a3uristos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2011 Εχει κανεις αλλος προβλημα στο Battlefield 3 με sli system οπως frame drops , χαμηλο gpu utilization και χαλια shadows ενω ειναι στα ultra?rig: Q6600 3.46ghzGtx 295 stock clocks με 285.624gb Ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Δεκέμβριος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Κοιτα γενικα δεν εχεις και το super μηχανημα για να μην παρατηρεις ποτε frame drops με ultra settings στο bf3.Κατεβασε και τους νεους (beta) drivers μηπως διορθωθει καπως το προβλημα (αν και δε το νομιζω)edit το sli που ειναι?Σε τι αναλυση παιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
a3uristos Δεκέμβριος 29, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 σαν sli αναγνωριζεται η 295.. 1920χ1080αναφερομαι σε frame drops της ταξης απο 80% στα 40% .. (80%max utilization)Παω να κατεβασω τους 290.53 μηπως και εχει διορθωθει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 29, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 εγω παντως πιστευω το μηχανημα σου ειναι αρκετο για να παιξεις battlefield μιας και ο επεξεργαστης βλεπω ειναι ανεβασμανος ικανοποιητικα και η καρτα η 295 ακομη την παλευει στα παιχνιδια μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 29, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Άλλο "την παλεύει", άλλο "παίζει στα Ultra", γιατί αυτό ρωτάει το παλλικάρι.Recommended system requirements for Battlefield 3OS: Windows 7 64-bitProcessor: Quad-core Intel or AMD CPURAM: 4GBGraphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950.Graphics card memory: 1 GBSound card: DirectX compatibl sound cardHard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital versionRecommended δε σημαίνει όλα τσίτα, σημαίνει παίζω καλά. Στα όλα τσίτα δεν την παλεύουν οι GTX 560 σε κάποιες περιπτώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 29, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Άλλο "την παλεύει", άλλο "παίζει στα Ultra", γιατί αυτό ρωτάει το παλλικάρι.Recommended system requirements for Battlefield 3OS: Windows 7 64-bitProcessor: Quad-core Intel or AMD CPURAM: 4GBGraphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950.Graphics card memory: 1 GBSound card: DirectX compatibl sound cardHard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital versionRecommended δε σημαίνει όλα τσίτα, σημαίνει παίζω καλά. Στα όλα τσίτα δεν την παλεύουν οι GTX 560 σε κάποιες περιπτώσεις.η 295 ειναι ακομα δυνατη καρτα και ειναι ισαξια με μια 5870 η 5870 ειναι > 560ειναι ισαξια με την 560 tiοποτε αυτο που συμπαιρενω οτι η 295 ειναι ισαξια με μια 560 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 29, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 οποτε αυτο που συμπαιρενω οτι η 295 ειναι ισαξια με μια 560Δε διαφωνώ, αυτό λέω, ότι η 560, δηλαδή και η 295, είναι απλά "recommended", άρα όχι για Ultra settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 29, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Δε διαφωνώ, αυτό λέω, ότι η 560, δηλαδή και η 295, είναι απλά "recommended", άρα όχι για Ultra settings.παντως φιλε μου εγω τερματισα το παιχνιδι με ultra settings σε αναλυση 1900χ1200με μια 6870 εναν q9450 που ειχα τοτε στα 3,4 και 4 γιγα ραμδεν ειχα τον επεξεργαστη που εχω τωρα οταν το τερματισαΚαι δεν ειχα κολληματα και λοιπα ευχαριστηθηκα τερμα το παιχνιδιειχα 30fps περιπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 29, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 παντως φιλε μου εγω τερματισα το παιχνιδιΤερμάτισες; Μάλλον μιλάς για campaign... Καμία σχέση με το online. Μπες σε 64 server σε Β2Κ πίστες κι έλα πες μου.ειχα 30fps περιπουΑυτά είναι στο 50% των recommended... Εγώ εκεί δε μπορώ να παίξω. Αν μπορείς εσύ, μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Δεκέμβριος 29, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Κοιταξτε παιδια , το μηχανημα του παιδιου το ειχα παρομοιο κι εγω (πριν απο 4-5 χρονια).Οσο καλο και να ηταν , δεν γινετε να παιξει ενα προχτεσινο game που γονατιζει και σημερινα μηχανηματα στα max settings.EDIT και παλι καλα δλδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 29, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Τερμάτισες; Μάλλον μιλάς για campaign... Καμία σχέση με το online. Μπες σε 64 server σε Β2Κ πίστες κι έλα πες μου.Nαι campaign επαιξα online δεν εχω δοκιμασει ποτε γενικα δεν τρελαινομαι για οnline προτιμω μονος μου Αυτά είναι στο 50% των recommended... Εγώ εκεί δε μπορώ να παίξω. Αν μπορείς εσύ, μπράβο. Eγω δεν θεωρω πως ενα παιχνιδι που παιζει με 60-100 fps ειναι ουσιαστικο σημασια εχει να μην κολλαει και να μην καταλαβαινει το ματι κολληματα εγω με την 6870 δεν παρατηρησα ουτε ενα κολλημα σε ultra settings Δεν θεωρω σωστο οδηγο να θαλουμε παντα να εχουμε 1000 fps για να παιξουμε ενα παιχνιδι αυτα ειναι κολπα των εταιριων για να κανουμε τους πελατες να δινουν συνεχεια λεφτα σε ακριβες καρτες γενικα το hardware ειναι μικροβιο και το ειχα και εγω απλα πλεον αρκουμε με τα κανονικα πραγματα εννοωντας πως οταν παιζω δεν κοιταω ποσα fps εχω και ουτε με νοιαζει αυτο που με νοιαζει ειναι οταν παιζω να μην παρατηρω κολληματα και νομιζω το ανθρωπινο ματι καταλαβενει κολληματα οταν εχεις κατω απο 22 fps καπου εκει Τωρα ο καθενας κανεις τις επιλογες για τα γουστα του Προς Θεου δεν κατηγορω κανεναν που θελει πολλα fps απλα για τον κανονικο χρηστη ειναι αδιαφορα αυτα και δεν πρεπει να περναμε λαθος προτυπα μηχανηματων Δηλαδη δεν χρειαζεσαι 6970crossfire για να παιζεις battlefield Aυτα πιστευω εγω φιλε μου Φιλικα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Δεκέμβριος 29, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 απλα ψιλοαλλαζει απο παιχνιδι σε παιχνιδι κ απο online σε campaign.. το battlefield με 30 frames, online δεν παιζεται.. στο the run δν ειχα προβλημα που ηταν κολλημενο στα 30... Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 29, 2011 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 απλα ψιλοαλλαζει απο παιχνιδι σε παιχνιδι κ απο online σε campaign.. το battlefield με 30 frames, online δεν παιζεται.. στο the run δν ειχα προβλημα που ηταν κολλημενο στα 30... Δεν το εχω παιξει online φιλε μου οποτε δεν μπορω να εκφαιρω αποψη Η προηγουμενη διατυπωση αφουρουσε γενικα αλλοστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 29, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Δεν θεωρω σωστο οδηγο να θαλουμε παντα να εχουμε 1000 fps για να παιξουμε ενα παιχνιδιΕπίσης φιλικά, είσαι υπερβολικός. Δε μίλησε κανείς για 1000, αλλά τα min60 είναι ουσιαστικά. Όταν η οθόνη σου έχει refresh rate 60Ηz αυτό σημαίνει ότι σχεδιάζει 60 καρέ κάθε 1". Και το 60Hz δεν είναι τυχαίο, έχει να κάνει με την αντίληψη στο μάτι, όπου από εκεί και πάνω βλέπει κινούμενη εικόνα και όχι σπαστή, χώρια του ότι χαμηλότερα fps μετά από κάποια ώρα προκαλούν πρόβλημα (πονοκεφάλους, τσούξιμο στα μάτια, επιληπτικές κρίσεις)Αν λοιπόν η κάρτα παράγει λιγότερα από 60, το αποτέλεσμα είναι τη στιγμή που η οθόνη πάει να σχεδιάσει ξανά, η κάρτα δεν έχει προλάβει να στείλει καινούριο κι έτσι ξεκινάει να σχεδιάζει το ίδιο. Κάπου πριν την ολοκλήρωση όμως, η κάρτα τελειώνει τη δουλειά της και το στέλνει, έτσι η οθόνη από εκεί που βρίσκεται σχεδιάζει για το υπόλοιπο μέρος το νέο καρέ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βλέπεις σπασμένη εικόνα.Αυτά δεν έχουν να κάνουν με προσωπικά βίτσια, ή marketing, είναι η ουσία. Marketing είναι τα 1000 που λες, marketing είναι τα benchmarks όταν δεν αλλάζει η ουσία, marketing είναι το σου πουλάω περσινή τεχνολογία με άλλο όνομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 29, 2011 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που έγραψες φίλε μου Αλλα πιστεύω για να τρέξει ένα παιχνίδι σωστά δεν είναι απαραίτητο να έχει τα 60 fps και βασικά κακώς μιλάμε με νούμερα Πρακτικά πρέπει να Μας νοιάζει να μην κολλάει ένα παιχνίδι και με νούμερα τώρα με 30-40 fps δεν βλέπεις κόλληματα στα παιχνίδια κοιτάω πρακτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Δεκέμβριος 29, 2011 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που έγραψες φίλε μου Αλλα πιστεύω για να τρέξει ένα παιχνίδι σωστά δεν είναι απαραίτητο να έχει τα 60 fps και βασικά κακώς μιλάμε με νούμερα Πρακτικά πρέπει να Μας νοιάζει να μην κολλάει ένα παιχνίδι και με νούμερα τώρα με 30-40 fps δεν βλέπεις κόλληματα στα παιχνίδια κοιτάω πρακτικάΣυμφωνω αλλα δεν εχει καμια επαφη οταν παιζεις με single gpu και με sli στα 40fps.Στο single gpu ειναι απολυτα smooth και ο πυρηνας στο 99% load συνεχεια.Στο cf/sli εχεις stuttering και drops. Mια αηδια δηλαδη!Ο φιλος θα δει αρκετη διαφορα αν πεταξει την 295 και βαλει μια 5870 επανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 29, 2011 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Εχει κανεις αλλος προβλημα στο Battlefield 3 με sli system οπως frame drops , χαμηλο gpu utilization και χαλια shadows ενω ειναι στα ultra?rig: Q6600 3.46ghzGtx 295 stock clocks με 285.624gb RamΤο utilization σε μενα με την ιδια καρτα αλλα κλοκαρισμενη ειναι >87% σχεδον μονιμα. Κατι δε σου εκατσε καλα με τα drivers και τα profiles μαλλον. Clean install recommended...Αυτο για τα shadows(ασχετες σκιες με juggies στα βουνα οταν κοιτας μεσα απο scope πχ.) ειναι bug του παιχνιδιου παντως, δε βρηκα σωστη λυση. Δοκιμασε με ΑΑ 2xΘεωρητικα:New in Version 285.79 Includes several bug fixes and performance improvements for Battlefield 3. Fixes cases of irregular performance (stuttering) primarily seen on DirectX 10 GPUs. The fix improves the performance of both DX10 and DX11 GPUs. Fixes shadow map corruption seen with DirectX 10 GPUs. Fixes cases of black corruption lines/triangles with DirectX 10 GPUs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 29, 2011 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Fixes shadow map corruption seen with DirectX 10 GPUs. Fixes cases of black corruption lines/triangles with DirectX 10 GPUs. Ναι, αλλά οι 295 είναι DX9 GPUs Άκυρο, my bad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 29, 2011 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Ναι, αλλά οι 295 είναι DX9 GPUs Άκυρο, my bad. Μας προσβάλεις τωρα, σιγα μην ειναι κ Glide Παραδειγμα με το προβλημα μας [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KYnxFObBSxw]BF3 nVidia GTX295 Corruption - YouTube[/ame] Αναλογα με το χαρτη, μπορει να γινει πολυ εκνευριστικο και να γινεις κρεας για τα πολυβολα των αλλων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 29, 2011 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2011 Ultra με DX10 καρτα?Δεν νομιζω Τακη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.