Jump to content

Κάρτα Γραφικών για Μοντάζ...Γνώμες...!!!

dimchris

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Κανένα πρόβλημα φίλε μου :)

Λοιπόν έχω καταλήξει στις παρακάτω...Δε μπορώ να βγάλω άκρη από εκεί και πέρα :p χαχαχαχα....Οπότε βοήθα :yu:

VGA :: nVidia GeForce GTX 560 DirectCU II Top 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI Mini-HDMI (Asus) (ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5) - Visionstudio.gr

VGA :: nVidia GeForce GTX 560 OC 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI Mini-HDMI (Gigabyte) (GV-N560OC-1GI) - Visionstudio.gr

VGA :: nVidia GeForce GTX 560 OC 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI Mini-HDMI (Gigabyte) (GV-N56GSO-1GI) - Visionstudio.gr

VGA :: nVidia GeForce GTX 560 Ti 448 Cores 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gigabyte) (GV-N560448-13I) - Visionstudio.gr

VGA :: nVidia GeForce GTX 560 Ti 448 Cores Twin Frozr III PE/OC 1.28 GB DDR5 PCI-E Dual DVI Mini-HDMI (MSI) (N560GTX-448 Twin Frozr III Power Edition/OC) - Visionstudio.gr

VGA :: nVidia GeForce GTX 560 Ti Hawk 1 GB DDR5 PCI-E Dual DVI Mini-HDMI (MSI) (N560GTX-Ti Hawk) - Visionstudio.gr

MSI GTX560 TWIN FROZR II/OC 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

χαχαχαχα....Άντε να βγάλουμε άκρη τώρα :p

Να υπενθυμίσω ότι με ενδιαφέρουν οι λειτουργίες openGL, Cuda, Shader (που αν δε κάνω λάθος αυτό πάει πακέτο με το DirectX11, σωστά?

Και πάλι ευχαριστώωωωωω :clap::clap::clap:

OpenGL Extensions - 3D Tech News and Pixel Hacking - Geeks3D.com

δες εδω τα extension του opengl ανα drivers / εταιρία

και για απλα πράγματα που θες η 560 Ti θα σε καλύπτει

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε...Χρήσιμες πληροφορίες :) Να 'σαι καλά :clap:

πόσο την είχες πάρει την matrox digisuite?

Το μηχάνημα που δούλευα δεν ήταν δικό μου αλλά του καναλιού που έκανα μονταζ.

Η Digisuite (2003) του τότε έκανε σε δραχμούλες 1,5 μύριο, και όλο το σύστημα 3 όμως με full 24/7 support από την matrox hellas.

Το μηχάνημα που δούλευα δεν ήταν δικό μου αλλά του καναλιού που έκανα μονταζ.

Η Digisuite (2003) του τότε έκανε σε δραχμούλες 1,5 μύριο, και όλο το σύστημα 3 όμως με full 24/7 support από την matrox hellas.

Τσάμπα πράμα δηλαδή ε? :p χαχαχαχαχα:dance3:

φθηνά την έχει...Τέσπα λοιπόν νομίζω πως κατέληξα σε δύο καρτούλες...

VGA :: nVidia GeForce GTX 560 DirectCU II Top 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI Mini-HDMI (Asus) (ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5) - Visionstudio.gr

MSI GTX 560 Ti Hawk (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

εκ των οποίων τη μόνη διαφορά που διακρίνω είναι 25mhz παραπάνω στη δεύτερη...Ε δε νομίζω πως αξίζουν 60 ευρώ για 25Mhz...Τι λες κι εσύ?

Όσο για Cuda, openGL και Shader νομίζω πως υποστηρίζουν και οι 2..Σωστά?

οκ παίδες...καταλήξαμε λοιπόν σε asus :):):) Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια όλων σας...Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά να έχουμε :magic::magic:

Με το καλο να την αγορασεις και με το καλο να την ευχαριστηθεις...:clap:

Οταν την ''τρεξεις'' πες μας εντυπωσεις, θερμοκρασιες, θορυβο [αν σου παιρνει τα αυτια, αν ειναι ψιθυρος κ.α]! ! !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.