Jump to content

Comptia A+ και βιβλία

petaloudaki

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω την πιστοποίηση Comptia A+ αρχικά και αργότερα σιγά σιγά να προχωρήσω και για CISCO CCNA.

Ξέρω ότι πολλοί θα πείτε ότι η Comptia A+ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά εγώ δεν το κάνω μόνο για το χαρτί ή για να βρώ δουλειά φυσικά αλλά και κυρίως για προσωπικό όφελος.

Απλά δεν έχω σκοπό να κάνω τα σεμινάρια και μαθήματα αλλά θέλω να διαβάσω μόνος μου.

Φυσικά βασικές θεωρητκές γνώσεις (το βασικές είναι υποκειμενικό για τον καθένα βέβαια) υπάρχουν και επίσης το ίδιο καλές και συναρμολόγηση υπολογιστών.

Θα ήθελα λοιπόν αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με το τι βιβλίο να πάρω και άν υπάρχει κάποια test για να δω πως θα είναι στο τέλος.

Υ.Γ. Έψαξα στο forum πολύ πριν ανοίξω νέο θέμα αλλά τα θέματα που βρήκα ήταν παλιά και δεν με βοήθησαν ειδικά για το θέμα των βιβλίων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.