Jump to content

Επιλογή fans για Stacker + H80

Spirosssss

Recommended Posts

Έχετε υπ'όψιν ρε παίδες κάνα αποδοτικό ανεμιστήρι γύρω στο 10ευρο το ένα, 120ρι και... με μπλε led?? :hehe:

καγκουριές ξέρω :p

θέλω να σπρώχνουν και λίγο αέρα γιατί το ένα θα μπει πάνω σε Η80 και τα άλλα 3 στον πάτο του κουτιού. Γλυκοκοίταζα τους Coolermaster R4 με τα 90cfm αλλά δεν τους βρίσκω που-θε-νά!!

any suggestions???

Είμαι Βαρσοβία :hehe:

τους βρήκα σε τιμή κοντά στο budget μου. Καλοί φαίνονται και με sleeved καλώδιο (με ενδιαφέρει το οπτικό αρκετά). Λέω να τους δοκιμάσω!

Αν κάτι άλλο προκύψει, feel free to post :)

Zenor γιατι θες να αλλάξεις τους sickleflow?

Καλημερα!Φιλε πριν 5-6 ημερες αλλαξα και εγω το το 120mm fan γιατι ειχα ενα απλο εντελως εβαλα το:

Coolermaster Sickleflow 120mm Blue led (69.69 cfm)Πολυ καλος εως αριστος,αλλα τωρα που το εψαξα λιγο βρηκα και κατι καλητερο για δες το παρακατω:

Thermaltake THUNDERBLADE FAN 120MM BLUE

1800rpm & 70.02cfm:T:

ΠΕρα απο τους sickleflow που ειναι καλοι φτηνοι και ..ζμπρωχνουν (αερα)..

βρηκα και αυτον..που περα οτι ειναι καλυτερος ,φτηνος και ζμπρωχνει περισσοτερο αερα ..ειναι double ball bearing αντι για sleave bearing.

Αλλα αντε βρες τον...

Fan, 120x25mm, 108CFM - Water cooling systems, pc liquid cooling kit, cpu, video card, hard drive (109cfm)

Fan, 120x25mm, 90CFM - Water cooling systems, pc liquid cooling kit, cpu, video card, hard drive (90cfm)

Πολυ πιθανων να θες και ροοστατη να τον ρυθμιζεις καπως..μιας και λογικο ειναι να βγαζει παραπανω θορυβο απο τους υπολοιπους @full speed.

( [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] παιζει να τους βρεις πουθενα?)

ΠΕρα απο τους sickleflow που ειναι καλοι φτηνοι και ..ζμπρωχνουν (αερα)..

βρηκα και αυτον..που περα οτι ειναι καλυτερος ,φτηνος και ζμπρωχνει περισσοτερο αερα ..ειναι double ball bearing αντι για sleave bearing.

Αλλα αντε βρες τον...

Fan, 120x25mm, 108CFM - Water cooling systems, pc liquid cooling kit, cpu, video card, hard drive (109cfm)

Fan, 120x25mm, 90CFM - Water cooling systems, pc liquid cooling kit, cpu, video card, hard drive (90cfm)

Πολυ πιθανων να θες και ροοστατη να τον ρυθμιζεις καπως..μιας και λογικο ειναι να βγαζει παραπανω θορυβο απο τους υπολοιπους @full speed.

( @Κοπρίτης παιζει να τους βρεις πουθενα?)

εχω καμια 10αρια koolance καινουριους

απλα δεν θυμαμαι ποιοι απ'ολους ειναι...

θα το κοιταξω στο προσεχες δυωρο και θα ενημερωσω!

οι coolance δεν ανταποκρινονται στο modding concept που προσδοκω δυστυχως.

ο Tt καλος αλλα ο aerocool μαλλον καλύτερος! :p και γενικα ψαχνω σε τετοιο στυλ περισσοτερο, με μαυρη περιμετρο.

Εχω και το Zalman MFC1 plus να τους βαλω πανω, δεν εχω προβλημα απο αποψη θορυβου/αποδοσης!

απορια ισως λιγο noobαδικη, αλλα θα την κανω για να μη βρεθω προ εκπληξεως!

σε κατασταση οπου 3 ανεμιστηρες ειναι σε σειρα τοποθετημενοι με τις πλευρες τους να εφαπτονται, αν αντικατασταθουν με κυκλικους αντιστοιχης διαταξης τρυπων (πχ σαν 120ρηδες) θα ειναι δυνατη η τοποθετηση και των κυκλικων στις ιδιες τρυπες? Θα εφαπτεται η περιμετρος τους χωρις καποιο αλλο προβλημα?

Ξερω οτι προμοταρονται οι κυκλικοι σαν μεγαλυτεροι αλλα με απαιτησεις τρυπων σαν μικροτερα fans αλλα κατι δεν μου καθεται καλα για τοσο κοντινες διαταξεις.

δεν μπαινουν...

Οι μεν τρυπες ταιριαζουν..αλλα το κυκλικο δεν τους χωραει διπλα διπλα.

Εχω ενα TT ..13αρη νομιζω..απλα δεν χωραει σε μερη που ειναι οριοθετημενα για "τετραγωνα" fans.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.