Jump to content

Αγορά νέου τροφοδοτικού 600-700W

verve

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Θέλω να αλλάξω άμεσα psu καθως το αθάνατο OCZ μου δεν αντέχει μια 6870 που θα βάλω. Θα προτιμούσα να μην δώσω πάνω από 90€ αν και δεν θα πω όχι αν πρόκειται για κάτι εξαιρετικό (εξάλου και το OCZ το πλήρωσα καλά και έχω το κεφάλι μου ήσυχο εδώ και 5 χρονια).

Εχω κοιτάξει ως τώρα τα εξής:

Silverstone ST600

Corsair TX650

Corsair GS600

Θεωρώ οτι έχουν πάνω κάτω την ίδια απόδοση και με ενδιαφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η αθόρυβη λειτουργία τους. Αν κάποιος έχει γνώμη ας την μοιραστεί να βοηθήσει στην επιλογή. Εννοείται πως αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση be my guest :)

Mε 28 αμπερ στην 12αρα....τι να πρωτοκανει...το "520"..??

(την σημερον εποχη 400αρια εχουν περισσοτερα).

[ame=http://www.amazon.co.uk/Corsair-CMPSU-750HX-Professional-Power-Supply/dp/B002FJ47IA/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1325182631&sr=8-3]Corsair CMPSU-750HX Professional Series 750W Power Supply: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

Με 122Ε σου ερχεται σπιτι σου...απο amazon.

Είναι 123 λίρες, δηλαδή περίπου 146€. Το θέμα είναι αν χρειάζομαι τόσο τούμπανο τροφοδοτικό κι αν αξίζει η διαφορά του από το ΤΧ650 ή το Silverstone ST60 που είναι το 2ο που με ψήνει πραγματικά. Τι διαφορές και οφέλη υπάρχουν;

Oι εγγυήσεις υπάρχουν κάπου μαζεμένες, είναι ανά μοντέλο από την εταιρεία απευθείας;

πατας το "13 new" που εχει απο κατω ...και βλεπεις το amazon πρωτο στις 104.81 λιρες.

δλδ 122Ε που εγραψα και πριν.

Τα οφελη για αρχη ....θα κανεις την αποσβεση στο τελος του πρωτου χρονου.

(το εχτρα 10Ε που θα σε ανεβασει τοσο "ψηλα".)

OK, τα έξτρα 10 σε σχέση με ποιό; με το ΤΧ650; Σε σχέση με αυτό θα έχει 10 διαφορά το χρόνο και πως προκύπτει αυτό;

Και οι δυο σειρές έχουν την ίδια χρονική εγγύηση;

ενα καλό site για reviews;

To hx εχει 7 χρονια ...το ΤΧ εχει 5 (με βαση το πλαισιο) ..

Η διαφορα -αν και ολιγο υπερεβαλα πριν- ειναι απο το efficiency που το hx750 ανηκει στα κορυφαια (για μενα)..τεσπα..υψηλοτερη απο τα υπολοιπα που παρατεθηκαν..και αξιζει την συγκεκριμενη διαφορα. (100 με 120ε)

Αν με τα 1000 ζορια εφτανες τα 80Ε ..οκ..αλλα εκει που εφτασες στη θεση σου απλα θα επαιρνα το συγκεκριμενο.

υποθετω το εχεις διαβασει εε?

http://www.thelab.gr/power-supplies-reviews/corsair-hx750w-review-81867.html?garpg=5#content_start

τα 4 PSU που ανέφερες δεν έχουν πάνω κάτω την ίδια απόδοση αλλά μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Εγώ θα πήγαινα στο Corsair TX650V2 γιατί ο OEM είναι η Seasonic. Δεν ξέρω όμως από θόρυβο τι λέει (ανεμιστήρα λογικά έχει τον D14BH-12, ίδιον με αυτό του TX750 V2, ο οποίος στις πολλές στροφές δεν είναι και ότι το ποιο ήσυχο). Επίσης δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα υπόλοιπα για να σου πω τι λένε από θόρυβο.

@NTG έχω να ασχοληθώ κάτι χρονάκια με το άθλημα γενικώς. Θα κοιτάξω το review που δίνεις και τα υπόλοιπα του thelab.gr τις επόμενες μέρες. Θα προτιμουσα η αγορά να γίνει από ελληνικό κατάστημα για λογους εγγύησης. Δεν θα πω όχι όμως σε μεγάλη διαφορά στην τιμή και για αγορά από εξωτερικό.

[MENTION=403]crmaris[/MENTION] μπορείς να αναφέρεις αυτές τις διαφορές ή να γίνει μια ταξινόμηση βάση απόδοσης/efficiency;

Το Coolermaster το ξεχνάμε, το έσβησα. Στο επίσημο site της Silverstone αναφέρει για το συγκεκριμένο 19dbA θόρυβο. Με ενδιαφέρει κυρίως σε idle κατάσταση γιατί οκ σε full load όπως gaming προφανώς ακούγεται η GPU πιο πολύ από όλα. Τώρα όμως σε idle που είμαι τον περισσότερο θόρυβο και με διαφορά τον κάνει ο ανεμιστήρας του OCZ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.