Mischeif Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2004 Λοιπον αγορασα χθες απο τον Kbilly13 εναν υπεροχο Α stepping mobile! τα αποτελεσματα παρακατω.... αυτα τα αποτελεσματα ειναι με watercooling kai 1.95v bios kai 2.8v στη μνημη! και ερχονται και αλλα με το chiller Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Ιούλιος 1, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 επ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Ιούλιος 1, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 2,80v samsung chips τερματιζει η μητρικη ρε γαμωτο στα 245-250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Ιούλιος 1, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 το watercooling αποτελειται απο ενα jaronblock(εν αναμονη του eleven) ena danger den chipset και ενα dangerden maze ,μια eheim 1250,ενα transit ψυγειο και δυο 120mm sta 7v Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Χμ, χμ, μια χαρά τα πήγε ο "κουνητός" Πιστεύω ότι οι mobile μαζί με τους 1700+/1800+ που ανέβαζαν σαν τρελλοί είναι ο ορισμός του δίνω λίγα, παίρνω πολλά... Jaron block??? μπας και είναι το δικό μου ωρέ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Ιούλιος 1, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 το δικο σου ειναι ειδες ακομα καλα κρατει!αν και περιμενω απο τον eleven πιστευω οτι αμα μπει το waterchiller θα χτυπησω 2,8g και ισως παραπανω!τι λετε και εσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Τα 2.8 πρέπει να στα δώσει το chiller, σχετικά άνετα...Το έχεις δοκιμάσει(το chiller) σε φορτίο, να δεις τι περίπου θερμ. πιάνει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 1, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 και γω πιστεύω με chiller θα κάνει χαρούλες ο mobile. Πήγε πολύ καλά μπράβο Tι mobo είπαμε πως έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούλιος 1, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Πολυ δυνατος... Νομιζω οτι πας καρφι για 2800... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 1, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 ’κη σε βλέπω πολύ δυνατό...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούλιος 1, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Πολι καλο κοματι. Sorry για το off topic αλλα enduracell το παρακανες με το Σακη!!!! P :P :rolleyes: :worship: :worship: (πλακιτσα κανω) : Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Ιούλιος 1, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Tελικά μερικές φορές είναι να μην το ψάχνεις και πολύ - είχα τρελαθεί ψάχνοντας για "καλό" stepping, και λέω δε γα@$#@ται! δεν θα τρελαθώ κιόλας - παρήγγειλα έναν από ocers χωρίς να ρωτήσω τίποτα... Και βγήκε ΑΑΑ" stepping ’κη σε έφτιαξα! Αφού είχα πιάσει 2550 με 1.85 και αέρα.. Καλά 2800 σου εύχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 1, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 καλοδουλευτος :D πανω απο 2800 για screenshot φτανει και με νερο. λογικα με το chiller θα τραβαει και bench σαν πολυ ρευμα δε δινεις για 2650?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 1, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Μιά χαρά πήγε ! Μήν το παρακάνεις με την τάση για να μην γίνει duron! ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 1, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 αμάν θα τον ματιάσεις δώσε τάση δεν έχει ανάγκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Ιούλιος 2, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!Η μητρικη μου ειναι abit nf7-s !εχω δωσει τοσο ρευμα γιατι τρωει burn-in αλλα κατεβαζω σταδιακα το vcore!το chiller δεν το εχω δοκιμασει ακομα γιατι περιμενω το block του eleven!απο βδομαδα μαλλον θα αρχισουν οι δοκιμες!ρε παιδια υπαρχει περιπτωσει αμα δωσεις πολυ ρευμα παραλληλα ομως να εχεισ και χαμηλες θερμοκρασιες να γινει duron?(φτου σκορδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 2, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Mischeifρε παιδια υπαρχει περιπτωσει αμα δωσεις πολυ ρευμα παραλληλα ομως να εχεισ και χαμηλες θερμοκρασιες να γινει duron?(φτου σκορδα) Ναι υπάρχει περίπτωση. Η άποψη μου είναι ότι οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι παραπλανητικές (ειδικά αν διαβάζει από δίοδο), σημασία έχει να πατάει το Block σ όλο το die και όχι στην μία άκρη του μόνο. (νομίζω κιόλας δεν είμαι σίγουρος, αφού δεν μου έχει τύχει ποτέ οπότε δε ξέρω υπό πιες συνθήκες συμβαίνει ακριβώς.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 2, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell αμάν θα τον ματιάσεις δώσε τάση δεν έχει ανάγκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 2, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 "Χαμηλά" είσαι Mischeif. 2700MHz δεν μπορείς να χτυπήσεις με τόσο Vcore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Ιούλιος 3, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2004 αν σκεφτεις οτι θερμοκρασια δωματιου ειμαι 25-30c2700-2750 βγαζει και τωρα αλλα ασταθει,την αλλη βδομαδα θα ειναι μαλλον ετοιμο το chiller οποτε εχω δρομο ακομα!χιχιχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.