morius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2011 Καλησπέρα, ξέρει κανείς κάτι για Jailbreak σε PS3 με 4.00 version???
redbighunter Δεκέμβριος 28, 2011 #2 Δεκέμβριος 28, 2011 πλεον τα νεα ps3 δεν επιδεχονται jb καθως αλλαξαν κατι στο hardware! οσα μπορουν να το κανουν και εχουν fw ανω του 3.55 χρειαζονται καποιο ειδικο hardware που θα κανει το αναλογο downgrade!
johnIV Δεκέμβριος 28, 2011 #3 Δεκέμβριος 28, 2011 Πιστεύεις πως θα ''σπάσει''στο άμεσο μέλλον η θα αργήσει;
morius Δεκέμβριος 28, 2011 Author #4 Δεκέμβριος 28, 2011 Πάντως αν δεν βρω άκρη άμεσα (εγώ πιστεύβ κ αρκετός κόσμος ακόμα) αρκετοί θα τα διώξουν κ θα πάνε προς xbox!!! Δεν βγαινει με 60αρια για κάθε game!!!
LazyGreek Δεκέμβριος 28, 2011 #5 Δεκέμβριος 28, 2011 Πάντως αν δεν βρω άκρη άμεσα (εγώ πιστεύβ κ αρκετός κόσμος ακόμα) αρκετοί θα τα διώξουν κ θα πάνε προς xbox!!! Δεν βγαινει με 60αρια για κάθε game!!!σου μιλάει το 2000 άρο εδω πέρα..
morius Δεκέμβριος 28, 2011 Author #6 Δεκέμβριος 28, 2011 σου μιλάει το 2000 άρο εδω πέρα..Τι εννοείς;
icy20 Δεκέμβριος 29, 2011 #7 Δεκέμβριος 29, 2011 Εγω παντως ακολουθησα την συμβουλη των παιδιων εδω και αγοραζω απο διαφορα site που τα εχουν χαμηλα τα παιχνιδια. Πηρα 2-3 με 18 ευρω το καθενα...
morius Δεκέμβριος 29, 2011 Author #8 Δεκέμβριος 29, 2011 Τι παιχνίδια όμως; Να φανταστώ παλιά...!!! Το NFS, το PES12, το Battlefield 3... τσιμπάνε αρκετά ακόμα!! Πάντως κάτι φίλοι που δουλεύουν σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά, ειδικά τώρα στις γιορτές το x-box έχει σπάσει ταμεία!!Και εντομεταξύ βγαίνουν διάφορα πραγματακια και υποστήριξη σε σχέση με το play. Δηλαδή και αδιαφορόντας για το τσιπάκι (λέμε τώρα) και κατά τα άλλα αρχίζει να με τραβάει και εμένα το x-box, παρόλο που έως τώρα είμαι φανατικός με PS...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 29, 2011 #10 Δεκέμβριος 29, 2011 Τι παιχνίδια όμως; Να φανταστώ παλιά...!!! Το NFS, το PES12, το Battlefield 3... τσιμπάνε αρκετά ακόμα!! Πάντως κάτι φίλοι που δουλεύουν σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά, ειδικά τώρα στις γιορτές το x-box έχει σπάσει ταμεία!!Και εντομεταξύ βγαίνουν διάφορα πραγματακια και υποστήριξη σε σχέση με το play. Δηλαδή και αδιαφορόντας για το τσιπάκι (λέμε τώρα) και κατά τα άλλα αρχίζει να με τραβάει και εμένα το x-box, παρόλο που έως τώρα είμαι φανατικός με PS...Battlefield 3 PS3 | Zavvi.comΟυτε 25 λιρες ...PES 2012: Pro Evolution Soccer PS3 | Zavvi.com30 λιρες
Trooper Δεκέμβριος 29, 2011 #11 Δεκέμβριος 29, 2011 Εγω παρόλο που το ειχα jb το ps3 με την 3.55, τα παράτησα όλα και έβαλα την τελευταία. Και έτσι εχω και το online μου και τα παιχνιδάκια μου και όλα κομπλέ. Υπάρχουν πολλές προσφορές σε games που έχουν 20-30 ευρώ, απλά θέλει λίγο ψάξιμο. Σκέφτηκα δηλαδή οτι με τη χρήση που κάνω στο ps3, προτιμώ να το ευχαριστιέμαι το game οταν παίζω, παρα να ψάχνω για σπασίματα, αντιγραφές σε usb δίσκους, μια να κολάει μια όχι και άλλα τέτοια.Διαλέγετε τα παιχνίδια σας προσεκτικά και δε χρειάζονται πολλά λεφτά.
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 29, 2011 #12 Δεκέμβριος 29, 2011 Θα ηθελα επι ευκαιριας να αναφερω οτι απο την μια εχουμε το εξ-μποξ που οταν ειναι σπασμενη η κονσολα απλα τρως ενα κρυο μπανακι ον-λαιν, και εχουμε και την αλλη εταιρεια η οποια κυνηγαει οχι μονο τα κρακερακια, αλλα και τους χρηστες που εχουνε σπασμενες κονσολες (μυνησεις, και λοιπα παρατραγουδα)Οποτε μην γράφετε ετσι απροκάλυπτα και χυμαδιο εντελως οταν προκειται για τετοια θεματα." Ε μεγαλε πως θα σπασω το μαυρο "κουτι" μου, εαν σπαει αυτο το φερμ και τα σχετικα" γιατι τα φορουμ εδω δεν ειναι πριβε (δεν χρειαζεται να κανει καποιος λογκ-ιν) και ποτε δεν ξερετε ποιος μπορει να σας διαβαζει. Δειτε και λιγο στο alexa ποσο "γνωστος" ειναι ο λαμπης και ξαναμιλαμε εαν νομιζεται οτι ειμαι υπερβολικος.Τα κεφαλια στην "άλλη" φιρμ@ βγαζουν πλεον σπυρια οταν ακουνε για το σπασιμο του περιφημου μ@υρου κου-τιου τους ...Και ολα αυτα εντελως φιλικα και σαν Λουκ@ς γιατι πλεον δουλευω σε αυτην την φιρμ@ και απλα πιστευω καλο θα ηταν να το εχετε ολοι υποψιν σαςΟ λογος που εγραψα τις βρ3τανικ3ς λεξεις σαν γκα-γκαου ειναι προφανης νομιζω:dance3:
morius Δεκέμβριος 29, 2011 Author #13 Δεκέμβριος 29, 2011 Θα ηθελα επι ευκαιριας να αναφερω οτι απο την μια εχουμε το εξ-μποξ που οταν ειναι σπασμενη η κονσολα απλα τρως ενα κρυο μπανακι ον-λαιν, και εχουμε και την αλλη εταιρεια η οποια κυνηγαει οχι μονο τα κρακερακια, αλλα και τους χρηστες που εχουνε σπασμενες κονσολες (μυνησεις, και λοιπα παρατραγουδα)Οποτε μην γράφετε ετσι απροκάλυπτα και χυμαδιο εντελως οταν προκειται για τετοια θεματα." Ε μεγαλε πως θα σπασω το μαυρο "κουτι" μου, εαν σπαει αυτο το φερμ και τα σχετικα" γιατι τα φορουμ εδω δεν ειναι πριβε (δεν χρειαζεται να κανει καποιος λογκ-ιν) και ποτε δεν ξερετε ποιος μπορει να σας διαβαζει. Δειτε και λιγο στο alexa ποσο "γνωστος" ειναι ο λαμπης και ξαναμιλαμε εαν νομιζεται οτι ειμαι υπερβολικος.Τα κεφαλια στην "άλλη" φιρμ@ βγαζουν πλεον σπυρια οταν ακουνε για το σπασιμο του περιφημου μ@υρου κου-τιου τους ...Και ολα αυτα εντελως φιλικα και σαν Λουκ@ς γιατι πλεον δουλευω σε αυτην την φιρμ@ και απλα πιστευω καλο θα ηταν να το εχετε ολοι υποψιν σαςΟ λογος που εγραψα τις βρ3τανικ3ς λεξεις σαν γκα-γκαου ειναι προφανης νομιζω:dance3:Έχεις απόλυτο δίκιο!!!Τέσπα αναγκαστηκά εκεί θα καταφύγουμε, αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο!!Εντομεταξύ η άλλη βλακεία του "μαύρου κουτιού" δεν έχει πολλά games με 2 παίχτες ρε γαμώτο. Το έχω 2 χρόνια, έχω καμιά 15αρια games, και απο αυτά μόνο τα ποδοσφαιράκια και το motorstorm παίζουν διπλό ( σίγουρα θα μου πείτε υπάρχουν και άλλα!!! Αλλά είναι πολύ λίγα)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.