Jump to content

Μια μικρη εξυπηρετηση...s1155 (βοηθα λαε!)

ison

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδες.

Προσπαθω εδω και σχεδον 2 βδομαδες να βρω αυτη την καταραμενη maximus gene z/gen 3 και δεν υπαρχει πουθενα ...οσες ηταν διαθεσιμες απο οτι μου ειπαν εχουν ηδη πωληθει.

Το συστημα της υπογραφης μας αποχαιρετα το ΣΚ οποτε εχω δυο επιλογες...

α) η μενω χωρις pc (δεν θα εχω mobo) μεχρι να γινει διαθεσιμη η maximus

β) εγκαταλειπω τα ονειρα για rog και παω για καμια gigabyte.

Το εχω σαρακι να παρω μια rog εδω και χρονια...και τωρα που εχω το μαρουλι ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ την μητρικη...(τυπικο για μενα το γκαντεμοσαβρο).

Τι ζηταω απο εσας?

α) Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει πουθενα διαθεσιμη η maximus και να μην το εχω παρει χαμπαρι (cosmodata,mgmanager,you.gr κλπ λενε απο γεναρη...καποια στιγμη :( )

και το πιο σημαντικο

β) ΜΗΠΩΣ υπαρχει κανας καλος χριστιανος με μητρικη extra (οτι ναναι αρκει να περνει 2600k-2700k) να μου την δανεισει μερικες μερες μεχρι να παρω την maximus? Εννοειται οτι η μητρικη θα προσεχτει δεοντως...και στην αμυδρα περιπτωση που παθει κατι ...θα σας αποζημιωσω.

Ενναλαχτικα υπαρχει καμια λυση που δεν εχω σκεφτει?

Ελεγα για extreme-z αλλα εκει δεν θελει μαρουλι μονο...θελει σαλατα ολοκληρη :p (σχεδον διπλασια τιμη)

Ευχαριστω για τυχων βοηθεια...

Βοηθηστε το μικρο ISON να περασει ευτυχισμενη πρωτοχρονια :tomato::tomato:

Πηρες τηλέφωνο και δεν την εχουν?

Γιατι διαθεσιμη φαινεται και απο skroutz και απο το καταστημα

Εδω και μια εβδομαδα την εχει διαθεσιμη (και καλα) αλλα δεν υπαρχει...ξαναπηρα τηλ μολις τωρα και μου ειπαν απο 4 γεναρη και μετα....:getlost::fist:

Για πάρε ένα τηλ κ εδώ, τα καρντάσια είναι πολύ εξυπηρετικοί.

MOTHERBOARD :: Asus Socket 1155 Maximus IV GENE-Z/GEN3 (B3) GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

Πηρα (αν και δεν θα ηθελα να παρω απο visionstudio λογω αποστασης) και μου ειπαν το ιδιο...προς τα φωτα θα ειναι διαθεσιμη....

Κατι μαλλον παιζει με απογραφες στις αποθηκες και δεν προωθουν προιοντα μεχρι να τελειωσουν...τουλαχιστον αυτο μου ειπα και απo cosmadata και απο mgmanager...

Την τυχη μου μεσα :wall::wall:

Ευχαριστω αλλα προτιμω να εχω εγγυηση απο εδω...για καλο και για κακο...δεν ξερω τι παιζει με την αντιπροσωπεια της asus (αν υπαρχει ) στην ελλαδα...εκτος των αλλων δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι εδω ΣΚ οποτε παμε στην καλυτερη δευτερα-τριτη..

Διαθέσιμο (κατόπιν παραγγελίας σε 2-3 εργάσιμες)....κοινως δεν το εχουμε απο γεναρη :whip:

Μιας και το φερε η συζητηση ...αντιπροσωπος ASUS στην ελλαδα παιζει?

Το θεμα ειναι οτι προτιμω να εχει εγγυηση απο ελληνικο καταστημα...αν ηταν την επαιρνα και απο amazon. αλλα και παλι θα δεν θα την ειχα εγκαιρα...

Κανα μαγαζι που να νοικιαζει mobos ξερετε :hehe:

εγω εχω 2 αλλα την εχω νοικιασμένη την μια :hehe:

Δινω +5 ευρω παραπανω και 2 απαντησεις απο το διαγωνισμο του lab δωρο :hehe:

Ευχαριστω αλλα δυστηχως ειναι gene III με s1156 ....θελω IV με s1155

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.