Jump to content

Για οσους λενε... Τι Α.. μπλιαχ

Mischeif

Recommended Posts

Θα το καλοταισω αφου πρωτα θα φαει για ορεκτικο ενα chiller!xixixixixi

τωρα για τις μνημες εχω δωσει 2,9ω αλλα η διαφορα ειναι ελαχιστα mhz θελουν μουφαινεται ενα δυνατο burn-in για να στρωσουν!

• 2 weeks later...

Να ρωτησω κατι.Εχω μια gigabyte n400pro2 και εναν athlon xp2000+ με πυρηνα thoroughbred A.

Απο 1,66 πηγε 1,8 παραπανω δεν παει το voltage στο τερμα (+10%)ΞΕκλειδωσα τον Πολ/στη και δουλευει 9*200=1800

Για να πει παραπανω τι να κανω?Δεν αντεχει ουτε 1 mhz!γινεται να κανω κανα mod στο βιος για πιο πολυ ρευμα?

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Ρε παιδιά μην βαρέσετε αλλα... Τι ειναι το Chiller ?

me ena s mprosta einai enas dj!

Einai ena programma pou psyxei to cpu otan einai idle

Λοιπόν εγώ έχω να πω ότι το κακό έχει παραγίνει με το θέμα απώλειας της cache και καλό είναι αν ηρεμήσουμε. Δεν γίνονται τόσο εύκολα αυτά τα πράγματα. Πιο εύκολο είναι να σου καεί το chip παρά να "χάσεις" cache. Με καλή ψύξη μη φοβάστε τίποτα! Και στο κάτω-κάτω, no pain, no gain !!!

Athlon XP-M 2500+ @ 2676MHz (12x223) @ 2.06v

Εγώ πάντως, ακόμα να χάσω την cache.... :)

Αρχική απάντηση από Kostas007

me ena s mprosta einai enas dj!

Einai ena programma pou psyxei to cpu otan einai idle

ελληνικά σε παρακαλώ.

δε πρόκειται περί προγράμματος

lol.....οσο για την cache εχω ακουσει οτι κοντα στα 2 volt kai ανω αρχιζει να φλερταρει με τα 128,τα 64 κλπ .....οι αεροψυχτοι που τολμουν να δωσουν τετοια vcore την εχουν ψιλοπατησει.....οι νερουλαδες και οι φρεοναδες δεν εχουν να φοβουνται αρκει να παταει καλα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.