessellation πας σε πράσινη. Αν σκέφτεσαι για μελλοντικο EF πας σε 79xx

ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΣΜΑ = Δεν-τα-βαζω-ολα-στο-max-και-παταω-apply-settings-και-περιμενω-να-παει-νερακι

Δεν το καταλαβαίνω :getlost: γιαυτό δεν παίρνουμε άλλη μία κάρτα, για να τα παίζουμε όλα τέζα :dance3:

Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι αν σkοπεύεις να παίζεις eyfinity καλύτερα μία δυνατή καρτα παρά δύο σε crossfire και σε αυτό νομίζω υπερτερεί η 79χχ για να μπούμε και στο θέμα

Σε αναλύσεις μέχρι 1080p και αφου εχεις την μια καρτα, πας για cf με αλλη μια. Αν θες να παιζεις max παιχνιδια με heavy (or unneeded - crysis 2) tessellation πας σε πράσινη. Αν σκέφτεσαι για μελλοντικο EF πας σε 79xx

ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΣΜΑ = Δεν-τα-βαζω-ολα-στο-max-και-παταω-apply-settings-και-περιμενω-να-παει-νερακι

Σε μεταχειρο καρτα πας ειτε σε πρασινη ειτε σε κοκκινη.

Σε καινουργια καρτα σημερα πας μονο στην νεα σειρα της κοκκινης 7xxx.

ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΣΜΑ = σε 1080p με 2x6950/70 Τα-βαζω-ολα-στο-max-και-παταω-apply-settings-και-παει-νερακι.

Απο εκει και πανω κοιτας να χαλαρωσεις τα ingame settings για να φυγουν τα καρε πανω απο 60.

Π.χ Dirt3 με 6970CF και ολα max out στα 5760x1080 τα καρε κοντα στα 50 και stuttering με ενα τικ κατω τα shadows το παιχνιδι παει πανω απο 60+ καρε και το stuttering παααααει :D :fun:

Σε μεταχειρο καρτα πας ειτε σε πρασινη ειτε σε κοκκινη.

Σε καινουργια καρτα σημερα πας μονο στην νεα σειρα της κοκκινης 7xxx.

ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΣΜΑ = σε 1080p με 2x6950/70 Τα-βαζω-ολα-στο-max-και-παταω-apply-settings-και-παει-νερακι.

Απο εκει και πανω κοιτας να χαλαρωσεις τα ingame settings για να φυγουν τα καρε πανω απο 60.

Π.χ Dirt3 με 6970CF και ολα max out στα 5760x1080 τα καρε κοντα στα 50 και stuttering με ενα τικ κατω τα shadows το παιχνιδι παει πανω απο 60+ καρε και το stuttering παααααει :D :fun:

A γειά σου! Τέτοιες λεπτομέρειες θέλει ο λαός! :T:

Για πες το DIRT3 σε 5760Χ1080 με την 7970 πως πάει?

@zpaf

Παει νερακι = no stuttering οχι απλα playable ~40fps

@cyberdyne σε ενα μηνα βγες παγανια για αλλη μια 6950@6970 και τελειωσες 500αρου και βαλε για 7970 αυτην την στιγμη δεν λεει.

Αμα αντέχεις περιμενε μεχρι να ερθουν τα kepler-ια να παρεις καμια μεταχειρω 7970 απο κανα πρασινοφρουρο :p

Δεν μπορω να ξερω τι εννοει ο καθενας με τον ορο playable αλλα για μενα οταν μιλαω για υλοποιησεις crossfire και νερακι εννοω no stuttering.

Η έννοια playable που δίνεις με καλύπτει πλήρως.

Όταν θα κάνεις κανένα τεστ ρίξε κανένα screenshot να δούμε τι παίζει.

Μέχρι τώρα πάντως τείνω πρός τις 69ΧΧ CF...

Και εγω ακομη με τις δυο DirectCu II διπλα μου να με κοιτανε καπως :D δεν εχω καταληξει τι θα κρατησω και τι θα πουλησω.

Ο νεος ειναι ωραιος αλλα και ο παλιος ειναι αλλιως.

Eχεις ΡΜ. :triniti:

οτι και να πουλησεις, προλαβα. :magic:

:lock:

wowo αυτο που βλεπω πως σε cf αδιδουν τελεια μαζι

διπλασιες επιδωσεις και σε trifire τριπλασιες αντιστοιχα :)

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι....

κατανοητό απο single card utilisation να πας σε crosffire για να επιτύχεις αυξηση 100%+ αλλά να έχεις ήδη crosffire και κυνηγας 50%+ μου φαντάζει λίγο overkill.. :getlost:

!

αναφέρομαι στα average νούμερα του σχεδιαγραμμάτος!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.