digitaltiger Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2011 Καλησπερα παιδια,οπως γραφω και στον τιτλο εχω αυτον τον σκληρο εδω και 5-6 μηνες και χτες το βραδυ ξαφνικα εκει που ηταν ολα μια χαρα freezαρε και αναγκαστικα τον εκανα επανακιννηση χειροκινητα,ε μετα απο αυτο εκανε συνεχεια το ιδιο πραγμα:bootαρε κανονικα και μετα απο δευτερολεπτα freezαρε τον εκανα επανακκινηση και μετα δεν τον εβλεπε στον συστημα! κοιταξα και στο bios αλλα τιποτα δεν τον εβλεπε καθολου!.Τον σκληρο δισκο τον πηρα απο πλαισιο τον αυγουστο εχει 3 χρονια εγγυηση..!
venom7 Δεκέμβριος 29, 2011 #2 Δεκέμβριος 29, 2011 Για δοκίμασε σε άλλη θύρα της μητρικής.Άλλο καλώδιο ίσως...Τώρα δεν στο βλέπει καθόλου?
digitaltiger Δεκέμβριος 29, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 29, 2011 Τα εχω δοκιμασει ολα,δοκιμασα και σε αλλο pc, παλι τα ιδια κανει...τωρα γινεται συνεχεια αυτο που προανεφερα μια bootαρει και κολλαει μετα απο μερικα δευτερολεπτα και οταν προσπαθησεις να ξανα bootαρεις ο δισκος εξαφανιζεται απο το συστημα.
digitaltiger Δεκέμβριος 29, 2011 Author #5 Δεκέμβριος 29, 2011 Πηρα τηλεφωνο αυριο πρωι θα τους τον παω...:hang3:
digitaltiger Δεκέμβριος 30, 2011 Author #6 Δεκέμβριος 30, 2011 Καλημερα,σημερα τους τον πηγα μου ειπανε θα με παρουν την τεταρτη τηλ,θα στηλουν φωτογραφικο υλικο στην αντιπροσωπεια....
hayabusa Δεκέμβριος 30, 2011 #8 Δεκέμβριος 30, 2011 Omg, πανε καλα; Αυτη η ατακα μου θυμιζει τον υπαλληλο του εσοπ που κοιτουσε εναν επεξεργαστη και μου λεει "δεν φαινεται να εχε προβλημα".Εχουν ξεφυγει τελειως μου φαινεται ...Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
auditt Δεκέμβριος 30, 2011 #9 Δεκέμβριος 30, 2011 Πλαισιο τι περιμενεις.... οτι να ναι ειναι πλεονκαλα λεω γω ποτε ξανα πλαισιοΦιλε μου επεμενε για το rma μην τους αφηνεις πες πως εχεις αναγκη τον δισκο εαν δεν δουλευει ειναι υποχρεωμενοι να σε κανουν αμεση αντικατασταση
jax7480 Δεκέμβριος 30, 2011 #10 Δεκέμβριος 30, 2011 Ο SSD έχει 3 χρόνια εγγύηση Πλαίσιο, όπως όλα τα προϊόντα τους από την OCZ, και όχι 3 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας, άρα να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Βλέπω βέβαια πως δεν έχουν ετοιμοπαράδοτο 60αρη, ούτε καν στο site, οπότε γι'αυτό λένε τις μπούρδες.
digitaltiger Δεκέμβριος 30, 2011 Author #11 Δεκέμβριος 30, 2011 Τι να πω ρε παιδια οτι μου ειπαν σας λεω,πρωτη φορα κιολας παω δεν εχει ξανατυχει 2 εργασιμες μου ειπαν αλλα λογω αργιων τωρα αυτες της μερες παει τεταρτη.!!:wall: Τι προτεινεται να κανω? Αν δεν γινει κατι και την τεταρτη θα τους κραξω κανονικα...γιατι τον χρειαζομαι τον δισκο!
digitaltiger Ιανουάριος 5, 2012 Author #12 Ιανουάριος 5, 2012 Πεμπτη σημερα μου ειχαν πει οτι θα με παρουν απο χτες το αργοτερο! και δεν με εχουν παρει ακομα!,τους πειρα το μεσημερι σημερα και μου ειπαν θα με παρουν μες την μερα και ειναι 6 και τιποτα ακομα! Ειναι απιστευτοι! 1 σιγουρο,δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα κανω σοβαρη αγορα απο εκει! Και το θεμα ειναι οτι ειμαι μια βδομαδα χωρις υπολογιστη!! Θα φρικαρω στο τελος!! :wall::hang3:
digitaltiger Ιανουάριος 10, 2012 Author #13 Ιανουάριος 10, 2012 Χαχαχαχα,καλα ετσι..ειναι απλα απιστευτοι οι τυποι δηλαδη..τι να πεις!!!! Ο σκληρος ειναι στο πλαισιο απο την παρα προηγουμενη παρασκευη,και μου ειπαν οτι θα μου τον δωσουν σε 2 εργασιμες μου ειπαν,ακομα μου λενε αυριο και αυριο....απιστευτοι πραγματικα!!,και ολα αυτα επειδη ενα μικρο αυτοκολλητακι δεν ηταν στην θεση του το οποιο αμα αφερεθει(οχι μετακινηθει) αφερειται και η εγγυηση...και υποτιθεται οτι προσπαθουν να εποικινονησουν με την ocz για να κανουν ελενχο αν ισχυει η εγγυηση...:wall::wall:
venom7 Ιανουάριος 10, 2012 #14 Ιανουάριος 10, 2012 Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος λέει και μία παροιμία!!!Πήγαινε εκεί με σοβαρό υφάκι και τσαμπουκά και πες τους ή τώρα αντικατάσταση\πιστωτικό ή τα λεφτά στο χέρι ή τους κάνεις σήμερα κιόλας καταγγελία.Και αν θες κάτι,εδώ είμαστε.(π.μ.)
kss207rc Ιανουάριος 10, 2012 #15 Ιανουάριος 10, 2012 Κλασσικη περιπτωση πλαισιου δυστυχως.Τα ιδια μου καναν οταν χρειαστηκε να στειλω για rma την καρτα γραφικων.Και γω πριν ενα μηνα περιπου επαθα ακριβως το ιδιο πραγμα με τον δικο μου vertex 2 60gb τον οποιο εστειλα για rma στο eshop και μου τον αλλαξαν.Και γω τον ειχα απο τον Μαιο περιπου.Οταν αποφασησουν να σε εξηπυρετησουν 99% θα σου στειλουν αλλον.
digitaltiger Ιανουάριος 10, 2012 Author #16 Ιανουάριος 10, 2012 Τελικα θιμηθηκαν να με παρουν τηλεφωνο μετα απο τοσες φορες που προσπαθησα να επικοινωνησω μαζι τους και μιλαγανε συνεχεια,μου ειπαν οτι τελικα δεν ειναι δεκτη η εγγυηση και οτι καναν update το firmware και οτι το τεσταραν και δουλευει μια χαρα,και πηγα κατευθειαν και τον πηρα,οχι σκληρο ουτε βιδα δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω απο το συγκεκριμενο καταστημα...Ευχαριστω πολυ venom δεν θα χρειαστει τελικα αν και τους αξιζει!!
venom7 Ιανουάριος 10, 2012 #17 Ιανουάριος 10, 2012 Εσύ είσαι σίγουρος ότι1)είναι εκτός εγγύησης από την εταιρεία κατασκευής?κ2)δουλεύει μια χαρά?
digitaltiger Ιανουάριος 10, 2012 Author #18 Ιανουάριος 10, 2012 Δεν μπορεσα σημερα να τον δοκιμασω δυστυχως εγω παντως το αυτοκολλητακι το ειδα μια χαρα πανω τωρα τι λενε αυτοι οτι πειραχτηκε και τετοια δεν ξερω...μπορει οντως με την τοποθετηση καταλαθως να ξεκολλησε αλλα και παλι δεν μπορουν να εξετασουν της βιδες αν ειναι πηραγμενος?(Γιατι γιαυτο το αυτοκολλητακι εγινε τ θεμα και στειλαν φωτογραφικο υλικο στην αντιπροσωπεια)Ο σκληρος δεν πειραχτηκε ποτε και για κανεναν απολυτως λογο εφοσον ηταν λειτουργικος....
venom7 Ιανουάριος 10, 2012 #19 Ιανουάριος 10, 2012 Για μένα στείλε μνμ στην εταιρία ρωτώντας την περί εγγυήσεως.
nevolin Ιανουάριος 14, 2012 #20 Ιανουάριος 14, 2012 Warranty void if removed γράφει και δεν βγαίνει μόνο του
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.