Jump to content

Για οσους λενε... Τι Α.. μπλιαχ

Mischeif

Recommended Posts

Λοιπον αγορασα χθες απο τον Kbilly13 εναν υπεροχο Α stepping mobile!

τα αποτελεσματα παρακατω....

αυτα τα αποτελεσματα ειναι με watercooling kai 1.95v bios kai 2.8v στη μνημη!

και ερχονται και αλλα με το chiller

post-54-1416071062,2142_thumb.jpg

Χμ, χμ, μια χαρά τα πήγε ο "κουνητός" :)

Πιστεύω ότι οι mobile μαζί με τους 1700+/1800+ που ανέβαζαν σαν τρελλοί είναι ο ορισμός του δίνω λίγα, παίρνω πολλά...

Jaron block??? μπας και είναι το δικό μου ωρέ?? :T:

Tελικά μερικές φορές είναι να μην το ψάχνεις και πολύ - είχα τρελαθεί ψάχνοντας για "καλό" stepping, και λέω δε γα@$#@ται! δεν θα τρελαθώ κιόλας - παρήγγειλα έναν από ocers χωρίς να ρωτήσω τίποτα...

Και βγήκε ΑΑΑ" stepping :D

’κη σε έφτιαξα! Αφού είχα πιάσει 2550 με 1.85 και αέρα.. ;)

Καλά 2800 σου εύχομαι!

Παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!

Η μητρικη μου ειναι abit nf7-s !

εχω δωσει τοσο ρευμα γιατι τρωει burn-in αλλα κατεβαζω σταδιακα το vcore!

το chiller δεν το εχω δοκιμασει ακομα γιατι περιμενω το block του eleven!απο βδομαδα μαλλον θα αρχισουν οι δοκιμες!

ρε παιδια υπαρχει περιπτωσει αμα δωσεις πολυ ρευμα παραλληλα ομως να εχεισ και χαμηλες θερμοκρασιες να γινει duron?(φτου σκορδα)

Αρχική απάντηση από Mischeif

ρε παιδια υπαρχει περιπτωσει αμα δωσεις πολυ ρευμα παραλληλα ομως να εχεισ και χαμηλες θερμοκρασιες να γινει duron?(φτου σκορδα)

Ναι υπάρχει περίπτωση. Η άποψη μου είναι ότι οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι παραπλανητικές (ειδικά αν διαβάζει από δίοδο), σημασία έχει να πατάει το Block σ όλο το die και όχι στην μία άκρη του μόνο. (νομίζω κιόλας δεν είμαι σίγουρος, αφού δεν μου έχει τύχει ποτέ οπότε δε ξέρω υπό πιες συνθήκες συμβαίνει ακριβώς.)

αν σκεφτεις οτι θερμοκρασια δωματιου ειμαι 25-30c

2700-2750 βγαζει και τωρα αλλα ασταθει,την αλλη βδομαδα θα ειναι μαλλον ετοιμο το chiller οποτε εχω δρομο ακομα!χιχιχι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.