Jump to content

OCZ Vertex 2 60gb Ξαφνικο Προβλημα!!

digitaltiger

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια,οπως γραφω και στον τιτλο εχω αυτον τον σκληρο εδω και 5-6 μηνες και χτες το βραδυ ξαφνικα εκει που ηταν ολα μια χαρα freezαρε και αναγκαστικα τον εκανα επανακιννηση χειροκινητα,ε μετα απο αυτο εκανε συνεχεια το ιδιο πραγμα:bootαρε κανονικα και μετα απο δευτερολεπτα freezαρε τον εκανα επανακκινηση και μετα δεν τον εβλεπε στον συστημα! κοιταξα και στο bios αλλα τιποτα δεν τον εβλεπε καθολου!.

Τον σκληρο δισκο τον πηρα απο πλαισιο τον αυγουστο εχει 3 χρονια εγγυηση..!

Για δοκίμασε σε άλλη θύρα της μητρικής.

Άλλο καλώδιο ίσως...

Τώρα δεν στο βλέπει καθόλου?

Τα εχω δοκιμασει ολα,δοκιμασα και σε αλλο pc, παλι τα ιδια κανει...τωρα γινεται συνεχεια αυτο που προανεφερα μια bootαρει και κολλαει μετα απο μερικα δευτερολεπτα και οταν προσπαθησεις να ξανα bootαρεις ο δισκος εξαφανιζεται απο το συστημα.:wall:

Καλημερα,σημερα τους τον πηγα μου ειπανε θα με παρουν την τεταρτη τηλ,θα στηλουν φωτογραφικο υλικο στην αντιπροσωπεια....

Omg, πανε καλα; Αυτη η ατακα μου θυμιζει τον υπαλληλο του εσοπ που κοιτουσε εναν επεξεργαστη και μου λεει "δεν φαινεται να εχε προβλημα".

Εχουν ξεφυγει τελειως μου φαινεται ...

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

Πλαισιο τι περιμενεις.... οτι να ναι ειναι πλεον

καλα λεω γω ποτε ξανα πλαισιο

Φιλε μου επεμενε για το rma μην τους αφηνεις πες πως εχεις αναγκη τον δισκο εαν δεν δουλευει ειναι υποχρεωμενοι να σε κανουν αμεση αντικατασταση

Ο SSD έχει 3 χρόνια εγγύηση Πλαίσιο, όπως όλα τα προϊόντα τους από την OCZ, και όχι 3 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας, άρα να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Βλέπω βέβαια πως δεν έχουν ετοιμοπαράδοτο 60αρη, ούτε καν στο site, οπότε γι'αυτό λένε τις μπούρδες.

Τι να πω ρε παιδια οτι μου ειπαν σας λεω,πρωτη φορα κιολας παω δεν εχει ξανατυχει 2 εργασιμες μου ειπαν αλλα λογω αργιων τωρα αυτες της μερες παει τεταρτη.!!:wall::wall:

Τι προτεινεται να κανω? Αν δεν γινει κατι και την τεταρτη θα τους κραξω κανονικα...γιατι τον χρειαζομαι τον δισκο!

Πεμπτη σημερα μου ειχαν πει οτι θα με παρουν απο χτες το αργοτερο! και δεν με εχουν παρει ακομα!,τους πειρα το μεσημερι σημερα και μου ειπαν θα με παρουν μες την μερα και ειναι 6 και τιποτα ακομα!

Ειναι απιστευτοι! 1 σιγουρο,δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα κανω σοβαρη αγορα απο εκει!:getlost:

Και το θεμα ειναι οτι ειμαι μια βδομαδα χωρις υπολογιστη!! Θα φρικαρω στο τελος!! :wall::wall::hang3:

Χαχαχαχα,καλα ετσι..ειναι απλα απιστευτοι οι τυποι δηλαδη..τι να πεις!!!!

Ο σκληρος ειναι στο πλαισιο απο την παρα προηγουμενη παρασκευη,και μου ειπαν οτι θα μου τον δωσουν σε 2 εργασιμες μου ειπαν,ακομα μου λενε αυριο και αυριο....απιστευτοι πραγματικα!!,και ολα αυτα επειδη ενα μικρο αυτοκολλητακι δεν ηταν στην θεση του το οποιο αμα αφερεθει(οχι μετακινηθει) αφερειται και η εγγυηση...και υποτιθεται οτι προσπαθουν να εποικινονησουν με την ocz για να κανουν ελενχο αν ισχυει η εγγυηση...:wall::wall::wall::wall::wall:

Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος λέει και μία παροιμία!!!

Πήγαινε εκεί με σοβαρό υφάκι και τσαμπουκά και πες τους ή τώρα αντικατάσταση\πιστωτικό ή τα λεφτά στο χέρι ή τους κάνεις σήμερα κιόλας καταγγελία.

Και αν θες κάτι,εδώ είμαστε.(π.μ.)

Κλασσικη περιπτωση πλαισιου δυστυχως.Τα ιδια μου καναν οταν χρειαστηκε να στειλω για rma την καρτα γραφικων.

Και γω πριν ενα μηνα περιπου επαθα ακριβως το ιδιο πραγμα με τον δικο μου vertex 2 60gb τον οποιο εστειλα για rma στο eshop και μου τον αλλαξαν.

Και γω τον ειχα απο τον Μαιο περιπου.

Οταν αποφασησουν να σε εξηπυρετησουν 99% θα σου στειλουν αλλον.

Τελικα θιμηθηκαν να με παρουν τηλεφωνο μετα απο τοσες φορες που προσπαθησα να επικοινωνησω μαζι τους και μιλαγανε συνεχεια,μου ειπαν οτι τελικα δεν ειναι δεκτη η εγγυηση και οτι καναν update το firmware και οτι το τεσταραν και δουλευει μια χαρα,και πηγα κατευθειαν και τον πηρα,οχι σκληρο ουτε βιδα δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω απο το συγκεκριμενο καταστημα...Ευχαριστω πολυ venom δεν θα χρειαστει τελικα αν και τους αξιζει!!

Εσύ είσαι σίγουρος ότι

1)είναι εκτός εγγύησης από την εταιρεία κατασκευής?

κ

2)δουλεύει μια χαρά?

Δεν μπορεσα σημερα να τον δοκιμασω δυστυχως εγω παντως το αυτοκολλητακι το ειδα μια χαρα πανω τωρα τι λενε αυτοι οτι πειραχτηκε και τετοια δεν ξερω...μπορει οντως με την τοποθετηση καταλαθως να ξεκολλησε αλλα και παλι δεν μπορουν να εξετασουν της βιδες αν ειναι πηραγμενος?(Γιατι γιαυτο το αυτοκολλητακι εγινε τ θεμα και στειλαν φωτογραφικο υλικο στην αντιπροσωπεια)Ο σκληρος δεν πειραχτηκε ποτε και για κανεναν απολυτως λογο εφοσον ηταν λειτουργικος....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.