Jump to content

Μια μικρη εξυπηρετηση...s1155 (βοηθα λαε!)

ison

Recommended Posts

Το ανέφερα και στο άλλο thread, και εχώ μια βδομάδα στα τηλέφωνα είμουν για asus μητρική. Και όχι μόνο την gene, ότι ναναι από 160+. Και πάλι καλά που την ψυλιάστικα την φάση, γιατί το U ακόμα στο περίμενε θα με είχε. Τελικά πήρα μια "φτηνιάρικη" ud3 και τελείωσε η ιστορία και ησύχασα.

Το you μου ειπε οτι εφερε μερικες η οποιες ηταν back order και δοθηκαν...τωρα κατα ποσο λενε αληθεια δεν ξερω...

Τι να πω ....να παρω καμια του 50αρικου να κανω την δουλεια μου αλλα μετα θα μου μεινει αμανατι...προτιμω να παρω αλλα 8gb ram.

Βρε να αγορασω μτχ αλλα μετα που θα ερθει η Maximus ποιος μου λεει οτι

Α) θα βρω να την πουλησω στα ιδια λεφτα (αντε και λιγοτερα)

Β) θα γινει το παραπανω σε ευλογο χρονικο διαστημα (γιατι αλλιως γιοκ χρημα για Maximus)

Ρε που εχουμε μπλεξει φετος :wall::wall:

Το you μου ειπε οτι εφερε μερικες η οποιες ηταν back order και δοθηκαν...τωρα κατα ποσο λενε αληθεια δεν ξερω...

Στανταρρρρρρρ. Να σου πω πως δουλεύουν πλέον, από ότι έχω καταλάβει. Παίζουν με minimum stock, και παραγγέλνουν όλοι από τον προμηθευτή τους, όταν παραγγείλει κάποιος πελάτης. Άμα δεν έχει ο προμηθευτής τους, δε θα έχουν και αυτοί. Πρέπει να παίζει μόνο ένας "προμηθευτής" asus στην Αθήνα τουλάχιστο, και αυτός πριν 15 μέρες δεν είχε τίποτα λόγω αλλαγής gen2=>gen3.

Αυτό το κατάλαβα γιατί σε καμιά 15ρια μαγαζιά που πήρα τηλέφωνο, όλοι λέγαν ναι παραγγείλτε το, και θα σας το φέρουμε. Δε ρωτάτε τις "αποθήκες" σας ή τους "προμηθευτές" σας τους έλεγα, να το σιγουρέψουμε ότι θα έρθει σε λογικό πλαίσιο χρόνου; Και τους έπαιρνα/με έπαιρναν μετά τηλ. και μου λέγαν, ΟΛΟΙ, ναι ξέρετε, έχετε δίκιο, δε γνωρίζουμε πότε θα φέρουν νέες.

Τρέχα γύρευε, οταν ο πελάτης ξέρει τι έχει ο προμηθευτής τους, και το ίδιο κατάστημα όχι...

THN ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ!!!!!! ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ!!! (εχει ηδη κλειστει)!!!

Πες και απο που μπας και σώσεις και κάναν άλλον!

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Koρόϊδο είναι να πεί, και αν ο άλλος μένει δίπλα και πάει και του την πάρει μέσα από τα χέρια:):):)

Θα μας πεί όταν περάσει λειτουργικό και μετά:p

Τελικά υπάρχει Αγιός Βασίλης και για μεγάλα παιδιά:clap:

THN ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ!!!!!! ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ!!! (εχει ηδη κλειστει)!!!
Koρόϊδο είναι να πεί, και αν ο άλλος μένει δίπλα και πάει και του την πάρει μέσα από τα χέρια:):):)

Θα μας πεί όταν περάσει λειτουργικό και μετά:p

Τελικά υπάρχει Αγιός Βασίλης και για μεγάλα παιδιά:clap:

το διάβασες ότι την έχει κλεισμένη? :)

Τελικά υπάρχει Αϊ Βασίλης! :magic:

Άντε τυχερέ καλό pc και καλή χρονιά σου εύχομαι! :)

Να σαι καλα επισης :) Αντε και σε ενα καλο κομματι 2700k και δεν θελω τπτ αλλο για το ...2011 :p:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.