Jump to content

GIGABYTE GTX 480 SOC

alexcrx

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα και χρονια πολλα με υγεια πανω απ'ολα

Ποιο καλο παληκαρι εχει την παραπανω καρτα να μας στιλει το bios?????

Ειναι η μοναδικη που ειναι το core στα 820

Την εχω σε νερακι και ηθελα το bios ωστε να μην βαζω προγραμμα για να ανεβαζει τα ρολογια καθε φορα που μπαινω στα win

Ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε

Καλησπερα και χρονια πολλα με υγεια πανω απ'ολα

Ποιο καλο παληκαρι εχει την παραπανω καρτα να μας στιλει το bios?????

Ειναι η μοναδικη που ειναι το core στα 820

Την εχω σε νερακι και ηθελα το bios ωστε να μην βαζω προγραμμα για να ανεβαζει τα ρολογια καθε φορα που μπαινω στα win

Ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε

ολα τα προγραμματα φιλε μου εχουν επιλογηνα σου φορτωνουν τα ρολογια εκεο που θες καθε φορα που μπαινεις στα windows! επομενως το κανεις μια φορα και τελειωσε!:yu:

msi afterburner

εχει επιλογη να σου κλοκαρει την καρτα στο startup

Δεν θα ασχοληθεις ποτε ξανα μ αυτην.

msi afterburner

εχει επιλογη να σου κλοκαρει την καρτα στο startup

Δεν θα ασχοληθεις ποτε ξανα μ αυτην.

ακριβως αυτο να κανεις και θα δουλεψει

:)

που να μην το ελεγα πως δε θελω προγραμμα

δε γουσταρω να φορτωνει καθε φορα το msi afterburner ή το ταδε

θελω bios

καθαρες δουλειες χωρις τπτ

μα καλα αυτο το bios της soc της gigabyte δεν υπαρχει πουθενα???????

θα παλαβωσουμε εντελως?????????????

ουτε ενας με αυτην την καρτα να μας δωσει το bios??????????

παντως ευχαριστω για τις απαντησεις

για να σας προλαβω το ποιο τουμπανο bios που εχω βρει ειναι της zotac

που παει το core στα 756

μονο της gigabyte SOC ειναι στα 820 χωρις να κανεις τιποτα

ουτε after ουτε τιποτα

ευχαριστω πολυ και παλι και συγνωμη αν σας πριζω

και παλι σας ευχαριστω

τελικα απ'οτι καταλαβα ειναι δυσκολο να βρεθει το bios που ζηταω

εκει στο site που μου ειπες εχει το zotac bios οπως ειπα και λιγο ποιο πανω που παει το core στα 756

τελικα κανενας δεν εχει αυτην την καρτα??????????

και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις

Τι καρτα εχεις ? η SOC μηπως εχει custom pcb ? αν ναι μπορει σε refenrece η και σε αλλο custom pcb να μην δουλεψει και να εχεις θεμα οποτε καλο ειναι να το κοιταξεις λιγο παραπανω πριν προχωρησεις το πιο ασφαλες παντως ειναι να το κανεις με καποιο προγραμα (MSI AB πχ) ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Τι καρτα εχεις ? η SOC μηπως εχει custom pcb ? αν ναι μπορει σε refenrece η και σε αλλο custom pcb να μην δουλεψει και να εχεις θεμα οποτε καλο ειναι να το κοιταξεις λιγο παραπανω πριν προχωρησεις το πιο ασφαλες παντως ειναι να το κανεις με καποιο προγραμα (MSI AB πχ) ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

+1!!!

αυτό που είπε ο evo

δεν βάζεις ότι νάναι επειδή είνα 480 αν έχει custom pcb έχει κι διαφορά στα κυκλώματα με αποτέλεσμα να υπάρξει περίπτωση να σου κάψει την κάρτα

οπότε πες μουτι καρτα έχεις για να χεις σωστό αποτέλεσμα

απο την αλλη μπορει να κλοκαρει την καρτα του με οποιο προγραμμα θελει ωστε να δει που ειναι σταθερη, με τι ρευμα και με τι χρονισμους και επειτα να κανει ενα αντιγραφο του δικου του bios...να βαλει τις τιμες του oc του και να το περασει εκ νεου και να τελειωσει το θεμα!

όνο που πχ κι στα 1000mhz να φτάνει με 1.05(απο 1.04)δεν μπορεί να αλλάξει το ρεύμα απο το bios οπότε κάνει αυτό που είπες με στοκ ρεύμα

Χτες για πλακα , την εβαλα απο 774 (στοκ) με 1,027 ρευμα στα 800 αφηνοντας το ρευμα εκει που ηταν.

Δεν προλαβα να παιξω 5 λεπτα...

Με 1,036 ειναι rock stable πχ.

με 1,050 παω στα 850 , με 1,077 στα 880.

Ολα αυτα σε καρτα με accelero πανω.

Με τις ''καθαρες δουλειες'' μη περιμενεις να ξεμπλεξεις ετσι ευκολα.

Κατέβασε το MSI Afterburner, πειραματίσου με πόσο ρεύμα είναι σταθερή στα Mhz που θέλεις, έχε στα υπόψιν σου και τις θερμοκρασίες. Μετά googlαρε για προγράμματα που κάνουν modify Nvidia Fermi bios και με κάποιο guide δες πως γίνεται. Με ένα γρήγορο googlάρισμα βρήκα Fermi, GTX460, GTX470, GTX465, GTX480...Bios Modding..Edit Voltage restrictions-mods - Guru3D.com Forums"]αυτό.

Η κάρτα πάντως είναι Custom PCB με ωραία ψυχτρούλα και γομάρι από επιδόσεις, οπότε αξίζει να ξοδέψεις λίγο χρόνο στο να βρεις το "sweet point".

αυτό που είπε ο evo

δεν βάζεις ότι νάναι επειδή είνα 480 αν έχει custom pcb έχει κι διαφορά στα κυκλώματα με αποτέλεσμα να υπάρξει περίπτωση να σου κάψει την κάρτα

οπότε πες μουτι καρτα έχεις για να χεις σωστό αποτέλεσμα

Να τι καψει δεν νομιζω να μην περνει εικονα και να ψαχνει αλλη καρτα για να τη flasari με bios που δουλευει σωστα ειναι αρκετες οι πιθανοτητες

μαγκες τελικα εχει custom pcb η soc οποτε εβαλα πανω το afterburner και τελιωσε η φαση εκει

παντως ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

να εισαστε καλα

αααα τις μνημες ποσο τις εχετε φτασει?????????

εγω εχτες τις πηγα 4300 και επεζε καλα η καρτουλα με core στα 860

για πειτε καμια γνωμη

και παλι ευχαριστω

μαγκες τελικα εχει custom pcb η soc οποτε εβαλα πανω το afterburner και τελιωσε η φαση εκει

παντως ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

να εισαστε καλα

αααα τις μνημες ποσο τις εχετε φτασει?????????

εγω εχτες τις πηγα 4300 και επεζε καλα η καρτουλα με core στα 860

για πειτε καμια γνωμη

και παλι ευχαριστω

Οι περισσότερες 480 παίζουν απροβλημάτιστα 2200 μνήμη και 860-870 με το ρεύμα στα 1138 στο afterburner. Άποψή μου αν έχεις το stock cooler παίξε με ρεύμα μέχρι 1.075 (κάπου εκεί θα σου δώσει σταθερότατα 800-820mh).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.