Jump to content

Προβλημα SLI στο BF3

a3uristos

Recommended Posts

Πόσες φορές θα το πούμε : η άλλη μισή είναι mirror της υπόλοιπης και πάει χοντρικά σαν raid να πούμε. Υπάρχει και ******* google όποιος θέλει λεπτομέρειες.

LoLen, καλα κ συ τι αρπαζεσαι? :shout:

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Τοτε γιατι βρε παιδια οταν ειχα την 4870χ2 στο gta iv μπορουσα να βαλω τερμα τα settings και μου εβλεπε ολη την μνημη

το θυμαμαι καθαρα πως ειχε φουλαρει με 1300 mb απο τα 2048

Και μου φανηκε παραξενω γιατι ηξερα πως κανονικα 1 γιγα ειναι

πολυ αποταιωνια παντως γενικα αυτο το τρικ γιατι οι πιο πολλοι ο απλος κοσμακης δηλαδη δεν ψαχνεται τοσο

Εδώ εσύ χαρακτήρισες τα λεγόμενα μου ως μπαρούφες ενώ είσαι λάθος, δίχως απολογία. Το άρπαγμα σε πείραξε? :p

Ετερον εκατερον nick, η διατυπωση σου ηταν τετοια που εννουσες σαφως οτι η καρτα εχει μιση ram, οχι οτι χρησιμοποιει την μιση γιατι η nVidia μας δουλευει...πρωτη φορα το διαβασα το τρικ τους παντως...

Οπως κ να εχει σου ζηταω κ συγνωμη αμα θες, δεν εχω τετοιους εγωισμους :p

Ετερον εκατερον nick, η διατυπωση σου ηταν τετοια που εννουσες σαφως οτι η καρτα εχει μιση ram, οχι οτι χρησιμοποιει την μιση γιατι η nVidia μας δουλευει...πρωτη φορα το διαβασα το τρικ τους παντως...

Οπως κ να εχει σου ζηταω κ συγνωμη αμα θες, δεν εχω τετοιους εγωισμους :p

No offended :p

LoLen, καλα κ συ τι αρπαζεσαι? :shout:

"Αρπάζομαι" (βασικά δεν αρπάζομαι - κράζω) γιατί εδώ δεν είναι το forum του super katerina και δε δικαιολογείται μέλη με 1500 posts, όχι μόνο να αγνοούν βασικά τεχνικά θέματα, αλλά να επιμένουν και για το αντίθετο, συνήθως με κάφρικο τρόπο, και κατά τα άλλα να μας πασάρουν ενίοτε και "hardware review" της κακιάς ώρας:hang2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.