Jump to content

Κάρτα Γραφικών για Μοντάζ...Γνώμες...!!!

dimchris

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες,

γνώμες παρακαλώ για κάρτα γραφικών κατάλληλη για μοντάζ...Είμαι ανάμεσα σε asus και gb με gtx570.. Τι προτείνετε?

Να ρωτήσω κάτι? Με ενδιαφέρει η κάρτα γραφικών να υποστηρίζει open GL..Οι κάρτες με gtx 570 είναι όλες συμβατές με open GL?

Δηλαδή το open GL είναι χαραχτηριστικό που ενσωματώνεται με κάθε κάρτα με gtx 570? όπως το nvidia physx, cuda κτλ??

Όποιος μπορεί να με ενημερώσει παρακαλώ...Ευχαριστώ πολύ..

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Φυσικα, ολες οι καρτες των τελευταιων ετων υποστηριζουν κανονικα το OpenGL API. Συγκεκριμενα η GTX 570 υποστηριζει μεχρι και το 3.2 (οπως και ολες της σειρας 5XX και 4ΧΧ)

Η AMD με τη σειρα 68ΧΧ/69ΧΧ και 79ΧΧ υποστηριζει μεχρι το 4.1

Απο μαρκες γενικα να παρεις την πιο φθηνη

αλλα στο συγκεκριμενο μοντελο εχω ακουσει απο πολλους οτι καποια μοντελα καιγονται ευκολα

κοιτα αυτη η 570 που θα παρεις να εχει καλο συστημα ψυξης

Παντως μπορεις να πας και σε ατι σε καμια 6970

επειδη στο συγκεκριμενο μοντελο εχω ακουσει απο πολλους οτι καποια μοντελα καιγονται ευκολα, κοιτα αυτη η 570 που θα παρεις να εχει καλο συστημα ψυξης

Για του λογου το αληθες :

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/deyteri-kammeni-gtx570-99664.html

GTX570 που ψοφάνε!!! - Insomnia.gr

Έχουν διαπιστωμένα οφέλη τα προγράμματα που αναφέρεις από gaming κάρτες γραφικών?

Ρωτώ γιατί έκανα μοντάζ (παλιά) adobe premiere , after effects με μια matrox digisuite που έκανε παπάδες (και στοιχιζε αντίστοιχα).

Θέλω να πώ θα έχεις δυνατότητα real time rendering, real time transitions κλπ από τις 570,6970, quadro, firepro?

Πάντως προσοχή στις 570 είναι ευαίσθητες!

Έχουν διαπιστωμένα οφέλη τα προγράμματα που αναφέρεις από gaming κάρτες γραφικών?

Ρωτώ γιατί έκανα μοντάζ (παλιά) adobe premiere , after effects με μια matrox digisuite που έκανε παπάδες (και στοιχιζε αντίστοιχα).

Θέλω να πώ θα έχεις δυνατότητα real time rendering, real time transitions κλπ από τις 570,6970, quadro, firepro?

Πάντως προσοχή στις 570 είναι ευαίσθητες!

Για να είμαι ειλικρινής από το όσο ψάξιμο έχω ρίξει τον τελευταίο μήνα, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα συγκεκριμένα προγράμματα χρησιμοποιούν hardware accelaration και όχι cuda..Αυτός είναι και ο λόγος που κοιτάζω για openGL..Χειροπιαστές αποδείξεις για το αποτέλεσμα που θα έχει μία κάρτα σε real time rendering δεν έχω αλλά πιστεύω ότι από την nvidia 9600gt που έχω τώρα θα είναι πολύ καλύτερες..

Όσο για τα προϊόντα της matrox το ξέρω ότι κάνουν παππάδες και στην ουσία κάτι τέτοιο χρειάζομαι αλλά ξεφεύγω πολύ μετά οικονομικά οπότε και προσπαθώ να βολευτώ για την ώρα με μία πιο normal καρτούλα που θα βγάζει όμως και τη δουλειά μου...Στο μέλλον κι εγώ για matrox είμαι...

Οπότε για να μην πάθω καμιά στραβή μήπως να καταλήξω σε gtx560 για να είμαι σίγουρος?

Φίλε auditt καταλήγω σε nvidia μόνο και μόνο για την επιλογή cuda (η οποία αυτή τη στιγμή μου είναι άχρηστη αλλά στο μέλλον θα τη χρειαστώ)

Ποια η γνώμη σου γι' αυτές?

Υπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Κάρτες Γραφικών :: Asus GeForce GTX 560 DCII TOP/2DI/1GD5 (90-C1CQN0-L0UAY0YZ) - E-Gate | Η πύλη στον κόσμο των υπολογιστών

Υπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Κάρτες Γραφικών :: Gigabyte GeForce GTX 560, 1024MB, GDDR5 (GV-N56GSO-1GI) - E-Gate | Η πύλη στον κόσμο των υπολογιστών

Υπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Κάρτες Γραφικών :: MSI VGA N560GTX-TI HAWK, GDDR5 1GB, 256BIT - E-Gate | Η πύλη στον κόσμο των υπολογιστών

Ευχαριστώ πολύ...

κοιτα η msi ειναι πιο δυνατη γιατι ειναι η ti οχι η απλη

αλλα οχι τρελες διαφορες

Εγω θα πηγαινα στην Asus δεν πιστευω πως αξιζει τα 60 ευρω παραπανω η 560ti

οποτε η Αsus or Gigabyte

οποια και να παρεις θα σε καλυψει

Ολες ειναι δροσερες με καλο συστημα ψυξης

κοιτα η msi ειναι πιο δυνατη γιατι ειναι η ti οχι η απλη

αλλα οχι τρελες διαφορες

Εγω θα πηγαινα στην Asus δεν πιστευω πως αξιζει τα 60 ευρω παραπανω η 560ti

οποτε η Αsus or Gigabyte

οποια και να παρεις θα σε καλυψει

Ολες ειναι δροσερες με καλο συστημα ψυξης

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...Κι εγώ προς τα εκεί πάω :mobile1:

Να 'σαι καλά...

Και οι δυο ειναι αρκετα δυνατες καρτες για τη δουλεια που τις θελεις. Δεν πιστευω οτι θα καταλαβεις εμφανη διαφορα με την Ti.

Αν θες ντε και καλα να ξοδευτεις, ριξε λεφτα σε εναν ssd (αν δεν εχεις ηδη). Δεν θα το μετανοιωσεις.

Για την δουλειά που θες την φθηνή! :)

πόσο την είχες πάρει την matrox digisuite?

Και οι δυο ειναι αρκετα δυνατες καρτες για τη δουλεια που τις θελεις. Δεν πιστευω οτι θα καταλαβεις εμφανη διαφορα με την Ti.

Αν θες ντε και καλα να ξοδευτεις, ριξε λεφτα σε εναν ssd (αν δεν εχεις ηδη). Δεν θα το μετανοιωσεις.

ευχαριστώ φίλε για τη βοήθεια :) ssd έχω ήδη :)

Βρήκα κι αυτή..

VGA :: nVidia GeForce GTX 560 Ti 448 Cores 1.28GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Asus) (ENGTX560Ti448DC2/2DIS/1280MD5) - Visionstudio.gr

Σε σύγκριση με τη φθηνή, υπάρχει διαφορά στη πράξη?

Φίλε μου για την δουλειά που θες σου κάνει η 560 δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λε στα

Είναι καλύτερη απο τις προηγούμενη αλλα πολλα τα ευρώ

Δεν έχεις άδικο...Κάνω μία τελευταία επιλογή και θα ποστάρω τα link να μου πεις μία τελευταία γνώμη αν δε σε πρήζω...Ευχαριστώ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.